Gå til innhold

nVidias kommende lanseringer, hva vet vi?


WheelMan

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Håpet var at disse skulle prises det samme som HD4870, altså ca. kr. 1800, og da kunne de gjøre flere nytte for seg, bla. slå HD4870 på pris/ytelse, og ikke minst knuse prisen på de gamle GTX 260. Vi får se om det skjer snart, men lover ikke bra, forløpig.

 

GTX 260 Core 216 med disse høye priser, har ingen real nytte foreløpig, bortsett fra at navnet kan irritere Intel og assosiere disse CUDA-kortene med Core i7.

Lenke til kommentar

Du har vel hatt mer enn meg, men :p

Mindre strømforbruk og på fullt på høyde med GTX280, dette kortet skal jeg virkelig ha!! :thumbup:

 

Ser også ut som det får en pris på $299 ?!?

 

Big-T

Hadde Big-T skrevet som over, hadde jeg trodd han mente 4870. Derfor mitt forrige innlegg :)

 

EDIT: Leif

Endret av Intern
Lenke til kommentar
http://www.techpowerup.com/reviews/Zotac/G...0_Amp2_Edition/

 

Wow den nye GTX260 AMP2 versjonen ser jo meget bra ut!! Mindre strømforbruk og på fullt på høyde med GTX280, dette kortet skal jeg virkelig ha!! :thumbup:

 

Ser også ut som det får en pris på $299 ?!?

 

Big-T

Ja, testen konkluderer at denne yter nesten samme som GTX 280 (1% mindre): "Almost as fast as GTX 280 (1% difference)". og denne pakken inneholder et spill( GRID) også, og tross det koster bare $299. Dvs. dette burde være et flott HD4870-killer, og knuse prisen på de gamle GTX 260 også.

 

Eneste problemet er at NOK har gått ca 1 krone ned i forhold til USD i det siste, og dermed prisen på ny import også. $299 som skulle bli ca. kr. 2100 blir nå ca. kr. 2400. Jeg tror at valutakurs er grunnen til disse høye prisene i Norge, men dette kan løse seg snart også.

Endret av Sam_Oslo
Lenke til kommentar

Tror nok at den neste slippen blir noe alla :

GeForce GTX 270 , Q1 09 55NM.

 

Men stemmer spesifikasjonene over så ser vi på en krymping av kjernene fra 65 til 55 og sannsynligvis 2xgpu på hver av kortene, har på følelsen at dette kommer til å bli et kort laget kun for å ta ytelsetroenen og at vi rett og slett ikke kommer til å se mange av disse tilgjengelig for publikum, flere grunner for det :

 

*512Bit bus : Kostbart å lage et kretskort med denne typen enda.

*2Gb GDDR5 Minne : Produksjonen av dette minnet er vel ikke så veldig stor enda og det er vel nytt og dyrt enda?

*Varmeutvikling : Selv med en reduksjon til 55nm så vil en dobling av kjerner øke Watt sannsynligvis med 100W i forhold til GTX 280 , da snakker vi om en wattage på 200-400W under bruk bare på skjermkortet. Det kreves en veldig gunstig kjøleløsning for at dette skal fungere.

 

Det jeg også synnes er litt synd er at Nvidia ikke har lagt til Dx 10.1 og 11 enda , men det gjennstår å se om det blir case eller ikke ved slipp.

 

Tipper prisen på kortet vil ligge på omtrent 4 til 5k ved slipp, muligens enda mere. It costs to be the King of the Street er vel Nvidia sitt motto.

 

Edit : Og la det bli ingen tvil, med et slikt kort tar nok Nvidia glatt ytelsetronen, med mindre Ati ikke kommer med en bedre løsning.

 

Edit 2 : Mener at det ryktes også om at dette kan komme på 1 kjerne, noe som er meget vågalt av Nvidia, men som har sine fordeler. Ytelsen for eksempel vil som regel bli langt bedre når alt kjøres via 1 gpu og ikke via flere på samme skjermkort.

Endret av Malvado
Lenke til kommentar

Det har være flere rykter om GTX 350 før, og det er bra at den dukker opp igjen nå. Hvem vet, kanskje plutselig dukker opp og overrasker alle. Akkurat som GTX 260 Core 216 som begynte med par slike løse rykter, og plutselig ble lansert uten noe forvarsel, som lyn fra klar himmel.

 

Det blir litt forhastet å si noe om hva dette kan bli, men det virker som X2 av 2 stk. GTX 280 55 nm, og det vil nok sparke en god del ytelse, og kommer trolig til å bli minst like varmt som ATI's nye kort. Vi får se hva dukker opp, og for hvilken pris, men dette kan nok bli Julegave for mange.

Lenke til kommentar

4850X2

 

Fra forumet på Anand for 5 dager siden:

 

 

"RE: 4850X2 released today, no review on that? by Anand Lal Shimpi, 5 days ago

 

We're still waiting on review samples of the 4850X2 as well as the new 1GB RV770 cards. As soon as we get some in for review we'll get on them :)"

 

La oss håpe det betyr at det er på plass mandag :) Blir spennende, ikke minst pris.

 

Og 4870 1Gb

 

http://img.inpai.com.cn/article/2008/8/28/...7089641e5a6.png

 

Har ingen anelse om det er mye bedre enn 512 utgaven, noen som vet det? Finner ikke noen review med 3dmark 06.

 

EDIT: Beklager, aner ikke hvordan jeg klarte å legge det inn i feil tråd... Noen som vet hvordan man flytter til en annen tråd? Skulle jo inn i ATi- tråden..

Endret av KaareAbdullah
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...