Gå til innhold

Highbury - Proud to be a Gooner!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fysikk innen fotball er litt spesielt - for såvidt jeg har forstått, er det mest hensiktsmessig å bruke en stor andel av tida til strategisk framfor fysisk trening. En langrennsløper trener naturligvis på en helt annen måte. Der er det kun teknikk og fysikk, i tillegg til den mentale biten rundt idrettsprestasjon.

Lenke til kommentar

I baseball så spiller de kamper hver andre dag eller hva det nå en var.

Det var en samtale mellom Liverpool spillere og rødsokkene i "being liverpool" og fotballspillerne ble sjokkert når de hørte arbeidsmengden til baseballspillerne :p

Dårlig eksempel, veldig dårlig. Har du sett deres fysiske nivå? Nesten alle er feite og orker knapt å løpe.

 

Utøvere i am.fotball har kun én kamp i uka og per sesong er det ca 25kamper. Men de er mer utsatte for skader. Så det bli feil å sammenligne fotball med baseball

 

Og andre idrett, oh please! Prøv å løpe i hverdag, det klarer du helt fint. Så dermed prøv å spille i fotballkamp i hverdag, der vil du være helt dau!

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

NBA, 82 kamper per sesong, 2-5 per uke. NHL, 82 kamper per sesong, 1-3 per uke.

 

Men hva er det som egentlig diskuteres? Blir for dumt og sammenligne forskjellige sporter og dermed påstå at de samme fotballspillerne skal klare 2 kamper i uka gjennom en hel sesong.

Endret av medlem-105082
Lenke til kommentar

Walcott er vel ute til etter landslagskampene? Wenger sa det i aff før kampen mot Dortmund. :p

Tror for øvrig ikke Wenger stresser med Walcott da vi har en Rosicky i form og en unggutt i Gnabry som er ivrig på å vise seg fram.

 

Lagoppstillingen blir vel seende slik ut når Walcott er tilbake:

 

 

Szczesny

Sagna-Mert-Kos-Gibbs

Ramsey-Arteta

Walcott-Özil-Cazorla

Giroud

Lenke til kommentar

 

Vil heller se Flamini istedenfor Arteta. Men ellers er jeg enig, og tror det blir førsteelleveren.

Tror ikke vi har sett det beste av Arteta enda denne sesongen. Arteta var vel utenom Santi Cazorla i fjor det første navnet i startelleveren. Var meget god mot Dortmund på onsdag til tross for at han lagde en del frispark i mot og ikke var alt for langt unna rødt.

Lenke til kommentar

Det er i mine øyne det sikreste tegn på at den fysiske belastningen ikke er så høy i fotball. At det er lite doping for å heve den fysiske kapasiteten.

 

Hvordan er forøvrig doptestingen i profesjonell fotball? Mye?

 

Mentalt på må man være i alle idretter. Så den kjøper eg igrunn ikke. Er overhodet ikke enig i at det er den fysiske biten som gjør fotballspillere til toppidrettsutøvere. Det er men som snurreleif er inne på. Totalbildet og totalbelastningen. Kimser ikke av den. Men livet som profesjonell fotballspiller tør eg påstå er et av de absolutt beste toppidrettslivene vi har å velge i.

 

Angående doping i fotballen så er ikke fotball den idretten som tester mest, for å si det sånn. Det er lite oppdaget bruk av stoffer som EPO o.l., men du kan jo aldri vite hvor mange som ikke bruker det, kun hvor mange som blir tatt.

 

Legen Eufemiano Fuentes, en av de mest kjente "dopinglegen" i verden hadde en klientliste på omkring 200 idrettsutøvere, ca. 50 var syklister, mens resten tilhørte andre idretter, deriblant fotball.

 

Han skal også ha sagt at dersom han snakket ville Spania miste titlene sine. I og med at det spanske landslaget mer eller mindre er synonymt med Barcelona og Real Madrid tyder dette på at det er ugler i mosen. Begge lag hadde også fått "planer" for sesongoppkjøringen med råd om praksiser som kunne tyde på doping. Real Sociedad har også vært knyttet til bloddoping, men ingen navn ble noen gang nevnt.

Lenke til kommentar

Tapte fortjent. Det var mange som ikke viste seg godt nokk fram på matta idag og benken er i middelklasse, dog kjempe bra løft når wilshere kommer innpå.

Bendtner bør finne seg ny arbeidsgiver til jul...

 

Nei, men de var overraskende slitne og svake. Pga sykdom? Uansett fortjent at vi tapte, det er ikke noe å skjule. Selv om jeg synes at Manu var heller ikke bra, de har litt flaks.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...