Gå til innhold

Den nye Forumkaféen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ikke drep min illusjon. Forøvrig siktet jeg til de siste sidene, da det har vert ganske greit nivå her til tider. Men det hadde jo vert greit om enden kom å skrev noen erotiske historier her en gang i blant, sånn for å løfte stemningen litt på kveldstid.

 

Hun var himmelsk deilig slik hun stod, men jeg måtte ha henne på sengen slik at jeg kom bedre til. Når jeg reiste meg lot jeg brystene mine gli langs kroppen hennes, hun kjente de stive vortene mot lårene og rumpa si og hun gned seg inntil meg, jeg kysset henne forsiktig i nakken, lot tungen følge halspulsåren hennes som dunket og slo, bet henne i øreflippen

Jeg dreper det jeg vil drepe ^__^

 

Har vært med svigers på Ikea i dag og kjøpt et bord og litt annet random ting. Ikea er ikke så dumt, blir vel en tur dit når en får råd til egen leilighet og slikt og gjøre noen investeringer som er matchende og igjennomført *fnis*

Bordet måtte jeg montere da..men som alltids når det er noe som skal moteres så må det komme ifra den kvinnelige at "det er kvinner som er flinket på å montere slike flatpakkede ting...det er forsket på.."

Liek jiiizz...men det ender som oftest med at VI må gjøre det uansett..Skal en være mann så skal en være mann.

Fikk ordnet lampeskjerm til lampen som jeg klarte å knuse her for en tid tilbake så en slipper den mongo sterke lyset, it's anoying...

Er spent på hva pusen kommer til å si om bordet...har en mistanke på at det ikke kommer til å falle i smak..:p

Lenke til kommentar

Jaja får live opp steminga da...

Det hele begynte når jeg brått ble revet ut av min nokså himmels behagelige søvn. En infernalsk lyd som sto utafor rommet mitt, jeg siterer: "**** NÅ MÅ DU STÅ OPP DU HAR FORSÅVET DEG"... Dette er en av de mindre behagelige måtene å stå opp på spesielt når man sover på sitt tyngste og ikke har fått mer enn 7 timers søvn. Jeg er da vandt til å få minst 10 timers søvn hver natt, optimalt 12 timer.

Nok om det da jeg endelig hadde kommet meg opp og ut av døra, vel og merke uten noen for for fast eller flytende føde, forutenom det smakfulle tannkrem vannet. Ja ja tenkte jeg, må jo bare kjøre til skolen så kanskje jeg kan lure meg bort på butikken etter skolen. Så bar det av sted.

 

Jeg kommer inn til riktig tid, etter å ha brutt det meste som kan nevens av trafikklover etter hukommelsen. Glemte å blinke så jeg holdt på å kjøre på en taxi, ikke store greiene da. Det var i dette øyeblikket jeg virkelig våknet og fikk øyene opp for hva som skjedde rundt meg. Jeg parkerte og gikk opp på skolen og timen begynte. Vi klarte å snakke oss til å jobbe med en Norskoppgave. Tro det eller ei men det var det beste alternativet med en diktator som lærer. Hadde hun fått sjangsen hadde hun gasset oss alle før du har sjangs til å rekke opp handa! Vi hadde heldigvis ikke kommet opp i norsk eksamen, så time var totalt bortkastet. Da vi hadde slått i hjel et par timer på internett etter "søking" om hvordan en viss forfatter fikk inspirasjon til middelmådige tekster full av løgn og fanteri, det var i dette øyeblikk at dette nokså velkjente fenomen sult, kom og melde seg... Hele klassen Fikk en umåtelig trang for å konsumere dette varme ostesmørbrødet vi alle normenn er svært så glade i, også kjent som pizza. Lysten var såpass trengene at vi begynte å ringe til diverse lugubre pizza restauranter i byen. Merkelig nok så var INGEN av dem var åpne kl 10 på morran.... Herregud tenk på de utsultede ungdommene her i verden da, tenk på spurvene i afrika, der har dem så lite mat at dem ikke kan gi bort til stakkars små sultne fugler. Tenk om vi og ender opp sånn på grunn av at dem ikke har åpent?? vi ble ening om å dra og spise pizza etter skoletid som plaster på såret. Men tåpelig nok dumme som vi er så hadde jo halve klassen boikottet plassen vi skulle spise, av årsaker som ikke passer seg her.

Frokosten ble da inntatt noen timer ette at jeg hadde meldt min tilstedeværelse på denne dag, alt jeg hadde overlevd på var en halvliter cola som jeg hadde kjøpt for mine aller siste spare penger...

