Gå til innhold

Tips og triks til Guitar Hero (Multi)


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv ligger jeg halveis på sofaen med GH2 og strummer ned på de roligere partiene og Medium, mens jeg strummer opp og ned på de raskere partiene og på Hard. Sitter fast på Woman, og gav opp etterhvert. Klarer hammer-ons og pull-offs uten store problemer, men er dritt lei hele sangen. Jeg liker ikke engang wolfmother, så det får være grenser hvor mye jeg skal gidde øve på den sangen.

 

Jeg holder strummyen med tommelfingeren, pekefingeren og langfingeren, på samme måte som jeg holder et plekter irl. Jeg strummer ned med tommelen og opp med de to andre. Dette gir meg en bedre følelse av å spille en ekte gitar.

 

Lykke til!

Lenke til kommentar
Tommelen mener du vel?

Nei.. Greier du å strumme effektivt opp og ned uten å bevege på håndleddet?

 

Er håndleddet jeg får vondt i når jeg har spillt for mye i alle fall.

Jeg hviler tommelen på strumbaren og trykker den ned. Bruker ikke håndledet i den forstand nei.. Sikkert noen sener elle noe slikt som beveger seg i håndledet, men jeg spiller ikke på gitaren som jeg ville gjort på en skikkelig gitar! Ikke få det til å høres ut som om jeg har en tåpelig måte å spille på! :p

 

Men jeg skal prøve og lære meg opp og ned. Det er vell en tilvenning/vane sak slik som alt det andre i GH! :)

Lenke til kommentar

jeg downstrummer nesten hele tiden, med selvfølgelig unntak på sanger som Knights of Cydonia og Through the fire and flames (expert seff). noe folk ikke virker som de er klar over når jeg spiller mot de online er at på lange noter med star power, hvis man bruker whammy-baren da får man mer star power enn å bare holde noten inne.

 

lær dere alternate strumming, ellers er sanger som One, tNotB og through the fire and flames umulige ;)

 

Edit: er det faktisk noen som ser på notene for å se om de kan gjøres Pull off/hammer on på de? bedømmer bare avstanden hver gang jeg,man vet jo ca når noe er pull of/hammer on, i soloer osv.

Endret av Backspace_89
Lenke til kommentar

Å bedømme avstanden er jo umulig. Noen sangen kan du spille med laaaaangt mellomrom, mens andre kommer de tett i tett uten mulighet for "hammer on" eller "pull of".. Bruker ikke akkuratt lang tid å se på notene, om de er hvite på toppen eller ikke, du får det til å høres ut som om det er et tiltak som krever noe!

Lenke til kommentar

Jeg klarer bare ikke finne hastigheten på Knights of Cydonia på hard når alle notene kommer tett i tett, enten så slår jeg alt for kjapt eller for tregt. Andre som sliter med det samme eller har noen luretriks på lager?

 

Stått fast med QTSA og den sangen i flere dager nå uten at jeg kommer meg videre, irriterende!

Lenke til kommentar
håper man bestemmer for matchen begynner om det er hyperspeed på eller ikke? jeg har aldri behøvd eller prøvd hyperspeed, så hadde vært dritt hvis noen bruker det online når jeg ikke bruker det...

 

Jeg synes denne typen "hyperscroll cheat" er som en modifikasjon til gameplayet. Blir det aktivert som en mod til alle som vil bruke det er det jo valgfritt, og da kan også du bruke det. Uansett kommer alle til å bruke det før eller senere, siden det vil gi høyere scores straks man blir vant til det. Ønsker man 1x, har man et eget ønske om det og det vil være "rettferdig" (jeg er både enig og uenig i akkurat det standpunktet egentlig)

 

Jeg ser problemstillinga, og det er vel bare opp til spillerne som avgjør om Neversoft fjerner det igjen. Blir det populært, må det sannsynligvis følges :p

 

Edit: Evt. kan man jo bare la hyperscroll være aktivert i Practice, og ikke Career/Quickplay/Xbox Live. Det gir jo en mulighet til å "kunne" diverse partier, og etterhvert kjenne igjen samme type "licks" i andre låter ettersom man blir flinkere.

Endret av Nuust
Lenke til kommentar

Har slitt lenge med Woman, men tviler på at jeg noen gang vil klare den på Hard. Det gikk fint opp til den med fire eller fem stjerner på alle, og har klart en god del på Hard med å velge Quick Play. Som en bonus burde det bety at jeg klarer meg fint på Hard p GH3, så vi får se. Men gå gjennom karrieren på Medium først og åpne alle sangene og Slash som spillbar, eller satse på Hard og virkelig slite? Det vil bli vanskelig, men til gjengjeld får jeg nye sanger hele tiden i stedet for å "jukse" og få sangene på Medium først. ;) Med så var det den jævel'n i Georgia, da... :D

Lenke til kommentar
Tja, jeg har jo highscore på 490.000 poeng på sangen X-Stream i Guitar Hero 2. Samt over 1000 note streak og rundet career på Expert. Snart ferdig med Expert career på Guitar Hero 3 ^^.

 

Btw: Noen som har tips mot Lou kampen på Expert?

Haha, jeg fikk 498,000 og 500k er en Achievement på Xbox. Jeg ble små-irritert da altså.

Lenke til kommentar
Tja, jeg har jo highscore på 490.000 poeng på sangen X-Stream i Guitar Hero 2. Samt over 1000 note streak og rundet career på Expert. Snart ferdig med Expert career på Guitar Hero 3 ^^.

 

Btw: Noen som har tips mot Lou kampen på Expert?

Haha, jeg fikk 498,000 og 500k er en Achievement på Xbox. Jeg ble små-irritert da altså.

I feel your pain. Tror at jeg skal klare bedre med den nye gitaren på den sangen ja. :)

Lenke til kommentar

Ett tips. Gå gjennom spille fra Easy Til expert.

Jeg startet på Medium og gikk til expert, og nå orker jeg rett og slett ikke få achievments på easy medium og hard, det er FOR lett.

Er ikke gøy å spille på noe annet enn expert nå. :(

Synes hvis man klarer career på expert bør man få achievments for easy og medium og hard også.

(GH2 that is, men samme greia).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...