Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må være lov å være negativ på et punkt som dette. Må være lenge siden vi har hatt så gode forutsetninger (kvalitet på laget), og gjort det så dårlig. For meg er det hvertfall helt klart at Wenger underpresterer kraftig med dagens tropp, og har gjort det en stund. I tillegg er det et stort problem at han ikke ser de svakheter i laget som relativt lett kunne vært gjort noe med, og som de aller fleste andre ser. Er ganske sikker på at han hadde sett det om han vurderte laget fra utsiden av klubben.

Han har lagt inn tidenes jobb i klubben, og tatt den til et helt nytt nivå innen både det sportslige og det økonomiske, men ser ikke ut som han klarer å ta oss videre herfra. En del av meg ønsker selvfølgelig at han blir og viser at alle tok feil, men for hvert år som går virker den drømmen lenger og lenger unna. Var deilig å se han ta FA-trofeet ifjor, men hans største prestasjoner i form av titler og økonomisk utvikling ser ut til å tilhøre fortiden.

Tror ikke en annen manager kunne vunnet PL med dette laget, men et overgangsvindu og de 2 riktige spillerne inn så ville sjansen definitivt vært der. Er man positiv på dette tidspunktet har man ikke vært Arsenalsupporter lenge nok. Det har vært sånn for lenge nå...

Endret av jlf
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...