Jump to content

Po[wP]ow

Medlemmer
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About Po[wP]ow

 • Birthday 02/20/1990
 1. De fleste digitale projektorene i kino i dag er 4K, men de aller fleste filmene kommer i 2K.
 2. Hei! Skal prøve å forklare dette så enkelt som mulig. Problemet oppstår på tre maskiner, så jeg skal bare kalle dem Data 1, 2 og 3. På Data 1 har jeg Windows med en virtuell maskin hvor jeg også har installert Windows. På den virtuelle maskinen har jeg lagd en DayZ server som funker helt fint, som jeg kan koble meg til på Data 1. Her kommer problemet, verken Data 2 eller 3 får koblet til serveren, uavhengig om Data 1 er inne på serveren. De finner serveren men får bare "Connection failed". Alle andre utenifra kan koble til serveren, bortsett fra Data 2 og 3 som er på samme nettverket som Data 1. Takker for svar!
 3. Det jeg tenker på da, er en mus som er kobla til nettverket uten at datamaskinen er kobla til nettverket.
 4. Hei! Jeg lurer på om det finnes en mus til PC som jeg kan remote over nettverk. Mitt scenario er som følger: Jeg har en datamaskin uten internett som jeg gjerne skulle fjernstyrt, men det går ikke ettersom denne ikke kan kobles til internett. Derfor lurer jeg på om det finnes en mus som kan kobles til datamaskinen, men som også kan kobles til internett slik at jeg kan overstyre musa som er kobla til datamaskinen uten nettverk. Litt klundrete forklaring, men håper folk forstår hva jeg mener. Dette er kanskje komplisert, og finnes kanskje ikke. Men jeg takker for alle svar!
 5. Så og si ingen filmer i 4K er kommet til kinoer, så de færreste brukere av kino har sett 4K på kino. Hvis 4K kommer til stua, så er det vel en god stund til isåfall. Og på en liten TV blir det nok vanskelig å se forskjell på 2K og 4K, kontra med det store lærretet på en kino.
 6. Ga mange resultater, takk! Skal gjøre det nå!
 7. Vil helst unngå å bestille noe fra USA til 60$
 8. Hei! Jeg leter etter en bilholder for iPhone som har samme docking-funskjon som en vanlig Apple Dock. Altså, jeg skal kunne sette iPhonen direkte ned i en 30-pins(?) iPhone inngang, også skal jeg kunne sende signalet ut via en iPhone til USB kabel, til stereo-anlegget i bilen. Jeg er ikke interessert i jack utgang. Jeg har sett på DICE G2 Cradle, og det er akkurat noe slik jeg er ute etter. Akkurat nå har jeg bare en USB kabel til iPhone som ligger i bilen, jeg ønsker rett og slett bare å kunne sette iPhonen ned i en Dock/bilholder raskt uten å måtte lete etter en kabel som ligger et sted. Takk for svar!
 9. Jeg har hatt Telenor 1mbits linje i noen dager nå, siden ingen i 2010 klarer å levere noe bedre her. Men nå i kveld har jeg fått skikkelige lagspikes oppi 5000 ms hvert halve minutt om ikke oftere, og dette ødelegger veldig. Akkurat nå er jeg absolutt den eneste som bruker routeren og netlimiter viser at jeg bruker ca. 10kB/s opp og ned. Når disse lagspikene kommer ser jeg ingen forskjell på netlimiter. Trenger helst et raskt svar.
 10. Som tittelen sier er jeg ute etter en god bærbar pc som kan spille spill som WoW og liknende. Så vil bare ha det beste til rundt 5000 kr. Takk på forhånd.
 11. Hei! iPhonen min er helt tullete og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Den bare helt random skrur seg av, også kommer Apple-logoen opp slik den gjør når den starter opp, bortsett fra at det blinker av og på. Så får egentlig ikke brukt telefonen. Jeg har gjenoppretta den. Trenger rask hjelp!
 12. Pass på at du har original SPL (altså ikke HSPL installert på telefonen). Dersom du ikke vet hva HSPL er for noe, så har du original installert Altså, jeg har hørt om det. Men jeg husker ikke nøyaktig hva det var. Og jeg vet jeg måtte endre noe der, men husker ikke hva. Hvordan kan jeg sjekke det? PB81100 HX-BC SPL-1.42.HSPL XE CotullaHSPL Sier den.
 13. Jeg har veldig mange problemer med HTC HD2en min, så jeg skal sende den inn. Akkurat nå bruker jeg Artemis, er det brudd på noen regler eller er det bare å sende den inn uten å gjøre noe?
 14. Ta den med der du har kjøpt den så får du kjøpe en swap til ca 2000kr. Da var det jeg lurte på, jeg vil helst unngå å få en ny HVIS telenor kan fikse det. Hvis ikke så fikser jeg det bare selv.
 15. Hei! Jeg har en iPhone jeg har kjøpt på telenor, og den har fått noen skader gjennom det siste året. Spørsmålet mitt nå, er om Telenor sin reperatør fikser de skadene jeg har - eller om de bare gir meg en ny enhet som jeg må betale en del for. Har mistet iPhonen i gulvet ganske mange ganger, så Wake-knappen funker ikke. Så jeg får ikke skrudd skjermen av, eller skrudd telefonen av og på med denne knappen. I tillegg har vibrasjonen min sluttet å funke, mest sannsynlig på grunn av slagskade det og. Takker for svar på forhånd!
×
×
 • Create New...