Jump to content

AndrèFronDrei

Medlemmer
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

131 :)

1 Follower

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

12973 profile views
 1. Meget enig. Giftet meg selv i en Bambino V1 i stål og hvitt. Vurderte en JLC MUT 39 Moon men kom frem til at jeg ikke kom til å bruke den nok til å rettferdiggjøre prisen. Har fremdeles Moon'en på graillista. Bambinoen kan brukes til det meste.
 2. Du er ikke alene om problemet. Klaget til de på FB så satser på at det blir fikset ila dagen.
 3. Ganske så fantastisk pris på Koss/Massdrop ESP/95X. Eneste er at Norge ikke klassifisere som EU i deres systemer og dermed ikke la seg bestille til. 
 4. Det er en av de beste ølene som finnes IMO. Den skulle lanseres på tilleggsutvalget tidligere i November og jeg og noen kamerater hadde planner om å bestille en kasse på deling. Fikk beskjed om at det ikke var mulig pga distributør ikke ville ta de inn. Nå må jeg bare komme meg til nærmeste pol som har de inne og hamstre derfra...
 5. Går for gull i år igjen. Det minner meg på at jeg må få tak i hotell og flybilletter ASAP
 6. Har et par pint-glass med veldig lik design:
 7. Endte opp med å feire stout-dagen med Neopolitan Ice Cream fra Amundsen selv. Superkunstig jordbærsmak og noe alkohol, men jevnt over en morsom øl. Brush du tenker på? Har og bare prøvd den europeiske varianten men syntes den smakte straight up sprit og brent kull. Interessant om den amerikanske er annerledes siden JWK sin ligger en del høyere rated. Prøvde Dupont mot en annen favoritt i sjangeren, Tank 7, og belgieren kom ut som den beste. Begge er likevel perfekte matøl synes jeg.
 8. Slippet for juleøl var jo sist uke. Jeg var innom og plukket opp samtlige nye fra Cervisiam og Amundsen, 2016 Tomasmesse fra Kinn, noen bokker (Lervig, Doblougs og Ølbæks), noen jule-IPA'er og Wit's og Weisse's. Har såpass mye rester fra Haand og Nøgne fra tidligere år så skippet de. Ellers er det jo et lite slipp på fredag kombinert med nyheter i tilleggsutvalget. Skal prøve å få tak i disse:
 9. Det var på Sandnes Kvadrat. Ser den er tilgjengelig i resten av landet, men er usikker om det er ferskeste batch'en.
 10. 2 dager gammel Salikatt DDH Citra på mitt lokale pol. Svinger rett innom etter jobb for å ha frem til neste gang den brygges (vistnok neste vår) Blir og et par av DIPA'en til Cloudwater. Life is goooood
 11. +ØL polene har slipp på torsdag (fredag i nettbutikk). Med unntak av noen magnum'er er hele lista ganske kjedelig.
 12. Tror det klassifiseres som nyhet om det får et nytt varenummer. Det som kan trigge det er endring av emballasje, vintage eller volum, inkludering ikke bare i tilleggsutvalget (gjetter her) eller at det er tatt ut for så å bli tatt inn igjen (sletting og nyetablering av varenummer). Har og drukket min andel av både Bhuthurt, Avalon og Against the Grain kjøpt på polet.
 13. Noen andre som plukket noe opp på slippet idag? Utenom Hommage og samtlige fra Lindheim ble det en del Pöhjala, Nomad, Cervisiam og Ølkymisten for min del.
 14. I forhold til events så kan det lønne seg å gå over denne listen: https://mbcc.jonpacker.com/#revents Himmeriget og 1420 er vel de barene med mest spennende sortiment men det blir ganske så travelt tors - fre. Ser selv for meg at jeg kommer til å henge på Mikkeller Victoriagade med mulighet for å sykle ut til Baghaven på torsdagen for å få med meg Omnipollo TTO og Hoof Hearted can release. Hadde vært kjekt å få hendene i noe fra Evil Twin NYC og Equilibrium på Himmeriget men er redd det er tomt når jeg lander.
×
×
 • Create New...