Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dere som er homo og bifile her på forumet...


Gjest Gutt23_homofil

Anbefalte innlegg

Gjest Gutt23_homofil

Velger å skrive denne posten anonymt - ikke av noen særlig grunn mer enn at jeg ikke ønsker å knytte denne posten direkte til navnet mitt, da arbeidsgiver har en tendens å søke på navnet mitt, og jobben er en svært homofobisk plass.

 

Det jeg egentlig lurte på var hvem av dere er homo eller bifile. Er dere åpen på legningen eller enda i skapet? Hvordan opplever dere det, og hvordan reagerer dere på samfunnet rundt dere?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er ikke homo, men har flere venner som er det, de er hyggelige folk:)

Grunnen til at du er anonym er nokk fordi ikke alle respekterer homofile, og synes det er en uting.

Jeg vet ikke helt hva jeg synes, men alle burde respekteres samme hva eller hvem de er.

 

Jeg ser en lei tendens til at gutter og menn mobber, fryser ut og snakker stykt om homofile.

Dette vet jeg av erfaring, selv min far er imot homofile, helt uholdbart!

 

Alle er forskjellige, og alle bør respekteres for den de er, det er trossalt noen prosenter av verdens befolkning som er homofile.

 

 

 

--------------------

 

Et lite spørsmål til homofobiske menn!

Er det greit at kvinner er lesbiske men ikke menn?

 

Det er vertfall mer enn greit i porno universet, har jeg misforstått?

 

 

Mvh Gutt 16, Hetro!

Lenke til kommentar

Jeg respekterer homofile og bifile 100%, og mener at alle burde gjøre det.

 

Det er påvist at selv dyr kan bli homofile, eller ihvertfall bifile. Det er en helt naturlig ting, og man kan ikke velge hvem man blir tiltrukket av.

 

Selv er jeg hetero, og har aldri hatt noen tendenser til homofili.

 

Men i tillegg til at heterofile bør respektere homofile og bifile, synes jeg at det bør gå andre veien også. Enkelte homofile har noe med at de ikke kan være venner med heterofile. La meg ta et eksempel: Faren min var i bursdagen til en homofil venn av ham. Og enkelte av de homofile gjestene i selskapet skjønte bare ikke hvordan han kunne få seg til å invitere heterofile.

 

Jeg misliker at "homo" blir brukt som et skjellsord blant mange menn.

 

Selv tror jeg at mange velger å holde seg i skapet til de er oppi 20-års alderen, noe jeg tror er smart. Hvis noen stod opp på ungdomsskolen og sa at de var homofile, hadde de nok fått hørt det.

 

Det er en sjanse å ta å komme ut av skapet. Men hvis du ikke gjør det vil du bare gå og bære på en stor hemmelighet, som du higer etter å dele med verden.

 

Det vil nok komme som et sjokk på mange, men dersom du er i en jobb med jevnaldrede, gjerne eldre, tror jeg de fleste vil være modne nok til å respektere det.

 

Håper det hjalp:)

Lenke til kommentar

Jeg er bifil. Jeg er ikke i skapet, men jeg slenger det ikke ut til alle jeg møter heller.

 

Når jeg kom ut av skapet opplevde jeg egentlig bare att ett par av venninnene mine ikke lenger var like glad i klemmer ol som de var før. De respekterte det, det var ikke det, men de ble litt reserverte.

 

Når jeg endelig kom ut av skapet til min mor gikk det ikke like greit. Hun så ut som om noen hadde slått henne hardt i ansiktet eller noe, og tror en av hennes største frykter nå er at jeg skal komme hjem med en jente. :tease:

 

 

Men, for å ta litt generelt. Når det gjaldt hvem som 'godtok' meg og slik, så ble jeg faktisk overasket. De som sa "jada, homofili er helt greit det, null problemer med det jeg" var ofte de som "plutselig" ble reserverte overfor meg, og de som brukte "homse", "lesbe" og lignende som skjellsord var de som hadde minst problemer med at jeg var bi. Merkelige greier.

 

Poenget mitt er: Kom ut av skapet. De kan ikke si deg opp for det på jobben uansett, og mange homofobe er ikke homofobe mot mennesker de kjenner. Men, lykke til uansett hva du bestemmer deg for. =)

Lenke til kommentar

Jeg er hetro etter alt det jeg vet.

Men jeg kjenner flere som er homofile.

Mine foreldre har jeg følelsen av at hvis jeg sa til dem at jeg var homo så hadde de kasta mæ rett ut på hue innen 30 sek.

 

Jeg syns bare at det er teit når folk ikke vil at homofile ikke skal få like stor tilgang enn hetro. Jeg har følelsen av at hetro ser på homofile som mindreverdige og er derfor ikke like mye verdt som hetro.

