Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kamprapport? :) jeg fikk ikke sett kampen idag

 

Ingen stor kamp av noen av lagene. Hadde forventet en lineup bestående av det vi kunne forvente mot City til helgen, men Emery fortsatte å la mange få sjansen. Som nevnt startet både Torreira og Lichtsteiner, og begge hadde en godkjent kamp. Lacazette startet på topp med Nketiah, og begge var temmelig usynlige i første omgang. Sistnevnte ble byttet ut til pause, og Auba kom inn på venstrekanten, med Laca i midten. Mål ganske tidlig i omgangen av Nelson, som nok skulle vært avvinket offside. Veldig tydelig at fokus før kampen var å spille seg ut bakfra, og dette klarte vi stort sett greit, selv om Lazio prøvde å presse oss høyt. Holding og Chambers gjorde sakene greit, selv om Holding hadde et par brølere som kunne blitt kostbare. Sokratis og Mav spilte siste 20 uten å bli utfordret stort.

 

Emery startet ut i noe som kunne minne om en 4-2-2-2 før vi gikk over i en mer tradisjonell 4-3-3 i andre omgangen. Auba brukte 3 min på score etter han kom inn, og med flere førstelagsspillere på banen i andre hadde Lazio egentlig ikke noe å komme med, og vi kontrollerte kampen greit. En kamp uten noen store høydepunkt, men hvor ingen gjorde seg bort heller. Guendouzi fortsetter å imponere og var innom det meste etter han kom innpå i andre.

 

Vi må nok håpe på et rustent City til helgen, for vi er langt fra stabile i prestasjonene enda.

Endret av archongamer
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Han var den midtstopperen som presterte desidert best på vårsesongen i fjor.

 

Mustafi er jo en vandrende katastrofe og Sokratis er det store spørsmålstegn ved. Ikke vært spesielt overbevisende i preseason.

 

Chambers er for meg Arsenals beste midtstopper pdd. Det er på ingen måte piss og dritt. Du må gjerne være uenig men du trenger ikke spre eder

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...