Jump to content

cheese doodles

Medlemmer
 • Content Count

  217
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er som jeg beskriver, det er ikke en gang mulig å velge å skru på search suggestions. Det står "Search suggestions: Not available."
 2. Heisann. Tidligere hadde jeg mulighet til å få opp search suggestions bare ved å starte å skrive inn i adressefeltet. Muligheten forsvant da jeg forsøkte å trykke "ok" til Google sitt spørsmål om jeg ville bruke google som standard søkemotor, hvorpå jeg ble fortalt at Google allerede var installert som standart søkemotor. For å slippe å bli spurt om det slitsomme spørsmålet hver gang, slettet jeg google som søkemotor, for så å installere dette på nytt da jeg igjen fikk spørsmålet da jeg besøkte google. Etter dette fungerer ikke search suggestions, og det går heller ikke ann å velge "turn on search suggestion" i add-on menyen til internet explorer. Noen forslag til hva jeg kan gjøre? Har allerede avinstallert google som add-on og installert på nytt. Fungerte ikke.
 3. Hei og god jul. Jeg studerer i Polen og har polsk kontantkort som ikke koster all verden, og er billig og greit å benytte mens jeg er der nede. Jeg har samtidig et norskt kontantkort i en enkelt telefon som ligger hjemme og mottar et par sms-er i ny og ned. Følgelig er det billigst med kontaktkort for denne og ikke en månedsavgift. Problemet er, at når jeg er hjemme i jula slik som nå, og i sommerferiene og semester-oppholdene, og har med den norske mobilen hjem som jeg benytter i Norge, koster det fort ganske mye og kontantkortet tømmes raskt. Jeg vil derfor ha noen tips til kontantkort som er veldig billig å bruke, eller abonnement som har lav avgift. Hvis det er noen i samme situasjon vil jeg gjerne vite hvordan dere har løst dette Et alternativ er å skifte mobilabonnement hver gang jeg er hjemme, men det er i tilfellet på sommeren dette er lønnsomt med tanke på overføring av telefonnummer og det praktiske - jeg vil jo ha det norske nummeret jeg har hatt hele tiden.
 4. Dette ble for trancete for meg, Deadumau5 har jeg allerede, det er bra, men det er ikke den typen musikk jeg er ute etter nå. Ingenting som heter electronica sier du? Jeg snakker a la Röyksopp, Ugress, RJD2, Daft Punk. Liker også trip-hop, downtempo og chill-out, som også ligger under electronic music, hvis noen har anbefalinger?
 5. Fint. Har du noe i mer electronica kategori? Følte dette ble litt mye trance for min del.
 6. trenger streamingside for rosenborg brann.
 7. behagelig trance/electronica. ---tenker på titler som "I remember" fra Deadmau5, og Dj Doboy "Ocean of Dreams." Vil gjerne høre mer av slikt og lurer på om noen har tips/alternativer? På forhånd takk for inspill.
 8. Tja, HP DV6 6071 tilbyr omtrent det samme (litt kraftigere skjermkort) med unntak av FullHD skjerm og litt mindre minne/HDD til 6990,- MSI 620DX med i5 2410M prosessor kan fås under 6500,- (nvidia GT555M og FullHD skjerm). Så vil si prisen er omtrent der den er forventet å være sett i forhold til konkurrentene. Hvor har du det fra at HD 6770 M (som sitter i HP DV6-6071) er kraftigere enn GT 555 M? http://www.notebookc...ok.56672.0.html Sjekk gaming testene der og du vil se at HD6770M vinner i flere enn det taper i, samt jeg kan jo sitere dette fra testen; Har har de også testet kortet opp mot GT555M fra en alienware M14X som har en krafigere versjon av GT555M (192bit bus) enn GT555M (128bit bus) som sitter i N55SF. Så ja HD6770 er krafigere enn GT555M som sitter i Asus N55SF, men i praksis vil man nok klare seg like bra med begge kortene, forskjellene er ikke store nok til å være merkbare i de fleste spill. (OT; syns det er synd at ikke flere produsenter tilbyr AMD kort i sine bærbare, er jo nesten nvidia overalt). MSI har ofte hatt over snittet høyttalersystemer