 

Sitat fra bibelen:

"La alle de små barn komme til meg."

Det sa Jesus.

 

Men i følge kirka så er ikke homofile guds sine barn. Mine foreldre sier at det ikke er normalt å være homofil, og at det ikke står i bibelen noen sted osv.

Det står heller ikke i bibelen at vi skal kjøre bil eller fly, så da er det vist ikke naturlig det heller.

 

Så egentlig så burde alle vi som kjørte bil eller gjorde noe som ikke sto i bibelen bare melde oss ut av kirka og komme t helvete når vi dør. Det blir bare feil.

 

Så kom ut av skapet, og hvis du mister jobben fordi du er homofil så melder du dem t arbeidstilsynet.

 

 

PS.

Jeg vil ikke starte noen religion krig med grunnlag på det bibel sitatet.

 

PS2

Vil heller ikke ha noen homofil vs bibelen krig! Det var ikke meninga med dette innlegget

Endret av AlecTBM
Lenke til kommentar
Det jeg egentlig lurte på var hvem av dere er homo eller bifile. Er dere åpen på legningen eller enda i skapet? Hvordan opplever dere det, og hvordan reagerer dere på samfunnet rundt dere?

9496953[/snapback]

Jeg er bifil, etter det jeg veit.

Ikke helt åpen på legning ennå, jeg er åpen ang det mot venner, ol. men aldri sagt noe til familie, selv om jeg tror at flere har hatt mistanker om noe sånt.

 

Jeg har hatt både negative og positive opplevelser rundt det å være åpen om det, men fra venner jeg har fortalt det til, har det vært utelukkende positivt.

Jeg har heller ikke opplevd at noen har blitt mer reserverte enn før, som The-Nie.

Lenke til kommentar

Har forskjellig erfaring vil jeg egentlig si.

 

Har foreldre som etter hva jeg vet ikke aksepterer homofile. Fått klar beskjed om hvis jeg ikke skulle si jeg var homofil hvis jeg skulle finne på å være det. Virker mer som de syntes homofile er ok så lenge det er "de der", og "de må ha en vond barndom". Veldig distansert mao.

 

På vennefronten er det både og. Noen er homofobe, og homofili er det som de tror er femi fyrer som løper rundt og shopper hele dagen, og noen venner som ikke ser forskjell på homofile og heterofile.

 

Vi har enda en lang vei å gå, og for mange er det veldig vanskelig å leve som homofil, men vi må ikke pålegge de heterofile lover og regler.

Lenke til kommentar
Og hvem sin skyld er det som får folket til å tru at alle homofile er femi deluxe?

Jo media. Homsepatruljen bla.

9502810[/snapback]

 

Ja, du har dessverre helt rett. Det er et fåtall av homofile som er mer feminine enn menn generelt sett. Det er en mye homofile mer MER opptatt av mote, klær, hudpleie osv. Homofile menn er som menn flest. Problemet er bare de som faktisk er feminine syntes bedre i samfunnet, da de trolig er mer komfortable med legningen sin.

Lenke til kommentar

Hei! Jeg er medlem på forumet her, men er ikke helt åpen om legningen min ennå, og det er ganske sensitiv informasjon, så jeg skriver som gjest.

 

Jeg er da 16 år, gutt og skeiv (vil ikke kalle meg verken bi eller homo da jeg ikke helt føler at noen av betegnelsene stemmer). Jeg har ennå ikke kommet ut av skapet helt.. Men.. Jeg har begynt! Jeg har sagt det til broren min og til mange av mine nærmeste venner og andre gode venner. Alle har så langt tatt det bra!

 

Nå mangler jeg å si det til foreldrene mine og være åpen om det for klassen og alle og en hver, noe jeg gruer meg litt. Kommer definitivt til å møte litt motstand i nærmiljøet.. Men, jeg har kommet i kontakt med veldig mange jevnaldrende homofile og bifile gjennom Internett, og har i løpet av det siste året truffet mange interessante og hyggelige mennesker! Dette har gjort at jeg er i langt større grad komfortabel med min egen legning og har turt å åpne meg for andre.

 

Jeg har også som følge av gjennomgående, negative hatholdninger til homofile i nærmiljøet, alltid følt meg uønsket og mislikt, så jeg har pådratt meg angst, depresjon, selvskading og spiseforstyrrelser. Dette er ting jeg nå er i ferd meg å bli kvitt, etter at jeg har begynt å åpne meg og funnet ut at jeg blir akseptert, at jeg kan være den jeg er født som uten å måtte kutte meg på armen for å ikke gråte på skolen.

