Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva tenner jenter på?


Anbefalte innlegg

Du sier at menn ikke er enten eller. Mener du at kvinner er det, da?

 

Jeg skjønner at noen mennesker kjeder seg fort og trenger rollespill (selv om jeg aldri blir lei av å være underdanig :) ), men ikke sånn som jeg opplevde det en gang: Det begynte å bli hett mellom meg og en type, men så hvisket han noe i øret mitt som var så turn-off at jeg ikke ville mer. Det var som å få en bøtte med kaldt vann over ansiktet. Eller for å si det på en annen måte, det var som å kjøre mot et bestemt mål og så plutselig bli bedt om å rygge bakover, fra målet. Ikke noe moro i det hele tatt. :nei:

Av ren nysjgerrighet... Hva var det han sa? Har da klart å viske feil ord før jeg også, men det var mest fordi jenta hadde en rett linje på hvordan sex skulle være og en bøy på den var ikke populær :p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Du sier at menn ikke er enten eller. Mener du at kvinner er det, da?

 

Jeg skjønner at noen mennesker kjeder seg fort og trenger rollespill (selv om jeg aldri blir lei av å være underdanig :) ), men ikke sånn som jeg opplevde det en gang: Det begynte å bli hett mellom meg og en type, men så hvisket han noe i øret mitt som var så turn-off at jeg ikke ville mer. Det var som å få en bøtte med kaldt vann over ansiktet. Eller for å si det på en annen måte, det var som å kjøre mot et bestemt mål og så plutselig bli bedt om å rygge bakover, fra målet. Ikke noe moro i det hele tatt. :nei:

Av ren nysjgerrighet... Hva var det han sa? Har da klart å viske feil ord før jeg også, men det var mest fordi jenta hadde en rett linje på hvordan sex skulle være og en bøy på den var ikke populær :p

 

Jeg vil helst ikke gå i detaljer, men det var et forslag på hva jeg kunne gjøre. Når han har styringen, og plutselig vil han at jeg tar styringen, da blir jeg bare forvirret. Spesielt hvis det er noe som jeg ikke kan tenke meg å gjøre i det hele tatt. Når man ikke kjenner vedkommende så godt, så er det ikke så lett. :!: Det går heldigvis an å le av det nå.

Lenke til kommentar
Nå er det vel ikke slik at menn enten er dominante eller tøffelhelter. De fleste passer nok ikke inn i denslags stereotyper.

 

Du sier at menn ikke er enten eller. Mener du at kvinner er det, da?

Jeg sier ikke at alle menn er slik, men jeg vil tro de fleste. Det samme gjelder vel også for kvinner, vil jeg tro. Det er utfra antagelsen om at et menneske ønsker å bestemme over sitt eget liv og sin frihet.

 

Når det er sagt er det en del faktorer som kompliserer bildet. For det første mener jeg vi må skille mellom seksuell hang til dominanse eller submissivitet, og ellers i andre ting i samlivet. Mange sier at de tenner på å være submissiv eller dominant under sex og at det gjør sexen bedre, mens mange av de samme menneskene ikke kunne tenke seg å føre dette over i dagligdagse situasjoner med partneren. Så finnes det også dem som liker å være dominant eller submissiv i dagliglivet også. Vi har f.eks. S/M-forhold, hvor det er slavekontrakter som styrer mennerskers liv. Alle varianter i mellom ytterpunktene er nok også gyldige.

 

Hvis f.eks. en kvinne ikke bare aksepterer, men også liker, å være underdanig eller underordnet mannen i samlivet er det jo ikke noe galt i det. Gjør det som gjør deg lykkelig, sier jeg. Noe annet er det hvis en av partene er misfornøyd med situasjonen, men ikke kan komme ut av det, som f.eks. i patriarkalske samfunn hvor kulturen legger til rette for at mannen skal bestemme. Han får da gjerne også flere rettigheter gjennom lover. Ofte kan han utdanne seg på høyere nivå, han kan stemme og delta i politisk aktivitet, han kan eie jord, han kan gå på gaten uten å ha med en annen mann, osv. Pluss at han med loven i hånd kan tukte både kona og barna, dersom de ikke adlyder ham. I et slikt system er kvinner mindreverdige. Selv da er det mange av dem som både aksepterer situasjonen og ikke har noe imot at det er sånn. Vi har også hatt et slikt samfunn her i Norge, for ikke så mange tiår siden.

 

Problemet er de som ikke aksepterer å være mindre verdt, eller mer verdt, enn andre mennesker, og vil vekk fra systemet. Selv i S/M-forhold finnes det alltid (eller burde finnes) en såkalt escape-klausul. Under sex har man mulighet til å gi et stoppsignal, som er avtalt på forhånd. Det kan f.eks. være et ord eller bevegelse som man er enige om. Dette er en hellig regel for alle seriøse S/M-ere. Der det finnes slave-/master-kontrakter er det også selvsagt mulig å komme vekk - man bare slår opp, som andre gjør det. Nå snakker jeg om seriøse S/M-forhold, ikke de hvor den dominante egentlig er en sadist, og/eller der den submissive har vrangforestillinger om at han/hun fortjener volden som blir påført vedkommende.

