Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Helt til den er så full av olje at det bare er ubehagelig å spise...

 

Tja, jeg synes resultatet ble rimelig digg. Bare så irriterende å måtte løpe bort på kjøkkenet for å fylle på hele tida når jeg kunne ligget i senga med laptoppen mens maten lager seg selv.

Bruk en god dæsj flytende melange på hver side av skiva istedet, samt krydder, da får du najs sprø skive uten at den suger opp alt :)

Kan godt stekes i panna etter kjøtt eller noe slikt og, så den suger til seg litt kraft fra det.

Lenke til kommentar

Nei, du misforstår meg Fluesopp. Jeg har olje i panna, og brødet suger til seg alt. Har jeg ikke i oljen, brenner brødet seg og smaker aske.

 

Greit, får forsøke med smør/margarin etter tips fra toth.

 

Hva har det å si om glassene er glatte? har du noen visdomsord? Tar gjerne imot tips. Selv etter snart 3 år som selvstendig beboer ser leilighetene jeg bor i ut som vrak allerede etter et par uker.

 

Kaller deg ikke for jente kolio (med mindre du liker det), svaret var til Kanin33, men det går hurtig for seg i kaféen i dag.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Foreslår mystisk jeg også, med mindre du er så brennheit at vi går glipp av noe om du ikke gjør det. Eventuelt kan du sminke deg emo/goth, skru ned oppløsningen på webcam og ta bildet ovenifra. Da ser alle jenter søte ut.

 

Edit: Damn you Boxxy, stop haunting my mind!

Endret av Quicko
Lenke til kommentar

Quicko: Jeg måtte bare få det bekreftet siden da ble bildet mitt av deg og glasset i hånden perfekt.

 

Quicko står på kjøkkenet sitt etter at han har brukt 50 liter olje til og lage brødskivene sine. Han tar et glass og skal drikke, men glasset er så fettete at den er som et såpestykke.

Så glasset spretter mellom hver hånd en par ganger, til slutt får han tak på det.

Det han hadde glemt var at gulvet også var oljete så han sklei bakover og glasset falt rett i munnen på han som igjen ga han masse brekninger. Og der ligger stakkars Quicko og spinner på olje mens han brekker seg :dontgetit:

( dette er en teit "fantasi" og MASSE skrivefeil )

Endret av Fluesopp
Lenke til kommentar
snip

 

Den fortellingen minner meg om et par bilder jeg har sett på nettet. Fettet er ikke så synlig utenom rundt kokeplatene, og jeg har funnet løsningen på akkurat det problemet. Jeg legger glassene inn i skapet før jeg lager mat.

 

Det er viktig å nevne at det kun er snakk om brekningsrefleksen, og ikke oppstøt av magesyre og gårsdagens middagsrester.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...