Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
skaftetryne32 skrev (5 timer siden):

Trossard er ingen oppgradering i mine øyne, dette er et bredde kjøp ala Cedric Soares eller Pablo Mari. Vi burde ha prøvd oss på Andreas Schjelderup.

Det er vel bredde vi skal ha. Trossard er PL-proven og tror han kan passe fint inn hos. Litt mer hyggelig prislapp også.

Lenke til kommentar
MartinF skrev (14 minutter siden):

Litt mer hyggelig prislapp også.

200 mill for en kranglefant med 6 måneder igjen, billig og billig fru blom, Men det er klart kvalitets ving kommer ikke billig nå til dags.

MartinF skrev (17 minutter siden):

Det er vel bredde vi skal ha. Trossard er PL-proven og tror han kan passe fint inn hos.

Tja det er jo ikke akkurat hva Arteta har sagt, men ja han kan bli viktig ingen tvil om det. Jeg hadde foretrukket noen som Moussa Diaby eller Rafael Leao, men det blir vanskelig og dyrt på denne tiden av året. 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-PJ426FqLv6

Mudryk ser helt vill ut. Sikkert top fem spillere i verden om noen år, så tror han er verdt prislappen. Ekstra kipt når han ønsket seg til Arsenal. 

Lenke til kommentar

Mudryk kom fra et kontringslag, det er på kontringer han har fått brorparten av målpoengene sine, han har vært en outlet på venstrekant for SD hvor han kan bruke den enorme farta han har, han blir nødt til å omstille seg til og spille på possesion orienterte lag som spiller mot lag som parkerer bussen. Han hadde en god debut og er åpenbart en god spiller, men Nicolas Pepe er en meget god spiller også, han å kom fra et lag som satset på kontringer til et possesion orientert lag. Jeg ser ikke helt poenget med å ta den risikoen for oss.  

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...