Jump to content

AndrèFronDrei

Medlemmer
 • Content Count

  511
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

150 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13750 profile views
 1. Smart å ha et par i bakhånd. Kjøpte mine non-HR i 2015. Første reklamasjon skjedde etter et år (innfestingsskrue knakk). Erstatningsklokkene levde godt i halvannet år før limet i bøylen gav opp som resulterte at spilene som stiver opp bøylen spratt ut. Strikken er og blitt veldig slapp og jeg har måtte frankensteine en løsning med skumputer for at klokkene ikke skal sige ned på ørene. Klokkene er nå pensjonert men ble tatt opp i en liten uke når Ananda'ene måtte inn på reklamasjon. Ref. Ananda'ene (bruktkjøpte). All honnør til Duet som håndterte reklamasjonen veldig effektivt. Rundt en uke etter jeg meldte inn tap av lyd i høyre klokke så hadde jeg et helt nytt par i hendene.
 2. Har blitt en del transatlantisk post i det siste og fikk endelig anledning til å møtes for å dele med noen venner. Favorittene er smaksnotert nedenfor. Trillium - Barrel-Aged Endless Night & Day (Kaffistout): Kraftig aroma av sjokoladesrup. Smaken er mer røstet og mindre søt men fremdeles tungt lastet med både melkesjokolade, kakao mørk sjokolade. En del varmende alkohol, men passer til kakao-preget. Utenom det er det mørke røde bær, vanilje, fudge og belgisk kandissukker. Fantastisk brygg Tree House - Steadfast (Stout): Minner mye om den fra Trillium med melkesjokolade og sjokoladesirup (elsker sjokoade!). En del tynnere og ørlite mer alkoholstikk men fremdeles stout i verdensklasse. Tree House - Lucky (Surøl): Kraftig melkesyrnet ferskenyoghurt. Syrlig, fyldig, spyttdrivende men fremdeles mye sødme som balanserer det ut. Noe sitronskall i avslutningen. Tree House - Let the light in (DIPA): Tykk pale malt med en del sødme uten å bli sukkersøt. Appelsinskall, søte grønne druer (med skall og frø), nektariner og uidentifiserbare urter. Tree House - Very Hazy (DIPA): Søtlig med noe honning-aktig preg. Citrus, pære, søte appelsiner, umoden mango, fersken og andre gule, tropiske stenfrukter.
 3. Kan ta et par basert på mine smaksnotater. Ikke alt er tilgjengelig på Vinmonopolet. Salikatt - DDH Citra (5/5): NEIPA. Citrusfrukter, overmoden mango, ananas, guava, hvit pepper, hubba bubba og havremelk. Rygr - Jærpilt (4/5): Surøl. Milde og søte aroniabær, Farris Bris og gulrotkakte-krytter. Overraskende lav syrlighet sammenlignet med andre Rygr melkesyrnede øl. Amundsen - Virtual Reality - Chocolate Covered Peanut Butter & Toffee Sundae (3/5): White Stout. Hvitt sukker, mild karamell, lett peanøttsmør, toffee. 3 Fontainen - Oude Kriek 18|19 (4/5): Lambic. Milde og utvannede kirsebær, høy og møllkuler. Cervisiam - Missile Toe (5/5): Surøl. Søte kirsebær og tranebær, vanilje/vanillin som ikke er overdrevent søt og lett julekrydder (kanel, muskattnøtt og nellik). Tree House - Doubleganger (5/5): NEIPA. Appelsin, citrusfrukter, grønne urter, mildt gress og semi-søt kremet maltrygg med noe hvete.
 4. Double Clutch er super men jeg er bare overlykkelig at den mest underratede (ifl. Untappd) norske NEIPA'en er tilbake. DDH Citra er bevis hvor mye høyere Salikatt nå rates etter de fikk hype med Humlesjeik og Slam Dunk.
 5. Solid clusterfuck dette slippet. Det å ikke bruke kø-systemet funket heldigvis, men at det ikke var oppgitt noen plass at Cantillon-ordre måtte ringes inn er bak mål. Mail-ordre aksepterte de heller ikke. Var heller ikke mulig å få det gratis tilsendt til ditt lokale ØL+-pol. Endte opp med å ikke bestille noe. Regner med det dukker opp mer tilgjengelige saker vi Tilleggsutvalget senere denne uken.
 6. Kan anbefale denne oversikten: https://vplist.jonpacker.com/releases/march2021 Personlig blir det noe Haand, Buxton, en fra Alpha Delta (selv om jeg lovet meg selv at jeg ikke skulle kjøpe mer fra de), Cervisiam og noe annet småsnack fra Bestillingsutvalget. Mitt lokale pol pleier å ta inn det meste fra Tilleggsutvalget og så satser på at jeg får hamstret noe Træblod, Monkey Brew, Duck Pond, Salikatt og Rygr.
 7. Salikatt er blant verdens beste NEIPA bryggerier. Mye av det er selvfølgelig pga ferskheten men har vært forelsket siden Jus V.1. Anser fremdeles mange av batchene av Humlesjeik som min favorittøl. Blir veldig spennende å prøve Galaxy-varianten som visstnok kommer i romjula
 8. Her går det i sammenligning av butikknitroportere; Lervig's Christmas Cream mot Guinness. Lervig sin domineres as usøte pepperkaker, kanel og anis/nellik. Guinness er Guinness.
 9. Plukket den tilfeldig opp igår. Om den er i nærheten av 100 Citra så har jeg mye godt i vente. Tradisjonelt er det noe som mikses hjemme: 50 % lager/pilsner og 50 % sitronbrus. Stiegl og sukkerfri Sprite er en klassiker. Om du fremdeles er gira på å kjøpe er Krombacher eller Clausthaler (alkoholfri) innafor. Edit: Årsaken til at de ikke dukker opp på polet er at de pleier å være 2.5 - 3.5 % ABV
 10. Nvidia selv operer med en pris som er veldig i gaten med regnestykket over; 5 750 for 3070: https://www.nvidia.com/nb-no/geforce/buy/ EDIT: SECOND!!11!
 11. Samme liste med UT-ratings, for oss som interessert i det: https://www.olbloggen.no/nyheter/olnyheter-pa-vinmonopolet-4-september/ EDIT: Det jeg har på handlelista foreløbig er Cloudwater, Graff, Cervisiam, Pomona Island, Lervig, Deya, Alpha Delta, Garage, Amundsen, NØ og noe anne rask. Skipper 3 Fonteinen for til den prisen importerer jeg det heller selv.
 12. Meget enig. Giftet meg selv i en Bambino V1 i stål og hvitt. Vurderte en JLC MUT 39 Moon men kom frem til at jeg ikke kom til å bruke den nok til å rettferdiggjøre prisen. Har fremdeles Moon'en på graillista. Bambinoen kan brukes til det meste.
 13. Du er ikke alene om problemet. Klaget til de på FB så satser på at det blir fikset ila dagen.
 14. Ganske så fantastisk pris på Koss/Massdrop ESP/95X. Eneste er at Norge ikke klassifisere som EU i deres systemer og dermed ikke la seg bestille til. 
×
×
 • Create New...