Gå til innhold

Brukernes anbefalte tv-serier


Anbefalte innlegg

  • Carnivàle - (2003) - 2 ferdige sesonger - Episode Guide IMDb
    carnivale.jpg
    Handling: Tiden er de depressive 1930-årene i USA, og den unge Ben Hawkins blir plukket opp av et omreisende "tivoli". Her er mange unike karakterer, fra toppløsdansere, skjeggete damer til siamesiske tvillinger. Det hele ledes av dvergen Samson, kjent fra Twin Peaks (og nå snakker han rett vei også). Men det er tydeligvis mer på gang, enn hva man skulle tro ved første øyekast...
     
    Fortellermåten er ganske spesiell, iogmed at uforklarlige ting kan forekomme i en episode, og så ikke nevnes før mange episoder fremover. Og selv om man sitter igjen med en haug med spørsmål, så bare "må" man se en episode til for å se om man kanskje forstår litt mer.
    Serien er sci-fi/drama, en slags "sci-fi-i-gamle-dager". Høres litt sært ut, og i begynnelsen kan det virke litt far fetched, men etter en episode eller to er man hekta.
    Dessverre ble det bare to sesonger av denne serien, noe som irriterer undertegnede grenseløst, men definitivt verdt å se alikevel.

Endret av Paull
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

  • Mystery Science Theater 3000 - 10 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
    mikebots.gif
    Handling: Joel Hodgson (sesong 1-5) og Mike Nelson (sesong 6-10) blir kidnappet av noen gale vitenskapsmenn og sendt opp til en satelitt med det klingende navnet Satellite of Love. Målet til vitenskapsmennene er å finne verdens verste film som de skal bruke til å overta verden. Heldigvis har Joel og Mike selskap av noen selvbygde og heller sarkastiske roboter som hjelper de gjennom de grusomme filmene. Som en flue på veggen sitter vi og ser filmen mens Joel/Mike og robotene lirer fra seg den ene morsomheten etter den andre. Denne serien har gjentatte ganger havnet på topp 10-lister over tidenes beste TV-serier.
     
    En liten smakebit:
    MST3K Shorts - Body Care and Grooming

Endret av LarsP
Lenke til kommentar

  • Tidsmaskinen (Quantum Leap) (1989) - 5 ferdige sesonger - episodeguide - IMDB
     
    post-24345-1142613160_thumb.jpg
     
    Handling: Sam Beckett (Scott Bakula) jobber med å utvikle en tidsmaskin som gjør ham i stand til å reise i tid i sitt eget livsløp. Fordi myndighetene truer med å kutte i bevilgningene til prosjektet, tvinges Sam til å prøve tidsmaskinen i praksis før den er ferdig. Den viser seg å fungere, men problemet er at han ikke klarer å komme tilbake til nåtid igjen. Istedenfor sendes han stadig på nye tidsreiser, der han kommer inn i en ny person hver gang i den hensikt å ordne opp i problemer som har oppstått i fortiden. Den eneste hjelpen han har, er Al (Dean Stockwell), som er samarbeidspartneren hans i tidsmaskinprosjektet.

Endret av PelsJakob
Lenke til kommentar

  • The Office - 2 ferdige sesonger og en julespesial - Episode Guide - imdb
    davidbrent.jpg
    Handling:
    The Office - Serie 1:
    David Brent (Ricky Gervais) er en smålig, blærete sjef som i sine egne øyne er den festligste og mest populære fyren i to sko. Pedantiske og arbeidsomme Gareth (Mackenzie Crook) har et noe outrert eierforhold til sin stiftemaskin og sitt skrivebord. Og er ellers stort sett enig med sin sjef i det aller meste. De tar begge besynderlig feil!
     
    The Office - Serie 2:
    Forandringer kan være problematiske, men disponent David Brent regner med å mestre dem. Han har fått ny sjef, skal holde motiveringsforedrag og må integrere den seriøse og kjedelige Swindonavdelingen i hans egen gale gjeng. Forøvrig har Tim en ny kontorromanse og Red Nose Day gir hele kontoret anledning til å slappe av. Finchy er stadig en opprører, Keith har eksem, Gareth har skaffet seg en snakkende kakeboks og er fremdelses en fleip.
     
    The Office - Christmas Specials:
    Mye har skjedd siden sist vi besøkte Wernham Hogg. David Brent har lansert en pop-singel, Gareth er forfremmet og Tim har sagt farvel til Dawn. Nå følger vi "født-på-ny" entertainer David på veien i sin søken etter berømmelse, rikdom og romantikk. Han har lovet å vise frem sin siste erobring på årets julebord. Problemer oppstår ettersom han ikke finner en date.

