Gå til innhold

Brukernes anbefalte tv-serier


Anbefalte innlegg

Her kan du presentere dine anbefalte tv-serier. All diskusjon skal foregå i denne tråden.

 

  • The O.C - 3 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
    octitle.jpg
    Handling: Solfylte Orange County, California er settingen hvor vi følger en rekke tenåringer i deres tilsynelatende perfekte hverdag. En selvparodisk dramaserie som rettter søkelyset mot problem som narkotikamisbruk og anoreksia.
     
     
  • Family Guy - 4 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
    familyguy_cast_240x260_070220041210.jpg
    Handling: En hysterisk morsom animasjonsserie som omhandler familien Griffin som bor i Quahog, Rhode Island. Family Guy er en intelligent serie som setter krav til seeren om hva han/hun faktisk kan om politikk, historie, kultur og lignende.
     
     
     
  • Penn & Tellers: 'Bullshit'! - 3 ferdige sesonger - Episode Guide - imdb
    134_01_272x240.jpg
    Handling: Penn & Teller er to illusjonister som har satt seg som mål å avsløre alt tullet som finnes ute i samfunnet. Enten det er Feng Shui, vann på flaske, penispumper eller telekinese; Penn & Teller er klare til å gjøre narr av det.

Endret av Dotten
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joey - 1 ferdig sesong - Episodeguide - IMDb

 

post-73595-1142438590_thumb.jpg

 

Handling: Etter at Joey flyttet fra gjengen i Friends, bosatte han seg i alle skuespilleres Mekka - Hollywood. Vi følger Joey og hans familie/venner gjennom mange humoristiske situasjoner i livet, som bl.a. dating, filmaudition og diverse sammenkomster.

post-73595-1142438326_thumb.gif

Endret av L@sse
Lenke til kommentar

The Shield - 5 ferdige sesonger - Episode Guide IMDb

shield.jpg

Handling:

 

Et actiondrama som omhandler det fiktive politidistriktet Farmington, det mest kriminalitetsbelastede distriktet i Los Angeles. Vi følger detektiver, politibetjenter og medlemmene av "The Strike Team", et lite team som har som oppgave å jobbe mot narkotikamiljøet. Strike Team gir resultater, både i positiv og negativ forstand, med sin noe merkelige fremgangsmåte i sakene de er involvert i. I hovedrollen finner man Michael Chiklis som familiefaren Vic Mackey, men også den hardbarkede politidetektiven som leder The Strike Team på en måte ikke alle er like fornøyd med. Guttene på laget er som brødre, og alle passer godt på hverandre når farene lurer, enten det er gjenger, Internal Affairs eller overordnede som prøver å stikke kjepper i hjulene for Farmingtons mest fryktede guttegjeng. The Strike Team kjenner gjengsituasjonen som ingen andre, og vet akkurat hvem som handler med hva, og det er ikke ukjent for guttene å se gjennom fingrene på ting om de kan få noe ut av det selv.

 

Samtidig følger man politibetjentene og konfliktene de kommer opp i, både private og i forbindelse med jobben. Vi møter noen av Los Angeles' beste detektiver, og kapteinen som er opptatt av å fremstå som en bra mann, om han skal bli byens borgemester en dag.

 

Serien er filmet i en overbevisende stil, med bevisst bruk av håndholdte kamera som skal være så små og mobile som mulig. Her sitter man virkelig i baksetet på bilen, og man løper bak rollefigurene, noe som gjør at man lever seg litt mer inn i en stresset situasjon, enn om man skulle brukt et steadicam. Måten det hele foregår gir deg inntrykk av at du sitter og ser på en dokumentar som følger politibetjenter i et ekte politidistrikt, med kameramenn som filmer fra avstand, bak vegger og andre realistiske vinkler.

 

Ekstra informasjon:

 

Sesong 1 og 2 fås på Sone 1 DVD, blant annet på play.com, men skal man ha sesong 3 og 4 må man kjøpe sone 2 DVD-er, som er i 4:3.