 

Når det er sagt, ser vi jo mange indisier på at folk ofte har et behov for trygghet, å la seg ta vare på, osv. Dette er også kulturelt betinget og varierer dessuten veldig avhengig av hvilke sosiale sikkerhetsnett man har i samfunnet. Hvis man lever i et samfunn der man ender på fattighuset eller som tigger på gaten når man forlater mannen sin, er det nok ikke bare færre som ønsker å gjøre det, men det blir også mindre behov for det. Det er pga. kulturell bevissthet (kall det gjerne indokterinering) i alle deler av livet, fra barnsben av. Så disse to tingene henger sammen, I land som Norge, hvor vi har ordninger som gjør det mulig å leve som enslig eller skilt, er det også flere som velger å gjøre det. Her tenker vi også annerledes om verdien på mennesker. Men det er viktig å vite at vi gjør det fordi vi er vant til det - ikke fordi vi er bedre enn andre.

 

Men behovet for trygghet er en nøkkelfaktor, tror jeg, for submissive. Det å føle det trygt og godt å overlate ansvaret til partneren, ikke bare i senga, men også i dagliglivet. Det er ikke uten grunn at noe av det som kommer høyt på ønskelisten til kvinner er å finne en mann som har god og ordnet økonomi f.eks. Jeg vet ikke hvor mye av dette som er kulturelt betinget og nedarvet fra tidligere skikker, men det kan være noe der. Det er vanskelig å ignorere tusener av år med vane. Da har jeg ikke sagt at kvinner er disponert for, eller har hang til, å være underdanige. Men vi kan vel ikke se bort fra alle bevisene for at kvinner ser ut til å være overrepresentert til å helle mot submissivitet. Som sagt tror jeg dette er en videreutviklet del av trygghetsbehovet. Men nå synser jeg. Jeg er ikke fagmann på dette. :)

Endret av Prognatus
Lenke til kommentar

Mye av det du sier er sikkert sant, men for meg er det ikke noen likhet mellom underdanighet og økonomi. Jeg kan bli like interessert i en som er fattig som en som er rik.

 

I tillegg er jeg en person som ikke helt skjønner feminister og "rødstrømper". Her i Vesten, så lider jo ikke kvinner noen nød. Nå finnes det mange kvinnelige sjefer osv.

 

Men én ting jeg virkelig lurer på er: Hvis det er sant at det er mest kvinner som er submissive, hvorfor reflekteres det ikke da i filmverdenen? Hvorfor liker da menn å se dominerende kvinner som dreper og er voldelige? Eller er TV'en bare forvrengning av virkeligheten?

 

Og hvorfor hører man stadig jenter som sier: "Jeg liker ham, han ser så snill ut, se på de dådyrøynene."? ( Det er da jeg ruller med øynene. :roll: ) Det er vel heller de jentene som søker etter trygghet, skulle man tro?

 

 

(Håper ikke trådstarter er sur for at det blir litt off-topic.)

Lenke til kommentar

Jeg er vel off-topic her, siden jeg ikke er jente. Husker ikke hvorfor jeg rotet meg inn i tråden, men det var vel et eller annet jeg følte for å kommentere. :) Jeg synes forøvrig det er interessant å lese om hva kvinner tenner på. Som mann har jeg brukt hele livet på å prøve å forstå hvordan kvinner tenker, uten å lykkes helt. He-he. Det blir litt klarere med årene, men jeg tror aldri jeg klarer å forstå kvinnesinnet helt ut. (Men jeg har litt naturlig handicap pga. en form for autisme og forstår derfor heller ikke menn noe spesielt bedre - hvis det ikke hadde vært for at jeg selv er mann.)

 

De spørsmålene du stiller i siste innlegg vet jeg ikke svaret på og tør ikke spekulere rundt dem heller. Eneste jeg kan uttale meg om er det med om hvorfor menn liker kvinnelige action-stjerner på film. Vel, jeg er sånn at jeg liker filmen dersom storyen er god og illusjonen opprettholdes (dvs. at jeg ikke plutselig blir revet ut av handlingen og minnet på at jeg sitter og ser på en film). Dessverre er min erfaring at mange "tøffe kvinner" på film ikke greier helt å være overbevisende i rollen, og da svikter illusjonen og filmen blir dårlig. Charlies Angles ble bare flaut. Men for all del, noen greier det. Kvinnelige action-helter fungerer best i hevneroller, synes jeg. F.eks. Uma Thurman i Kill Bill var bra. En av grunnene var jo at hun brukte sverd. Det funker ikke like bra med muskelkraft i en kvinnerolle.

 

Men dette ble veldig off-topic.

