Gå til innhold

De syv dødssyndene på tv2


Anbefalte innlegg

Se http://pub.tv2.no/TV2/tv2/article1288176.ece

 

"Kristopher Schau skal gjennomføre alle de 7 dødssyndene på TV 2 i høst."

 

Bl.a. "reklamerer" de med: "Vi dro til Bangkok i Thailand for å begå dødssynden «utukt», forteller Øystein Karlsen. "

 

Jeg mener det er tragisk at TV2 viser dette på TV. Kristopher Schau vil provosere og gjør bare mer og mer ekstreme ting for å gjøre det. Det tragiske er at denne gangen tråkker han langt over de etiske grenselinjene for å "underholde".

 

Se og hør har skrevet om serien på sine nettsider og har en poll for at folk kan si hva de mener: 67 prosent er negative.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg vil ikke tro at "Du skal ikke slå ihjel" gjelder mygg og lignende, da sliter jeg. Jeg sykler ihjel snegler på veg til jobben nesten hver dag, sladder på snegler. Tror nok det gjelder folk, tipper Schau kunne drept noen som tv-underholdning.

 

Har hørt at han dro til Thailand der gutteprostituerte utfører seksuelle handlinger på ham. Er det morsomt? At folk synes det er morsomt viser bare hvilken syk verden vi lever i.

 

Schau er en syk, syk mann. Synd at straks en sier noe om ham så er det god reklame for dritt-tv hans.

Lenke til kommentar

ja, ja, jeg foretrekker nå å bruke tiden min på andre ting en gutteprostituerte.

 

Schau er lavmåls humor. Han bare spiller for å få masse oppmerksomhet, hvis han bryter loven så er det bare for å bli dømt slik at enda flere ser på søppel-tv og TV2 tjener enda mer reklamepenger.

 

Politikk og TV er eid av penger

 

http://no.wikipedia.org/wiki/De_syv_d%C3%B8dssynder

 

Ettersom jeg ikke har peiling på dødssynger så slo jeg det opp på wikipedia, den første synden er hovmod. Jaja, da trenger ikke Schau spille iallefall - bare vise trynet sitt på tv. :hrm:

Endret av ictys
Lenke til kommentar

Jada jeg har ett problem, jeg liker ikke Schau. Han er etter mitt syn den største tosken som vises på tv. Hvis jeg uheldigvis ser ham på tv så blir jeg SUR!

 

Jeg tar ikke fyren seriøst for fem øre, men han irriterer meg grenseløst.

 

Det har jeg lov å si - og ja - det er faktisk mitt problem. Men dette er ett fantastisk diskusjonsforum som jeg kan si akkruat hva jeg mener.

 

Hvis du gleder deg til det programmet - KOS DEG! Hvis du ikke tåler at jeg sier det er SØPPEL-SØPPEL-SØPPEL så det ditt problem.

 

ok? vi kan vel være venner selv om vi ikke er enige? Alle har lov å si hva de mener.

Lenke til kommentar

He he, vet dette blir gratisreklame for Schau - tipper fyren hadde kost seg om han leste dette.

 

Jeg hyer og bærer meg, men jeg får da frem poenget mitt også.

 

Hva skal jeg gjøre da? sitte i en krok og la fyren styre på? melde meg inn i krf? Bedre å hyle på forumet som en annen skadeskutt elgkalv.

Lenke til kommentar

Hadde faktisk ikke hørt om programmet før jeg så tråden, så takk for at du gjorde meg oppmerksom på det. Der fikk de hvertfall én seer mer. :thumbup:

Synes forøvrig hele "gartnerlosjen" er en meget artig gjeng og liker det aller meste som har kommet fra den kanten gjennom årene. Definitivt et meget viktig bidrag i norsk humor-historie.

Endret av Vice
Lenke til kommentar

Pøh, de som ikke liker ham liker ham ikke uansett. De som liker ham liker ham uansett. De som ikke vet om de liker ham eller ikke de får høre meg snakke dritt om ham og dere si at dere gleder dere til programmet. Så kan de bestemme selv.

 

Uansett er det marginalt få med folk som leser disse innleggene, men den psykologiske efekten for meg som hyler ut hva jeg mener om Schau er uvurderlig. Ahhh, deilig!!! Schau er en tosk!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...