Gå til innhold

iPod Touch-tråden | Når du liker å bruke fingrene


iMono

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Filen må være iTunes film.. Altså Mpe4 eller Meg4... husker ikke hva den filen heter.. .mov funker vel også..

Bruk HandBrake hvis du vil konventere :)

 

Når du har lagt filmen inn på iTunes må du høyreklikke på filen og be iTunes konventere filen om til iPod Touch....

 

Da får du filmen opp i "filmer" menyen på synkroniseringen.

Lenke til kommentar

Er nå i ferd med å pensjonere min 4G iPod til fordel for en iTouch.

Har en kamerat som skal ta med seg en fra statene, men nå begynner jeg å få litt kalde føtter. Hadde vært litt dumt å kjøpe en nå med en ny versjon sannsynligvis på trappene (16. September hviskes det om).

 

Har heldigvis et par dager å bestemme meg på, og har derfor noen spørsmål til de her inne som allerede har gått til innkjøp av MP3-spilleren.

- Fungerer noen av de tilgjengelige fjernkontrollerne optimalt med spillene? Synes det er virkelig surt at Radio Remote ikke fungerer (selv om han her har fått det til å fungere). På en tilnærmet knappeløs gadget som Touch'en hadde det passet spesielt godt med enkel tilgang til de mest brukte funksjonene.

 

- Finnes det programvare alternativt til iTunes for å synkronisere bilde/video/programvare/kontakt-biblioteket med poden? Kommer til å bruke det fantastiske MediaMonkey til alt som har med musikk å gjøre, men programmet kan ikke hjelpe meg med de andre bibliotekene. Kommer til å installere iTunes, men ikke stort mer. Liker det ikke og har heller aldri gjort det.

 

 

Synes både Apple og utviklergrupper har gjort mye bra for å fronte iPod Touch som PDA, men har fortsatt ikke helt klart å overbevise meg selv at dette er en gadget jeg ikke kan leve uten, selv om stylus, BSE og annet snacks allerede er kjøpt.

Lenke til kommentar

Noen som bruker lyrics -funksjonen i iPod Touch?

 

Jeg har en iPod Touch, v1.1.4, jailbreaket.. Jeg legger inn musikken via MediaMonkey (siden den skal klare det hvis den er jailbreaket).

 

Jeg la inn en del album som jeg personlig har lagt inn tekst på (i tag'en), og det fungerte utmerket.. Nå fungerer det ikke lengre!? Jeg har ikke lagt over flere album, eller noe.. Så slikt sett så sluttet det så vidt jeg vet bare å fungere.. Noen som vet hva som kan være galt!? Eller noe?

 

Takker for svar! :)

Lenke til kommentar

Jeg har Mac og brukte Pwnage Tool, og for meg fungerte det supert. Bare vær obs på at det ikke har støtte for 2.0.1 ennå, men det kommer vel senere. På 2.0 fungerer det iallefall strålende.

 

Så ingen utseendemessige endringer i 2.0.1, bare litt raskere? Ingen nye funksjoner? I så fall er det jo ikke vært å miste både Innstaller, Cydia for det...

Lenke til kommentar

Åssen oppdaterer jeg min itouch til 2.0.0? Jeg oppdaterte nylig til 1.1.5, selvsagt ikke jailbreaka. Motivet var å få den oppdatert helt til vr. 2. Noen som vet åssen jeg kan få den software oppdateringen? iTunes foreslår den ikke i alle fall.

Endret av @ir
Lenke til kommentar
Åssen oppdaterer jeg min itouch til 2.0.0? Jeg oppdaterte nylig til 1.1.5, selvsagt ikke jailbreaka. Motivet var å få den oppdatert helt til vr. 2. Noen som vet åssen jeg kan få den software oppdateringen? iTunes foreslår den ikke i alle fall.

 

Direktelenke til kjøp av 2.0 firmware finnes her.

Lenken skal åpnes i iTunes og leder deg til betalingen. Tror det er 2.0.1 som ligger ute nå.

Lenke til kommentar

Noen som har prøvd ZiPhone 3.0v?

 

Det har i hvert fall jeg. Og nå sover iPoden min veldig godt.

Jeg starta programmet og valgte Jailbreak, skjermen ble som dere ser på bildet, og den stod sånn i evig tid. Nå får jeg ikke gjort noen ting med den, den blir ikke oppdaget i iTunes. Hvis jeg holder inne Start- og Homeknappen i 30 sec, skrur den seg av. Når jeg skrur den på igjen ser jeg apple logoen, også kommer den tilbake til det stadiet den er på bildet.

 

Noen som vet hva jeg kan gjøre?

 

EDIT: Fant det ut selv jeg.

post-77736-1218191796_thumb.jpg

Endret av Po[wP]ow
Lenke til kommentar

Jeg har klart å laste ned software updaten 2.0 på pcen. Men hver gang jeg prøver å åpne den i iTunes (shif+check for updates), så kommer den ikke lenger enn å klargjøre ipoden for oppdatering før jeg får den samme irriterende feilmeldingen; "iPod-enheten "iPod" kunne ikke oppdateres. Det oppstod en ukjent feil (5)."

 

Noen som har peiling på hva jeg gjør galt, evt. hva jeg bør gjøre?

Endret av @ir
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...