Lenke til kommentar

Veronica Mars - 2 ferdige sesonger (1 som pågår) - Episode guide - IMDB

 

post-201734-1128196210.jpg

 

Handling:

 

Veronica Mars handler om Veronica, en tenåringsjente som bor i byen Neptun. Hennes bestevenninne blir myrdet, og faren mister jobben som politimester i byen. Etter dette bruker hun hverdagene til å være privatetterforsker i firmaet til faren, der de prøver og løse mysteriet med drapet på venninnen og andre saker de får som påvirker i stor grad livet til både Veronica og faren.

Endret av Eyvindr
Lenke til kommentar

Heist - 0 ferdige sesonger - Episode Guide - IMDb - Cancelled/ubestemt pause

 

136tt.jpg

 

Handling:

 

Akkurat sett første episode av Heist, en ny serie på CBS som omhandler en gjeng profesjonelle ranere som skal ta for seg tre gullsmeder på Rodeo Drive i løpet av en natt. Noen som tenkte Ocean's Eleven? Man følger også politidetektiven Amy Sykes, som overordnet for en gjeng late detektiver som seg i mellom har et anspent forhold.

 

Min bedømming: Jeg likte den første episoden veldig godt. Morsomt og spennende, med et store forskjeller mellom rollefigurene.

 

Redigering: Etter å ha sett to episoder mener jeg fortsatt at dette er noe bra, som man bør få med seg.

Endret av fredrikrb
Lenke til kommentar

Firefly - 1 Ferdig Sesong - Episode Guide-imdb

 

firelfy4lx.jpg

 

Handling: Handler om et lite manskap ombord i et lite romship (spacecraft) Serenity som driver med småjobber som smugling av diverese varer i galaksen. De prøver så godt de kan å overleve i en eller så tøff hverdag der de skal prøve å ungå både "The Aliance" og de beryktede "The Ravens" som er mest kjente for å vise "no mercy" når de plyndrer voldtar og dreper uskyldige. Handligen er en slags sci-fi møter western som er meget fint sammenflettet og serien er både actionfylt og har mye humor.

Endret av Wooho
Lenke til kommentar

  • Malcolm in the middle - 6 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
     
    Handling: Bli kjent med en annerledes mannfolkdominert familie som havner opp i de mest absurde situasjoner. Serien har utviklet seg kraftig siden den sære piloten, og kan få selv den kjedeligste person til å trekke på smilebåndet.
     
    Sendes: På TV2 hverdager 16:10. De ble nettopp ferdig med sesong 6, og begynte på første episode igjen fra sesong 1 den 28. mars 2006. Dvs. at alle nå har en gyllen mulighet til å få sett serien fra begynnelsen. Sesong 7 ventes å komme på TV2 i løpet av høsten 2006.

Lenke til kommentar

Poirot - 11 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb

cast.jpg

Handling: Engelsk krimserie etter Agatha Christies bøker om den belgiske mesterdetektiven, Hercule Poirot. I serien møter vi den eksentriske Poirot, Poirots sekretær Miss Lemon, den usikre Captain Hastings og den skråsikre Inspector Japp fra Scotland Yard, og sammen (eller mest Poirot alene) løser de mysterier etter engelsk oppskrift med en belgisk vri.

Lenke til kommentar

[*]Angel - 5 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb

cast.jpg

Handling: I rollen som kjæresten til vampyrslakteren Buffy ble kjekke Angel (David Boreanaz) så populær at han fikk sin egen serie, som endelig er å se på norske tv-skjermer. Angel har nå forlatt småbyen Sunnydale og sin store kjærlighet, Buffy. Ved hjelp av gamle og nye venner, må han kjempe mot de mørke kreftene som lurer i Los Angeles.

 

Angel har nå dannet byrået "Angel Investigations" med Doyle og Cordelia. Sammen har de organisert seg for å redde trengende i LA fra farlige demoner.