på sine maskiner (dog tviler på det gjelder GE620). HP har jeg lite erfaring med, har kun hatt en maskin og det er DV6-6071 som har helt gjennomsnittlige høyttalere, hverken mer eller mindre. Japp USB 3.0 har de, om man går opp i pris får man bluray om man ønsker, det finnes også modeller med 8Gb minne. Men ja asus har stort sett laget maskiner av bedre kvalitet enn MSI og HP (om man ser bort fra HP business maskiner). ...om man går opp i pris ja. Har du sett hvilken skjerm som sitter på N75? Og forutenom specs kontra pris: HP på sin side har skutt seg selv i foten i årevis med å pøse ut bruksmodeller som aldri skulle forlatt samlebåndet, og da tenker jeg spesielt på kjøleproblemer I TILLEGG til viftestøy, samt defekte quick-launch taster på flere ulike serier. Skal ikke flisespikke mer enn nødvendig, har ikke fått min N75 i hus ennå og vet ikke om det er samme kort i N75 som i N55, eller som i Alienware-en for den skyld, men fra notebook check: 6770 rangeres som nummer 66 og GT 555 som nummer 64. I samme test som du henviser til står det også: Har ikke sjekket øvrig Alienware-spec's, men 3D mark har aldri hatt til oppgave å kun teste grafikkort. Poenget er imidlertid at din påstand om det ene som bedre enn det andre ikke har mye til felles med virkeligheten, selv ikke med resultatene i lenken du kom med. Jo, N75 ser fremdeles ut til å være en relativt prisgunstig modell. Får se om jeg bytter til SSD etterhvert, spesielt ettersom den nordiske N75-versjonen ikke kom med 7200-disker.
 9. Tja, HP DV6 6071 tilbyr omtrent det samme (litt kraftigere skjermkort) med unntak av FullHD skjerm og litt mindre minne/HDD til 6990,- MSI 620DX med i5 2410M prosessor kan fås under 6500,- (nvidia GT555M og FullHD skjerm). Så vil si prisen er omtrent der den er forventet å være sett i forhold til konkurrentene. Har de Blu-ray spiller noen av dem? Har de B&O-anlegg? Har de 8GB minne? Har de USB 3.0? Har de 17" m/ full HD samtidig? Hvor har du det fra at HD 6770 M (som sitter i HP DV6-6071) er kraftigere enn GT 555 M? Skal være enig i at prisen ikke er voldsomt lav, den er likevel lav, men viktigst av alt: Har HP og MSI godt rykte for å lage solide datamaskiner? Jeg har sett HP skyte seg selv i foten med halvferdige, utestede laptoper fra elendige fabrikker med statisk elektrisitet i alle vegger og kroker... Ingen ny HP på meg eller flere venner av meg med det første... Nå vil og må de også kaste skjorta på grunn av dette ref. lenke ITavisen.no
 10. Ok. Jeg har ikke sett på noen av dem fysisk sett (dumt kanskje), men jeg synes det er mye data for pengene. Og jeg liker jeg at det er Bang & Olufsen anlegg og egen ekstern sub som medfølger :-) Ja, jeg skal komme tilbake til deg angående tastaturet, (og om litt av det øvrige også :-)
 11. Den er bestilt. Kommer antakelig på posten i morgen, og jeg gleder meg som et lite barn :-)
 12. Saken min løste seg med hjelp fra Forbrukerrådet , ja. Håper du får en god slutt med RMA-saken din. Hvis det blir tull anbefaler jeg å ringe Forbrukerrådet. Vi må aldri gi oss på våre rettigheter når det kommer til slike sørvissvikere.
 13. Ikke MYE dårligere, men gjerne MYE billigere. Du kan bruke mellomlegget (10.500) på et fallskjermkurs, noen weekender på hotell, gaming-utstyr, flytimer, dykkersertifikat for deg og kjæreste... og likevel benytte pc-en til moderne spill. Eventuelt spare pengene til ny datamaskin om et års tid. EDIT: Det er ikke mye som er lagt ut hos komplett/mpx om modellen (ASUS N75SF) fordi den ikke kommer fra fabrikken før om 3-4 uker, men det står så langt mye bra for en moderat gamer: -GF GT555 m/2GB ddr3 -full HD led -i7 2630QM -8GB ddr3/1333Mhz -750GB 7200rmp -bang & olufsen lydanlegg -Blu-ray -hdmi 1.4 og usb 3.0 -kroner 95oo,- -17,3" m/ vekt på 3,4kg, 2 uker standby
×
×
 • Create New...