Gå til innhold

Ting som er hyggelige og gjør deg glad


Gjest Slettet-Axby2kEH

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da var invitasjonene sendt ut til bursdagsfesten min om en stund. Om alt går som det skal, ser det ut til kan bli en jævla bra kveld!

Jeg håper det er slike "Cakenommy ønsker å invitere _______ til min bursdag lørdag 26. klokka 16.00."-kort med små tegninger av katter med bursdagshatter.

Lenke til kommentar

Helt klart! Når man fyller 22 år, så er det ikke noen bedre måte å feire år med enn å markere det med små tegninger av katter og bursdagshatter.

 

Neida. Event jeg har satt opp på facebook for de inviterte. Starter kvelden med god mat og drikke (reserverer/leier lokalet), før vi stikker ut på byen osv. Om alle kommer, blir vi ca 30 stk.

Lenke til kommentar

Da en venninne av meg fylte 21 år var det massevis av ballonger over hele hybelen, det var skøy. Jeg hadde navnedag nå i helgen noe jeg selvfølgelig feiret så da skulle jeg egentlig ha masse plakater og sånn med navnet mitt på overalt men jeg gadd ikke å gjøre det allikevel, det angrer jeg litt på nå, har jo bare navnedag en gang i året. Og da en venn av meg ble 19 elns blåste en kar kjempestore ballonger, sånn større enn vanlige ballonger elns og tok med seg sånn festhatter i papp og greier. Grunnen til at jeg forteller alt dette er fordi jeg synes det er skøy å feire seg selv på en litt barnlig måte selv om man nå gjerne drikker uforskammet mye alkohol, røyker diverse stoffer og lignende fremfor å spise hot dogger og drikker brus.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...