 

[*]Buffy - 7 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb

cast.jpg

Handling: Buffy Summers (Sarah Michelle Gellar) er en populær, ny elev på high school. Som de fleste tenåringer vil hun være helt vanlig: gå ut med gutter, være sammen med venner og henge på kjøpe-senteret. Men Buffy er ikke som andre jenter. Hun er Den utvalgte, en vampyr-slakter som har kraft til å jakte på og tilintetgjøre. Første dag på den nye skolen treffer Buffy Xander (Nicolas Brendon), en gløgg, morsom ung mann som prøver å guide henne gjennom skolens bysantinske kultur. Hun møter også Cordelia (Charisma Carpenter), den vakre, ondskapsfulle og flyktige diktatoren i skolens mest eksklusive klikk, og Willow (Alyson Hannigan), en sjenert jente som, i likhet med Xander, er et sosialt utskudd. Mellom bibliotek-hyllene har Buffy et ubehagelig møte med Giles (Anthony Stewart Head), en middelaldrende bibliotekar som synes å ha litt for god kjennskap til hennes vampyrslakterevner. Buffy lærer snart at hun ikke kan unnslippe sin skjebne - og den nye skolen vrimler av blod-sugere. Med hjelp av sine nye venner og under beskyttelse av sin nye mentor Giles, gjenopptar Buffy kampen mot vampyrene.

 

EDIT: La til Buffy :)

Endret av Ustedalen
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Surface - 1 ferdig sesong (15 episoder) - Episode Guide - imdb

Surface120a.jpg

Handling:

Noen gang lurt på hvordan livet ville vært dersom en ny type sjøliv plutselig begynte å reise seg fra havet? En ny dominant art som ville ha dyttet oss et hakk lengre ned i næringskjeden?

 

Surface, er en drama serie som sentrerer seg rundt oppdagelsen av mystiske sjømonstre nede i havdypet. Disse monstrene er glupske, hensynsløse og måler raskt opp imot 50-60 meter. Hvor kom dem fra? Hva vil dem?

 

Vi følger flere karakterer gjennom denne serien, blant annet en 14 årig gutt med sine tenåringsproblemer som finner et egg og klekker ut en av disse monstrene som kjæledyr, uten å være klar over hva det er. Vi følger også dr Laura Daugherty, en forsker som sammen med en som mistet broren sin til en av disse under en dykketur , Rich Connely i en nervepirrende jakt på sannheten som bare blir mer og mer intens ettersom handlingen utløper seg.

 

Surface er på mange måter en god blanding mellom The Abyss, mini-serien The Beast med William Petersen (CSI-Grissom) og Nærkontakt av Tredje Grad.

 

yachtnteeth6sj.jpg

Stort og alt-etende!

 

Surface2.jpg

"It is a Spielberg pastiche through and through...an excellent one." - Los Angeles Times

Lenke til kommentar

  • Numb3rs - Snart 2 ferdige sesonger-

Episode Guide - imdb

list_cast_main.jpg

Handling:

Til tross for 1337-skrivemåte er denne serien veldig smart og interessant, ihvertfall utifra første episode. Den handler om en ung gutt som bruker sine overlegne matteferdigheter til å hjelpe politibroren å fakke serieforbrytere. Et spennende og annerledes konsept, men noen gode A Beautiful Mind-inspirerte scener.

 

edit: etter 3 episoder kan jeg trygt si at dette er en ny favorittserie. Den følger en del standardpremisser, men klarer likevel skille seg ut.

Endret av SteffyBoy
Lenke til kommentar

Farscape - 4 ferdige sesonger + en miniserie - Episode Guide - imdb

cast.jpg

Handling:

Astronauten John Crichton, var ferd med å gjøre en romfart eksperiment som gikk ikke helt etter planen. Med et uhell så åpnet han et ormehul som sugde han inn og sente han til en annen del av verdens rommet. Der han havner mitt i en intergalactic konflikt. Og nå prøver han og finne veien hjem igjen.

 

Min bedømming:

knakende bra skuespillere, veldig spennende og utrolig bra utført tv serie. Synd at det tok slutt.

Lenke til kommentar

Everybody Hates Chris

IMDB

0 Sesonger

 

 

7-05ehc.jpg

 

Det går på TV2 Zebra vær Søndag klokka 21.00

Her er det mer info om serien.

 

Motivated by his childhood experiences, Emmy Award-winner/actor/comedian Chris Rock narrates this very hilarious & touching story of a teenager growing up as the oldest of three children in Brooklyn, NY in 1982. 1982 is the year that Chris (Tyler James Williams) turns 13. Filled with dreams of being a cool teenager, Chris moves with his family from the projects to the "Bed-Stuy: Do or Die" neighborhood. As the family's emergency adult, he's accountable for taking care of his younger brother Drew (who's taller and more confident than Chris) (Tequan Richmond) and sister Tonya (who gets all the parents' attention) (Imani Hakim) while his parents are working. Chris' rough cost-conscious father Julius (Terry Crews) works numerous jobs to properly support his family. Who runs the household in a very tight budget is very strict and sassy mom Rochelle (Tichina Arnold) who works part-time in a small real-estate office. With his mom strong-minded to see him in a good school, while Drew and Tonya go to the same school in their old neighborhood, Chris reluctantly faces multiple bus transfers every day to attend Corleone Junior High in the fiercely Italian neighborhood, South Shore. Although being an immediate target for bullies, Chris' innate charm and sharp wit will enable him to make new friends at school like Greg (Vincent Martella), another smart, nice kid...who can't fight, by the way. As Chris Rock pointedly looks back, his younger self is set to find what his family already knows: Chris' sharp, scrappy character is going to take him places. But first, he's going to have to think, talk or run his way through one growing experience after another at both home and school, and on any number of buses along the way.