 

Når jeg endelig kom hjem så logga jeg meg på internettet og begynte å kontakte mine flotte venner og bekjente og terrorisere dem med vittige komentarer og sprell... Jeg velger å tro at det gikk nokså fint for seg... Etterhvert kjente jeg at trangen til å vaske oppvasken i fra i går og dag meldte sin annkomst. Jeg kjente den som en bølge av følelser. nesten som på skolen når man får vite at man er blitt trukket for å ha eksamen i år... Eller som på julaften når alle samles og pakkene endelig skal åpnes og man får alt man ønsker seg... Jeg kjente det bruste i blodet av adrenalin, bare ved tanken på å tappe varmt vann i fra springen oppi kommen. Jeg kunne nesten ta på følelsen av å ta i den første koppen... Nesten som sin første orgasme når den traff vannet... jeg vasket så mye at vann og bobler sprutet ut til sidene, som en full mann som prøver å tisse i et hull som er 2 cm i diameter og bommer konstant. Jeg kjente en smertefull skuffelse når jeg kunne se vannet ble tappet ut igjen i fra kommen... Min tid som oppvaskhjelp var over... Jeg kan nesten ikke vente til neste gang... Jeg håper det blir like bra som gleden av å få høre at noen man elsker virkelig elsker deg tilbake... Det er herlig å vaske opp. Det anbefales på det sterkeste... med litt innlevelse så blir det bra....

Lenke til kommentar
Pøh, når nye prøver å trenge seg inn i den indre DNFK-klanen blir de så grundig most av enkelte faste brukere her at de ikke gidder å skrive mere her. Dette er blitt en sånn MSN-gruppe-tråd.
Slik har det også _alltid_ vært.

Før (SO 1-3 elns) lå den harde kjærne på #hw.no@undernet og gjorde det samme og nå foregår det vel mer via MSN og telefonprat osv osv da folk har hatt kontakt over noen år og møttes og slikt...

Men hey, internett(s) har da aldri vært særlig velkommene imot nye folk, men diskusjon.no kan være helt grusom til tider og holdningene her er til å rive seg i håret av hvor lite vennlig enkelte kan være til tider ovenfor folk som poster..

 

Gratulerer med navnedagen Gisle.
Uh...øøhmmm..takk?

 

Gisle er et mannsnavn med flere mulige opprinnelser. Det kan være dannet av de norrøne ordene gísl, «gissel», eller geisli, «skaft», av de gammelhøytyske ordene gisal, «gissel», eller gisel, «pilskaft», eller av det lombardiske ordet gísil, «pilskaft». Gísl er en norrøn form av navnet.
Allright, mine gammlinger så vel at mitt skaft var stort så de måtte finne et passende navn :cool:
Lenke til kommentar
Kolio! Ser du leser tråden. Jeg lurer på om du kan gi råd. Jeg digger tynne brødskiver stekt i panna med kjøtt og smeltet ost oppå. Det eneste slitsomme er at brødet suger til seg så utrolig mye olje, og jeg må fylle på flere ganger selv til en skive.

 

Noen måter å forhindre dette på?

 

 

Brød suger til seg Olje som bare fy!! bare bruke lav varme sånn at skiva ikke brenner seg og lokk men den kmmer nok til å suge til seg det meste av olje du putter oppi:-)

Helt til den er så full av olje at det bare er ubehagelig å spise...

Lenke til kommentar
Tja, jeg synes resultatet ble rimelig digg. Bare så irriterende å måtte løpe bort på kjøkkenet for å fylle på hele tida når jeg kunne ligget i senga med laptoppen mens maten lager seg selv.

Ja, det er så fryktelig slitsomt å lage mat.

Neida jeg klarer det jo da! er veldig enkelt faktisk! Bare ta masse gode ting putt oppi en kjele og kok opp:-) sever med ris poteter what ever!! Blir bra nesten alltid:-)

Lenke til kommentar

Jeg synes nå det, men dere jenter trenger ikke spise særlig for å holde den lille vekta deres. Lav høyde, lite muskler, mye fett, lav vekt = ikke så veldig dyr i drift.

 

For oss nerder med høy forbrenning som har lyst til å komme oss opp i 0,1 tonn er det et evig ork. Og må jeg nevne vaskinga etterpå? Urk.

 

Spesielt nå som jeg har brukt utrolig mye olje, og den har sprutet ned hele kjøkkenet. Jeg har ikke vasket kjøkkenet omtrent, så hele kjøkkenet og glassene rundt har et lite, hardt belegg av fett rundt seg. Fikk brekninger da jeg skulle drikke av et glass jeg ikke hadde vasket rundt.

Endret av Quicko
Lenke til kommentar
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...