 

Jenter, la oss høre mer om hva dere tenner på! :love:

Endret av Prognatus
Lenke til kommentar
Gjest Gjest

I hovedsak og generelt så tenner jeg på en bra trent overkropp, og en litt definert mage. V-rygg er også turn-on!

Ellers liker jeg at guttene har litt sånn halvlangt, rufsete hår.

 

Sånn i oppførsel så liker jeg at gutten viser interesse i det jeg har å si, og at han ikke er for klengete. Til og med når det kommer til rotings på fest, så går jeg for dem jeg kan føre en samtale med, og som jeg finner interessante, i stedet for de som slenger vilt om seg med komplimenter, og klenger skikkelig.

Jeg liker også at gutten tar initiativet, og bare "tar meg med storm" på en måte.

 

For å si det sånn; hadde jeg møtt en fyr med en veltrent overkropp, definert mage, v-rygg og halvlangt, rufsete hår på fest, som viser interesse og i tillegg er interessant, og som har guts til å bare lene seg inn for å kysse meg uten mere fjas rundt det, da har jeg lett blitt med opp til sengs ;)

Lenke til kommentar
Eg tipper de fleste jenter tenner på gutter eller andre jenter.Men også steiner en gang iblandt

 

Hehe...og trær og bord. 8D

 

Kiling er bare turn on og klem bakfra.

Er kilen på rumpen :blush:

 

Ellers berøring på kroppen og spesielt på undersiden av bena. Særlig i underleggen. 8D

Lenke til kommentar
Kosemage er en mage med litt fett på sånn at den er myk og god å ta på.
Hvor mange føler seg enige i dette? Kjenner meg selv igjen i en del av beskrivelsene, men er vel heller sjenert, dvs. liker ikke å ta iniativ og har aldri vært noen party-gutt (les: ikke på hjemmefester). Merka at russetida gjorde det lettere å møte jenter, men kom aldri videre med noen av dem.

Følte det var litt snålt når jeg dansa litt med ei jente og hu plutselig hadde begge armene om halsen på meg og sikta seg rett inn på munnen min for å gi meg et herlig kyss, som forøvrig var mitt første(!!!) med noen andre enn ufrivillig med mor.

 

Sier vel kanskje mye om hvor lite jeg veit om jenter, og røper vel ganske raskt at jeg har lest hele denne tråden igjennom i kveld...

 

Men jeg lurer på en ting. Hva tenker jenter om vekt? Jeg er 181 og veier 87-90 kg (BMI: 26,8). Ikke akkurat den med markerte muskler (les: litt å "ta" i, men ikke dobbelthake), men forholdsvis sprek og sterk. (Huff, føles som om jeg legger ut en kontaktannonse!) Så hva syntes dere om gutter som potensielt kan "knuse" dere i senga?

Lenke til kommentar
Men jeg lurer på en ting. Hva tenker jenter om vekt? Jeg er 181 og veier 87-90 kg (BMI: 26,8). Ikke akkurat den med markerte muskler (les: litt å "ta" i, men ikke dobbelthake), men forholdsvis sprek og sterk. (Huff, føles som om jeg legger ut en kontaktannonse!) Så hva syntes dere om gutter som potensielt kan "knuse" dere i senga?

 

Du høres ut som kjæresten min, skal vi kline?  :whistle:

hehe, neida. Men iallefall, poenget mitt er at jeg velger gutter med litt(/mye) fett anyday fremfor en stor hunk. Faktisk vil jeg ikke ha en hunk i det hele tatt. Markerte muskler er direkte turn-off for min del, men liker så og si alle andre kroppstyper bortsett fra det (kosebamser, normale, slanke) Note: helst ikke en på 300 kg som såvidt kommer seg opp av senga.. 

Jeg vil tro at kosemage og litt småstore armer (om armene er store av fett eller muskler har lite å si) er det jeg foretrekker fremfor alt (noe som min kjære har :new_woot: )

Om han kan knuse meg i sengen eller ikke betyr ingenting, så lenge han faktisk ikke gjør det ;)

Lenke til kommentar

kviser er jo kroppslig greie. Man aksepterer jo det. Er jo noe som viser at hvis du er ungdom, så er kroppen under utvikling og sånt jaja. Men ellers kan det fortelle at huden er urent.

 

Ikke akkurat noe å "tenne" på for meg. Men jeg synes ikke det er noe fint å se på heller. Det som er ufattelig ekkelt er når folk har modne kviser med det hvite som tuter ut uten å ta det bort. DET er usj!

 

Fikser du ikke kvisen bra, kan det hende at den etterlater seg et arr. 8/

 

Litt off-topic: Det som er ekkelt. Er hvis du går bort og studerer nøye på en jente som bruker pudder eller et eller annet krem som dekker over, så kan det hende at du ser små klumper over hele pannen og diverse steder. Pudderet/Kremen dekker til svetteporene og sånt slik at huden ikke får puste eller svette og sitter fast bak i huden og gjør huden uren. Jo flere kviser, jo mer dekker ei til og jo verre blir det. What's the secret behind that pretty-(fake)-face?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...