Congratulations to EVERYBODY HATES CHRIS on taking home top honors at the 37th Annual NAACP Image Awards for Outstanding Comedy Series and Outstanding Actress in a Comedy Series (Tichina Arnold)!

 

Inspired by his childhood experiences, comedian Chris Rock narrates the hilarious, touching story of a teenager growing up as the eldest of three children in Brooklyn, New York, during the early 1980's. Uprooted to a new neighborhood and bused into a predominantly white middle school two hours away by his strict, hard-working parents, Chris (Tyler James Williams) struggles to find his place while keeping his siblings in line at home and surmounting the challenges of junior high. This responsible resilient adolescent brings a distinct, funny spin to his everyday trials and traumas in UPN's new single-camera comedy EVERYBODY HATES CHRIS.

 

1982 was the year that Chris turned 13. Filled with dreams that being a teenager would be really cool, Chris' entry into adolescence is turning out to be less idyllic. Moved from the projects to the tough "Bed-Stuy" neighborhood of Brooklyn, Chris is still stuck in his older brother role. As the family's "emergency adult," he's responsible for taking care of Drew (Tequan Richmond), his taller, more assured brother, and Tonya (Imani Hakim), the baby of the family, when his parents are working.

 

His rugged, cost-conscious father Julius (Terry Crews) works multiple jobs to support the family. Meanwhile, his strict, sassy mother Rochelle (Tichina Arnold), who works part-time in a small realty office, runs the household on a tight budget, while demanding the best for her children.

 

With his mother determined to see him in a good school, Chris grudgingly faces numerous bus transfers each day to attend Corleone Junior High in the fiercely Italian neighboring South Shore. Despite being an instant target for bullies, Chris' inherent charm and sharp wit enable him to make new friends at school, such as Greg (Vincent Martella), another smart, nice kid.who can't fight.

 

As Chris Rock pointedly reflects back, his younger self is set to discover what his family already knows--Chris' sharp, scrappy nature is going to take him places. But first, he's going to have to think, talk or run his way through one growing experience after another at home, at school and on any number of buses along the way.

 

Har sett en del episoder, Anderledes humor noe som er positivt :thumbup:

 

everybody_hates_chris.jpg

Lenke til kommentar

entourage-773319.jpg

 

Handling: Vince Chase, en skuespiller, lever livet sammen med sine nærmeste venner i Los Angeles. Sammen opplever de alt Hollywood har å by på på godt og vondt.

 

Komedie/drama som fenger. Sammen klarer disse gutta å rote seg bort i det meste, og mulighetene i showet er uendelige. Showet er morsomt og treffende, og du føler at dette like gjerne kunne vært en dokumentar - bare bedre regissert.

 

Gleder meg til nye episoder. Sesong 3 starter 18 juni på HBO.

Endret av Jonnar
Lenke til kommentar

Scrubs - (2001) - Humor/drama - 5 ferdige sesonger - Episode Guide - IMDb

 

scrubs0zi.jpg

 

Handling: Sacred Heart Hospital er et hektisk sted, som alle andre sykehus. JD forteller oss om hverdagen og ikke minst om personene som han er knyttet til. Scrubs klarer å beherske humor/drama-sjangeren helt perfekt. Superlegen Dr. Cox er et emosjonelt vrak. Likevel er han JDs mentor, uten at han egentlig ønsker å være det. Turk og Carla blir et par helt på begynnelsen av serien og de fleste tar det som en selvfølge at de aldri kommer til å slå opp. Det er en del andre interessante folk i denne serien, men skal jeg fortelle om alle, blir det for langt.

Endret av KGB-
Lenke til kommentar

Space: Above and Beyond - (1995) - 1 ferdige sesonger (slutt) - Episode Guide - imdb

 

B000BCCAEQ.01.LZZZZZZZ.jpg

 

Handling: Året er 2063 og menneskets første koloni i rommet skal stifte.