 

Femte sesong ferdig, fortsettelsen kommer til våren.

Endret av fredrik
Lenke til kommentar

Synes denne tråden fortjener "Annonsering" status. :thumbup:

  • The Shield - 5 ferdige sesonger - Episode Guide IMDb
    6804698.jpg
     
    Handling:
    Vic Mackey er den råeste LA politimannen siden Alonzo Harris i "Training Day". Til tross for at han er politimann, lever han mer på feil side av loven enn på riktig side, og må hele tiden dekke over sine tvilsomme metoder. Han er under konstant trussel for å få sparken pga diverse ulovligheter og brutal omgang med kriminelle, men må samtidig prøve å opprettholde troverdigheten overfor familien og kollegaer.
     
    Meget rå politiserie med smart handling, får NYPD Blue til å virke som barne-TV, selv om NYPD trossalt er en bra serie.

5758441[/snapback]

  • Deadwood - 3 ferdige sesonger - Episode Guide IMDb
    b000ehruk201lzzzzzzz0bf.jpg
     
    Handling:
    Hils på Al Swearengen (til høyre på coveret), muligens den mest hardbarkete og råeste gangsteren noensinne i en Western serie. Al eier en saloon/horehus/spillebule i Deadwood, og bruker all tenkelige og utenkelige midler for å mele sin egen kake, og den som står i hans vei ender enten opp død, savnet, eller som Al's samarbeidpartner. Deadwood har lenge levd etter prinsippet om den sterkestes rett, men etter mye motvilje blir steinansiktet Seth Bullock (til venstre på coveret) insatt som Sheriff, kan han skape lov og orden i Deadwood ?
     
    Cy Tolliver (spilt av Powers Boothe fra Sin City) starter opp sin egen saloon, og blir dermed en rival til Al Swearengen, men de må samtidig samarbeide for å skape liv i den vesle byen.
     
    Den som noensinne har likt en Westernfilm, er nærmest forpliktet til å se Deadwood.
    Noen misliker at Al Swearengen banner mer enn hele Nord-Norge til sammen, men i følge research er dette troverdig, siden miljøet i datidens Deadwood var knallhardt, og språket deretter.

5758441[/snapback]

 

 

EDIT:

Oops, 4 minutter for sen til THE SHIELD, men jeg har bilde.. :p

De er i gang med sesong 5 i Statene, selv om det bare er 4 på DVD..

Endret av Jome
Lenke til kommentar

post-79470-1142444584_thumb.jpg

 

Handling:

Tegneserie som handler om Eric, Stan, Cartman og Kyle som bor i byen South Park.

 

Serien kommenterer det vestlige samfunn med alle dens absurditeter, lover, regler, ting vi tar for gitt, på en genial måte. Enten det handler om politikk, moral, sex eller mobbing

Endret av BeNeFit
Lenke til kommentar

x-files-small.jpg

Handling:

To FBI agenter, den troende Fox Mulder og den skeptiske Dana Scully investigerer i underlige og uforklarelige hendelser mens skjulte krefter jobber for å forhindre deres framgang.

 

OT: Husk kun informasjonstråd, skal ikke kommentere hva som blir skrevet ned her.

Endret av Lord^
Lenke til kommentar

post-79470-1142443517_thumb.jpg

 

Handling:

 

løpet av det siste århundret har flere tusen mennesker forsvunnet. På uforklarlig vis dukker plutselig 4400 mennesker rapportert forsvunnet opp samtidig. De er nøyaktig som da de forsvant – ikke en dag eldre. Myndighetene setter i gang etterforskning for å finne ut hva som har skjedd med de 4400 skjebnene – hvor har de vært og hvorfor har de kommet tilbake? Det blir fort klart at det har skjedd underlige ting med dem og at menneskeheten aldri vil bli den samme igjen.