 

Ønsker deg lykke til i livet! Og hey, meld deg inn i Skeiv Ungdom! ;)

Lenke til kommentar

Eg er bifil, men innså det egentlig ikke før eg og eks-kona bestemte oss for å separere oss på nyåret. Før dette var eg kanskje litt i tvil da eg ofte har kunnet sett på gutter som både pene og attraktive. Men før dette har eg kun vært med jenter og hatt heterofile forhold.

 

Hvorvidt eg har kommet "ut av skapet" er eg usikker på. Eg er åpen om det på alle måter, men går ikke rundt å forteller det til alle av den grunn. I tillegg har eg på en måte såpass roen på det og er trygg på meg selv at det ikke er noe "nytt" å komme med på en måte. Kanskje litt skuffende faktisk, regnet med litt mer oppstyr rundt det ;)

 

Noen av kameratene mine vet det veldig godt og de kan eg prate åpent om det med(for eks dagen etter en bytur kan eg likeså godt fortelle at eg var med "kjell" hjem i stede for "trine".. utrolig avslappende) mens andre har bare nevnt det. De siste er det ikke naturlig å prate om det med heller. I tillegg er det noen kamerater/veninner som eg tror ikke vet det.

 

Dersom noen spør meg så vil eg si eg er bifil. Men uten at temaet dukker opp føler eg det ikke naturlig å si det.

 

Samme gjelder i familien. Det er det noen som vet det, og de kan eg prate åpent om det med. Andre vet det ikke ettersom temaet ikke har dukket opp. Enda.

 

Men eg synes det virker verre for de som er homofile, feminine, eller begge deler. De kameratene eg har som er feminine for eks får alltid mye negativ tilbakemeldinger på private fester med nye folk. Folk generelt virker til å ville vise at de ikke har noe i mot det, eller at de takler det. Men samtidig må de påpeke hele tiden at de er heterofile selv. Gjentatte ganger. I slike samtaler er det som regel direkte seksuelle spørsmål("hva liker du best, å ta eller bli tatt" og tilsvarende) i en nedlatende eller latterliggjørende tone, ofte ettefulgt av en oppfordring/utfordring("han der ser tvilsom ut, gå og klin med han da" osv). Ved en annledning(min første og den som sjokkerte meg mest) tok eg min feminine kamerat og gikk. Det virket dog som om det var eg som reagerte mest på situasjonen.

Lenke til kommentar
Og hvem sin skyld er det som får folket til å tru at alle homofile er femi deluxe?

Jo media. Homsepatruljen bla.

9502810[/snapback]

 

Ja, du har dessverre helt rett. Det er et fåtall av homofile som er mer feminine enn menn generelt sett. Det er en mye homofile mer MER opptatt av mote, klær, hudpleie osv. Homofile menn er som menn flest. Problemet er bare de som faktisk er feminine syntes bedre i samfunnet, da de trolig er mer komfortable med legningen sin.

9502875[/snapback]

 

vist du kan lese så skrev jeg EKELTE...

 

kjenner mangen homofile i som er helt "girl power". dette syntes jeg er litt teit...

 

edit: dette blir i hodet mitt og blir på inge måte vist til de det gjelder...

Endret av 2badle
Lenke til kommentar

Det er ok å si f.eks, "haha, se, hvor jævelig gay går ikke han" og når man sier gay da tenker man på de femi. Og de homo vennene jeg har smiler bare om jeg skulle klare si "JÆVLA HOMO DAAA" om noe. Men den siste kan være på kanten. Akkurat som at folk sier "åå HVOR NEGER ER IKKE DET". En uting.

 

De mest femi homoene blir minst akseptert blandt mainstreamen. Det vet jeg veldig godt, da jeg har 3 homoer i klassen. Da en er venn med alle, og ingen vil ha noe å gjøre med de andre to femipusene.

Lenke til kommentar

Et lite spørsmål til homofobiske menn!

Er det greit at kvinner er lesbiske men ikke menn?

 

Det er vertfall mer enn greit i porno universet, har jeg misforstått?

 

 

Mvh Gutt 16, Hetro!

9497160[/snapback]

 

Njaa. Det kommer ann på.

Jeg har ingenting i mot homofile menn sånn generelt, men hvis jeg ser to gutter holde hverandre i hånda, eller for den saks skyld kysser offentlig, må jeg si at jeg føler meg uvel.

Jeg ser ikke på det på samme måte på homofile kvinner, da heterofile kvinner også ofte går og holder hverandre i hånda.

Men vi har et par som jeg ser ved bussen hver dag, og de er kortklipte, kraftige lesbiske, som råkliner foran alle.

 

Der syns jeg det går for langt.

Jeg er også i mot adopsjon av barn til homofile foreldre..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...