Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Trodde datingen din var over jeg...noe du vil fortelle? :p

 

Har tenkt litt på samme greia om jeg og madammen skulle gjøre noe artig hos en fotograf. Er vel det å finne noen som kunne gjøre det til en fornuftig pris, mao ikke hos fame for eksempel...

Jeg kunne gjerne gjort det gratis, men er litt vanskelig med den avstanden. :p

 

 

Hvor bor du Anfall? ^^ Har alltid drømt om studio bilder :p Hadde vært drit morro å prøve ^^

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Den var dyp Quicko :hmm:

 

Har ikke helt fått tak i det enda. Den eneste måten jeg kan treffe det på er å drikke veldig sakte over tid, og regelmessig ta tempen. Ca. videre påfyll kan man beregne ved hjelp av formler for hvor fort alkoholen vanligvis brennes i kroppen. (Én øl i timen eller noe?) Ulempen er jo at jeg må starte god tid i forveien, noe som ikke alltid passer av praktiske årsaker.

 

 

Studiobilder er litt skummelt. Dersom en profesjonell fotograf ikke klarer å ta tilfredsstillende bilder av meg spøker det for selvfølelsen de neste dagene.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Trenger da ikke være en matematisk beregning å ta seg noe godt å drikke og nyte det,men det er sikkert en fremgangsmåte det også.

 

Kjente at det er evig lenge siden sist jeg har vært brisen selv. Etter kampene i gå "Harrys" i malmö og jeg ville ha øl til maten, kjente den varmet godt. Får se om det kanskje blir noen etter treffet og at kanskje ikke alle stikker til sitt med en gang. Oh well...me får sjå..

Lenke til kommentar
Trenger da ikke være en matematisk beregning å ta seg noe godt å drikke og nyte det,men det er sikkert en fremgangsmåte det også.

 

Dersom man finner den perfekte følelsen, og vil beholde den ut kvelden/natta, så er det viktig å ha en pekepinn på hvor mye man skal drikke, og hvor ofte.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
hmm, skal ut nå straks, og jeg lurer på om det bare holder med lue og en litt tjukk genser. er jo ikke mer enn -6 ute ca. dessuten skal jeg bare ned å ta toget, også inn til oslo.
Vær mann nok til å kle på deg lue. Trenger da ikke å ødelgge helsa si med en forkjølelse med mindre en vil bli syk da.

Sykdom suger for mye så da tar jeg heller noe random hos madammen...finner alltid noe artig å ha på meg og så får en kjeft fordi jeg kler på meg så mye rart =(

Lenke til kommentar
Deilig å slippe. Da blir det biff, slottspoteter og bernaise. Jeg kan lage sjokolademoussen.

 

Jeg skal selvfølgelig stikke innom med en porsjon til deg, b-real.

Wicked. Jeg er jævlig sulten :)

 

Brrrr. Kaldt på stua. 12,5 grader.

*fyre opp*

I stua? men i faen mann, sitter du i termodress inne da eller?
Lenke til kommentar
nja det blei litt ull under, en tjukk genser og strikkalue :) holder i massevis det, har jeg erfart tidligere :p

Ikke kom å klag til meg når du ikke har kledd på deg ordentlig :p

Jeg tror jeg skal investere i en stilongs snart..nå som en har fått kondombukser av madammen så må en nesten ha noe under :p

Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...