Endret av BeNeFit
Lenke til kommentar

  • The Sopranos - 6 ferdige sesonger - Episode Guide IMDb
    167067.jpg
     
    Handling:
    Tony Soprano er nestlederen i en mafiagjeng i New Jersey, men fungerer i praksis som overhode, til tross for at han har en over seg i rang. Han sliter med psyken, og oppsøker psykolog, en kvinnelig sådan, noe som ikke akkurat gjør ham mindre nervøs og paranoid.
    Seriens motto er "Hvis den ene familien ikke dreper han, vil den andre gjøre det", noe som henspeiler til hans dobbeltliv med en vanlig overklassefamilie med to barn og kone, men med en skyggeside som inneholder narkotika, utpressing, beskyttelse, drap, og andre festlige mafiaproblemer. Vil han klare å holde disse to vidt forskjellige livene separert ?
     
    En mafiaserie med meget god og troverdig handling, som aldri blir urealistisk, eller i overkant "cool" som mafiafilmer gjerne blir.

5758441[/snapback]

Lenke til kommentar

Battlestar Gallactica - 1 (2?) ferdige sesonger - Episode Guide - IMDB

78m.jpg

Handling: After losing the war against the Cylon robots, the Battlestar Galactica crew speed toward the fabled 13th colony, Earth. Galactica Commander Adama (Olmos) and President Laura Roslin (McDonnell) face waning supplies, crushed morale, ... and the credible threat Cylons aboard the ship.

 

Beste SchiFi serie der ute siden Babylon 5 IMO. Med det sagt har jeg aldri sett så mye på StarTrek, alt for lang serie.

Endret av kvitrafn
Lenke til kommentar

post-79470-1142445587_thumb.jpg

 

Handling:

 

 

Tree Hill er en liten by. Kanskje for liten for halvbrødrene Lucas og Nathan Scott. De har samme far, men to vidt forskjellige liv. Nathan er gullgutten, mens Lucas er den fortapte sønn som faren ikke vil vedkjenne seg. Så en dag havner de plutselig på samme basketballag.

Endret av BeNeFit
Lenke til kommentar

  • My name is Earl - 0 ferdige sesonger - Imdb
     
    post-79470-1142446032_thumb.jpg

Handling:

 

Hvem er Earl? Earl er en antihelt. Selv beskriver han seg som den type fyr du venter på at skal gå ut fra 7-Eleven før du selv går inn sammen med familien din. Earl er en taper som bestemmer seg for å ta et oppgjør med fortiden. Er det slik at universet gir deg tilbake med samme mynt som dine egne handlinger? Kan Earl endre sin egen skjebne og få seg et bedre liv?

 

Han lager en liste over alle han har gjort noe galt mot i løpet av sitt liv – en liste som etter hvert blir temmelig lang og omfattende. Sammen med sin bror Randy starter han jakten på de som skal hjelpe han med å få bedret karmaen sin

Endret av BeNeFit
Lenke til kommentar

post-79470-1142446728_thumb.jpg

 

Handling:

 

MacGyver er en hemmelig agent utenom det vanlige. Han bærer aldri våpen. Drinkene hans er verken shaken eller stirred. Han kjemper for rettferdighet med det farligste våpenet av dem alle: sin egen intelligens. Richard Dean Anderson spiller rollen som den speideraktige tv-helten Angus MacGyver.

 

Alle har helt sikkert sett MacGyver, men denne serien er et must :)

Endret av BeNeFit
  • Liker 1
Lenke til kommentar

  • Babylon 5 - 5 Sesonger - Episode Guide - IMDb
    b5adcolor.gif
    Handling:I år 2248 var menneskerasen i krig mot en mektigere rase kalt Minbari. Jorden hadde ikke sjangs, og akkurat når planten stod i fare for å bli ødelagt, så gav minbarene seg og ingen vet hvorfor... For å forhindre en ny krig, og for å skape større samarbeid mellom alle rasene, bestemte jorden seg for å skape en romstasjon. Den skulle inneholde diplomater fra alle de største rasene og 10 år senere var den ferdig bygget. Vi snakker om Babylon 5!
     
