Gå til innhold

Metal: A Headbanger's Guide


Anathema

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har aldri fått helt taket på Cannibal Corpse jeg, setter heller på Obituary, Entombed(Nihilist), Autopsy, Morbid Angel, Death og resten av regla. [...]

 

Cannibal Corpse var bedre med Chris Barnes på vokal, synes jeg. "The Bleeding" var en utmerket svanesang. "Eaten Back To Life" sniker seg inn på andreplass.

 

 

Blir litt for tr00 for min del enda, og skulle gjerne likt å sett en litt bedre produksjon. Men de fleste som liker sjangeren er også fan av "mobilopptak", så ekspertene får uttale seg bedre.

 

"Nattens Madrigal" er vel den eneste no-fi platen jeg liker. Gammel Darkthrone er bra, dog. "A Blaze In The Northern Sky" er på klassikerlisten min.

 

 

Hva mener dere om "ny"plata til Darkthrone? Selv liker jeg den rimelig godt og leter etter mer musikk som ligner på den. Men hører jo at det er veldig forskjellig fra de gamle platene.

 

Jeg liker "Circle The Wagons", men ikke "Dark Thrones And Black Flags". "FOAD" tror jeg ikke jeg har hørt. Unngå også Engangsgrill.

 

Faen, nå savner jeg Ambolt på P3. Frøken Narvestad hadde herr Nagel med gjester som gjesteprogramledere i adventstiden; det var fantastisk bra radio.

Lenke til kommentar

Det er dags for denne klassikeren:

 

http://www.youtube.com/watch?v=yOAl0enE7kI

 

Sånn går det når de klipper ned en 13 minutters sang til 5 minutter for å passe i videoformat :D Høres ut som det er hakk i plata når de har svingt saksa og klippet bort hele gitarsoloer og sydd sammen låten pånytt. Spesiellt slitsomt er det når jeg vet hvordan orginalen er og ting bare har forsvunnet sporløst på frisørsalongen til Jan Thomas.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...