Gå til innhold

Mass Effect - Nye herligheter


Gorthaur

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Men kanskje enda verre: På Mass Effect-forumet sies det at valgene man tar underveis ikke betyr noe særlig for hvordan spillet utfolder seg, med unntak av sluttsekvensen. Da kan man jo spørre seg om vi har å gjøre med et vellykket rollespill. Valgene er jo det som definerer sjangeren.

 

Ja, til en viss grad er det valgene man gjør som definerer sjangeren. I hvor stor grad disse valgene påvirker spillet er derimot et punkt hvor dessverre de fleste rollespill kommer til kort, deriblant Baldur's Gate, Icewind Dale og Neverwinter Nights som alle er fremdragende rollespill. Fallout serien og Fable er eksempler på rollespill som gjør dette bra. Valgene må man ha, men jeg mener at det ikke er noe som definerer et godt eller dårlig rollespill.

Lenke til kommentar
Vi kommer med en svært omfattende omtale om under en time. Alle mine tanker rundt spillet kan du lese der. :)

Skal bli spennende med gamer.no omtale. Pleier som regel å være høy standard på gamer sine omtaler, og det er de jeg stoler mest på hvis jeg skal gå ut i fra omtaler.

 

Ellers er det noen som har spilt gjennom spillet, med en del sidequests, og som kan si hvor mange timer man kan forvente å få ut av spillet?

Lenke til kommentar
Problemet kunne kanskje ha vært unngått dersom utviklerne hadde krevd harddisk som standard?

 

De kunne ha brukt harddisken uten å kreve det. Mange spill på X360 bruker HDD til caching der det er tilgjengelig. Resultatet er bedre loadetider og mindre texture pop ins.

 

Det at ME får så gode karakterer til tross for sine problemer sier noe om hvor godt selve historien og gameplayet er.

Lenke til kommentar

Ikke bry dere om slike bagateller som popups og framrate. Joda, det beste er at alt er på stell, men alvorlig talt! Jeg har lagt merke til det et par ganger, og det plager ikke meg. Problemet nå som det er satt fokus på det på alle omtaler jeg har lest, vil jeg (og dere) helt sikker bli mer vàr på det, og slik vil det påvirke opplevelsen i mer negativ grad enn det kunne gjort.

 

Bare glem det. Ikke se etter framdrops og popups, ikke let etter feil. Hva er poenget? Hadde du ikke visst om det hadde det plaget deg mindre. Det er jeg helt sikker på.

 

Lev deg inn i spillert og nyt det. Det er mer enn nok å glede seg over i Mass Effect.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...