    Jeg tror seriens største problem er at for å finne den interessant, så må man like sci-fi litt mer enn den vanlige mannen i gata. Men seriens største fordel er at hvis man først liker den, så ELSKER man den. Derfor har Babylon 5 fremdeles mange hardcore fans der ute, selv om den er glemt av de fleste.
    Desverre fins det mye negativt som dårlige effekter, labert skuespill og en generell feeling av dårlig produsert TV, men dette er egentlig bare i første sesong. Fordi hele første sesong er som en lang introduksjon til det som vil skje senere. Dette er ikke en serie som nullstiller seg selv etter hver episode eller hver sesong. Den utvikler seg mer enn noe annet jeg har vært borti på TV, og forteller så mye mer om livet ombord på Babylon 5, livet i år 2258 og utdyper seg mye mer i de forskjellige karakterene enn noen annen serie har gjort. Det er som å se en mange, mange, mange timer lang film, med spenningskurven på topp i sesong 3-4. Som gjør dette til en av de mest gjennomtenkte seriene som er noen gang skrevet. Når man kommer skikkelig inn i den ekstremt spennende, mektige og episke historien, og blir skikkelig kjent med karakterene, så glemmer man alle de negative elementene jeg nevnte over.

Endret av Scarface^
Lenke til kommentar

Legger til et par sitcoms som jeg selv synes er genialt morsomme, disse trenger du ikke å se fra a til å, men stort sett som du selv vil. Det er likevel en fordel å se de i rekkefølge pga. kjærester, barn ol.

  • Alle elsker Raymond - 9 ferdige sesonger - Episode Guide
    m_006576.jpg
    Handling: Stand-up komikeren Ray Romano spiller hovedrollen som Ray Barone, en suksessfull sportsskribent og hengiven ektemann til Debra (Patricia Heaton, Beethoven), som må hanskes med hans bror og foreldre, som tilfeldigvis bor rett over gata. Frank (Peter Boyle) og Marie (Doris Roberts) elsker å blande seg opp i sønnens liv, mens den eldre broren Robert (Brad Garret) av og til er litt misunnelig på hans suksess. Ikke desto mindre greier Ray å beholde både en positiv livsinnstilling og sin sans for humor idet han balanserer familie- og arbeidsliv.
     
  • Kongen av Queens - 8 ferdige sesonger - Episode Guide
    kingofqueens.jpg
    Handling: Handler om den lubne Doug som jobber som postmann (egentlig "pakkeutdeler"mann), som er gift med den litt hissige men fine Carrie. Den litt spesielle faren til Carrie (artigste typen i serien), bor i kjellern. :p
    Sammen bor de da i Queens, og der skjer det veldig lite, men veldig mye gøy. Morsomste serien siden Seinfeld mener nå jeg :thumbup:
     
  • Seinfeld - 9 ferdige sesonger - Episode Guide
    seinfeld_cast_240x260_053020041834.jpg
    Handling: Et show som handler om ingenting! Hvordan kan det bli morsomt? Jo, når mannen bak det hele heter Jerry Seinfeld er gapskrattene sikret. I ni sesonger gledet Jerry Seinfeld hele verdens humorister med sine betraktninger over hverdagslivet i kanskje den beste komiserien som noengang er laget. Sammen med Elaine, George, Kramer og en hel rekke uforglemmelige biroller, hvorav ufyselige Newman er et spesielt populært innslag, har Seinfeld for alltid etterlatt seg spor i komiserienes verden. "Observational humor" er serien med rette blitt kalt, for mye av det som skjer i de ulike episodene er basert på det Seinfeld selv, de andre i crewet og ikke minst det alle vi seerne opplever hver dag. Dermed kan man oppleve å se en Seinfeld-episode som helt og holdent dreier seg om å vente på bord på en kinesisk restaurant eller å lete etter bilen på parkeringsplassen på et kjøpesenter.

Endret av ZiroN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...