Gå til innhold

HP Pavilion HDX tråden


convak

Anbefalte innlegg

Jaja..Blir iallefall ikke noe HDX på meg. :p

Ikke faen om jeg gidder og stresse med det drittet der, når det ikke fungerer.. :S

 

Det finnes jo noen fornøyde brukere der ute da, slik som meg som har hatt en HDX 9200 i ca en mnd. Jeg er meget fornøyd.

 

Jeg leste denne tråden før jeg kjøpte min. Jeg har problemer med å tro at noen skal få en 3-4 forskjellige HDX-er med feil på…. sannsynligheten er liten. Min erfaring er at dem som har så mange problemer, har en som regel en finger med i spillet selv. Men når det er sagt, så synes jeg veldig synd på dem som har hatt disse problemene, hvis dem er uforskyldt.

 

Mitt inntrykk av HP Support er ett helt annet en det som står i tråden her, men jeg har mest erfaring som bedriftskunde. Får som regel raskt hjelp, og ingen problemer med å få erstattet enheter fra HP. Men en hyggelig tone kommer man lenger en med kjeft, der er min erfaring. En Care Pack er vel også en grei investering…

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sannsynligheten er liten? De to første var fucket opp, de var 9050. Da var skjermen svart opp til 10 min nesten og den ene hardisken forsvant ofte. 9130 fungerte strålende, men jeg fikk bluescreen. Verkstedet greide ikke å reparere den, så hadde jeg masse tull med Infocare. 9350 hadde jeg også bluescreen probl. men har vært borte i 1 1/5 dag nå. Dette er fordi jeg avinstallerte driveren som var synden antageligvis. Det var IR driveren og fjernkontrollen, nå funker ikke den fjernkontrollen. Men jeg driter i det nå.

 

Snekkern har hatt 5, og de tror jeg ikke er er selvforskylt.

 

Jeg har hatt en god tone med en som jobber i HP gjennom hele veien etter problemet med 9130, og jeg vil si den supporten er strålende. Selv om jeg møtte en mann på telefonen engang som virket litt "sur" :p

Infocare er det verre med, dem er sure ofte. Jeg fikk alltid sure ansikt fra Infocare, utenom en litt eldre gammel kar som var hyggelig. Infocare burde skjerpe seg, ikke HP.

Lenke til kommentar
Vært bluescreen idag tror jeg, men måtte avinstallere hele IR greia og nå funker ikke fjernkontrollen. Vet ikke om jeg skal bare drite i å ringe mer, er lei som faen.

Hvorfor ikke bare gi opp hele pcen, og kreve pengene tilbake?

Skjønner virkelig ikke hvorfor HP selger pcer som er feil i. Blir bare for patetisk :p

Lenke til kommentar

Tenkte jeg skulle slenge inn noen benchmarks for HDX9350 her:

 

3DMark06 1.1.0, 1280x1024

7250 3DMarks

 

Crysis v1.1.1.6156, 1680x1050, All Medium

23,54 FPS average

 

Crysis 1440x900, All High

18,47 FPS average

 

Crysis 1440x900, All Medium

28,01 FPS average

 

Crysis, 1280x1024, All Medium

30,42 FPS average

 

Alle tester ble kjørt under Windows Vista Home Premium SP1 med Nvidia ForceWare v175.75.

Lenke til kommentar

Jeg får det ikke opp i Update, må da legge den inn manualt som jeg ikke gidder å gjøre enda. Forrige gang funket det fint, men igår når jeg la det inn på nytt siden jeg hadde tatt en recovery. Da ble skjermoppløsninga fucket, men går sikkert greit å legge den inn manualt også. Tror jeg var litt uheldig bare :)

Lenke til kommentar

Jeg kjørte inn Vista SP1 manuelt. Benchmark-resultatene viser at man kan spille Crysis i 1280x1024 med alt på Medium. Det er dog ikke optimalt siden skjermens native oppløsning er 1680x1050.

 

Når jeg spiller Age of Conan i 1680x1050 med alt på High (bortsett fra shadows på Low), så ligger jeg rundt 22 FPS. For meg så er ikke det godt nok til en såpass dyr maskin (som ellers er særdeles fin). Jeg tror derfor at jeg kommer til å prøve meg på en laptop med 8800M GTX og 1440x900 native oppløsning i stedet..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...