Men alt går ikke som planlagt Koloni skipet blir angrepet like før landing.

En full krig bryter ut, og serien følger en gruppe marinesoldater.

Lt. Nathan West; kolonist som ble kastet av koloniskipet like før den dro fra jorden, kjemper for å finne sin elskede som ble med koloniskipet som han er overbevist lever.

Capt. Shane Vansen; Dame som har noe å bevise, en sikklig "hardass"

Lt. Cooper Hawkes; En "tank" som ble sendt i militære som straff

Lt. Vanessa Damphousse; En sjør liten blomst.. (ikke mye å si)

Lt. Paul Wang; Den anonyme av de

 

Annen Info: Serien gikk selvsagt på Fox som alle vet hater gode serier.

S:AAB skulle orginalt få 2 sesonger, men Fox bestemte etter sesongslutt å avslutte etter 1 sesong, noe som gjorde at serien slutter med en cliffhanger:/

 

Karakter: 5liten.gif

Endret av Kebab GUD
Lenke til kommentar

  • Star Trek - (1966) - 3 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
     
    STTOS_Enterprise_Crew.jpg
     
    Handling: Serien fulger mannskapet på USS Enterprise NCC-1701.
    Serien bære stort preg av å være fra tiden den er fra, men den brøyt mange grense bla viste serien det første kysset mellom en hvitman og en sort dame på TV son som var en av grunnen til at serien ble kanselert i 1969.
    Serien innspirerte en hel generasjon av forskere, man kan spørre seg selv.. hvor ville vi vert i dag uten Star Trek?
     
    Karakter:6liten.gif
     
     
  • Star Trek: The Next Generation - (1987) - 7 ferdige sesonger (slutt) - Episode guide - imdb
     
    TNGCast.jpg
     
    Handling: Serien er statt 100år etter orginalen. Mye har forandret seg men hoved elementene står enda
    Skipet heter Fortsatt USS Enterprise men har forandret klasse noen ganger og er nå et stort luxus skip med hundrevis av familier.
    skipet er fortsatt flaggsipet og kan lett ta hand om en hver fare som truer.
     
     
    Karakter:4liten.gif
     
     
  • Star Tre: Deep Space Nine - (1993) - 7 ferdige sesonger (slutt) - Episode Guide - imdb
     
    STDS9_Crew.jpg
     
    Handling: En mørk og action pakket serie som fulger mannskapt ombord Romstasjonen Deep Space Nine.
    DS9 var et stort avbrekk fra TNG for det første viste serien at alt ikke går etter planene, og en 3 sesonger lang krig bryter løs, og DS9 er på frontlinjen.
    Serien tar også opp dette med alle de anonyme som dør, noenganger blir tallet for høyt
    mens TNG er den lyse siden av fremtiden er DS9 den mørke og skittene siden..
    sesong1 starter parralelt med TNG sesong6
     
    Karakter:6liten.gif++
     
     
  • Star Trek: Voyager - (1995) - 7 ferdige sesonger (slutt) - Episode Guide - imdb
     
    Star_Trek_Voyager-2.gif
     
    Handling: USS Voyager setter av fra Deep space nine på jakt etter et skip med Terrorister, men før de finner de blir de drat til andre siden av galaksen 72år i full fart hjemmen ifra.
    Der finner de skipet med Terroristene og etter som begge er i samme dårlige fattning slår de seg sammen og setter fart hjemover.
    På veien møter de gamle og nye fiender.
    Serien har mye bra episoder med enda mer dritt.
     
    Karakter:3liten.gif-
     
     
  • Star Trek: Enterprise - (2001) - 4 ferdige sesonger (slutt) - Episode Guide - imdb
     
    ent-cast.jpg
     
    Handling: Enterprise følger manskept på USS Enterprise NX-01 Den første av sin type
    Handlingen er satt 100år før orginalen, Selv om serien hadde alt den trengte å ha for å bli en bra serie så ble den ganske dårlig
    En del av skylden skal manus forfatterene ha, Serien er Visuelt overlegen alle andre Star trek serie.
    En moderne serie i alle sammenheng noe man spesielt ser på kamerabevegelser og redigering.
    men med en besetning som var mer ansatt pga utseende enn talent og manus som motsa alt vi hadde lært fra de første seriene så endte den opp med å bli kanselert i 2004.
    den største skuffelsen er at de ikke engang nevnte Krigen som forandret Vår del av galaksen.. som skjedde mellom siste og nest siste episode.......
    Karakter:3liten.gif

at jeg gadd :p

Endret av Kebab GUD
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...