Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Ikke det at jeg skjønner så mye av hva du skriver, men jeg forstår at du stiller spørsmålstegn ved langvarige parforhold. Tror du man hadde blitt en berømt PUA hvis man nedla drømmedama og så beholdt henne? Det er en grunn til at man ikke hører om de som slår seg til ro.

 

Greit nok, men det må vel være noen tidligere berømte PUAs som har noe hell også? Eller? Problemet er at det påståes fra "PUA-gjengen" at disse taktikkene øker sjangsene for å få et langvarig forhold med drømmedama, men det underbygges ikke hverken av hva disse PUA-folkene har fått til, eller forskning, det er en påstanden uten dekning sånn den står i dag, uansett hvor mye folk breker om "du må lese The game mer nøye".

 

AtW

Lenke til kommentar

Orket ikke lese alle postene før eg postet selv, men de som babler om at dette ikkje hjelper for å få den endelige dama tar jo helt feil.

 

Meget mulig at ikke noen av de du sjekker selv ikke blir en av de, men ved å ha dametekke og ha flere damer som er interisert i deg høyner din sosiale verdi, så flere vil være interisert i deg. En av de kan bli den du ender opp å dele livet ditt med.

Om du ikkje hadde hatt den sosiale statusen, og selvtilliten du fikk av sjekkingen er det ikkje sikkert hun hadde funnet deg interesann overhodet.

 

Tingen med dette er at ved å ha denne kunnskapen om sosial omgang kan hjelpe deg i mye mer en bare akkurat det å få noen til sengs. Du får bedre selvtillit, klarer bedre å snakke for deg, virker bare bedre på stort sett alle måter rett og slett. Det hjelper sannsynligvis både med damer, venner og jobb.

Lenke til kommentar
Orket ikke lese alle postene før eg postet selv, men de som babler om at dette ikkje hjelper for å få den endelige dama tar jo helt feil.

 

Meget mulig at ikke noen av de du sjekker selv ikke blir en av de, men ved å ha dametekke og ha flere damer som er interisert i deg høyner din sosiale verdi, så flere vil være interisert i deg. En av de kan bli den du ender opp å dele livet ditt med.

Om du ikkje hadde hatt den sosiale statusen, og selvtilliten du fikk av sjekkingen er det ikkje sikkert hun hadde funnet deg interesann overhodet.

 

Tingen med dette er at ved å ha denne kunnskapen om sosial omgang kan hjelpe deg i mye mer en bare akkurat det å få noen til sengs. Du får bedre selvtillit, klarer bedre å snakke for deg, virker bare bedre på stort sett alle måter rett og slett. Det hjelper sannsynligvis både med damer, venner og jobb.

 

Tar de feil? Folk med flere partnere har vel såvidt jeg har sett av diverse undersøkelser mindre sannsynlighet for å holde i et langt parforhold, enn de med færre, videre er det vist at damer ser etter andre ting i en livspartner enn en elsker. og ingen av folkene her inne har visst til noe som helst som tyder på at PUAs som gruppe er i flere langvarige forhold. Å føre en viss livsførsel går ikke bare på å påvirke omgivelsen, man endrer seg selv også. Det er en ganske voldsom ting som "loves" angående det å finne en livspartner, og bevisbyrden ligger på de som påstår at det hjelper. Og fra den kanten har det kommet lite. Så om det er sånn at du sier, at det er feil, hvorfor er det slik at folk med mange seksualpartnere har vanskligere for å holde seg i langvarige forhold?

 

AtW

Lenke til kommentar
Folk med flere partnere har vel såvidt jeg har sett av diverse undersøkelser mindre sannsynlighet for å holde i et langt parforhold
Folk med flere partnere behøver ikke naturligvis være PUAer? Det blir litt som å sammenlikne "ting som smaker søtt" med "jordbærdrops".

 

og ingen av folkene her inne har visst til noe som helst som tyder på at PUAs som gruppe er i flere langvarige forhold.
Lest post nr 820 for eksempel?
Lenke til kommentar

Om du er redd for å sjekke, så kan du få en kompis til å sjekke for deg.

 

Her for noen år side, var vi ute en gjeng. Meg og en kamerat gikk ut på dansegulvet. Kompisen min er mindre enn meg, så når skubbet til ham, så kolliderte han med en ganske vakker dame. Hun snur seg, og ser på han, og smiler. Han unnskylder seg, og de fortsetter å danse hver for seg. Så jeg var rett og slett nødt til å gripe inn, el rettere sagt, gripe fatt i han. Og igjen kolliderte de to. Denne gangen når hun snudde seg, så smilte hun ikke lenger.

 

Men da hun gikk derfra, så fulgte jeg etter. Kompisen min ble stående igjen på gulvet, mens jeg fulgte etter henne, hele veien til baren.

Jeg sier til henne

"Hei, beklager det der som skjedde, men kameraten min er interresert i deg, og han turde ikke å ta kontakt. Han håpte på at dere kunne bli litt bedre kjent"

Og hun svarte, med sammenbitte tenner

"Det skjer ikke her"

"Jammen, så gi ham nummeret ditt, så ringer han deg imorgen"

 

Jaggu fikk han nummeret hennes. Jeg var kjapt ute med å fiske i fra ham mobilen hans, og lagret nummeret hennes på min telefon og. Dette var kun for å presse ham til å ringe til henne.

"Om ikke du ringer henne, så gjør jeg det" sa jeg til ham

 

Dagen etter, hadde han ringt, og de hadde fått tilbringt litt tid sammen. Det varte ikke lenge før de flyttet inn sammen.

Lenke til kommentar

Mange av de som bestemmer seg for å lære om PU, er karer som ikke er så flinke med damer. Hvor stor er sannsynligheten for å holde på drømmedama hvis du ikke er i stand til å få henne en smule interessert, eller engang greier å si hei til henne?

 

Hva er poenget med å være flink til å ha langvarige forhold hvis det ikke blir noe forhold i utgangspunktet?

Lenke til kommentar
hvorfor er det slik at folk med mange seksualpartnere har vanskligere for å holde seg i langvarige forhold

 

Jeg kan gi det et forsøk;

kanskje det er fordi de er vant til å ikke måtte/ville "holde ut" når ting går i motbakke, som det ofte gjør av å til i et forhold, så tror jeg en person som har hatt få sexpartnere vil prøve å spare på et forhold med frykttanken om å være ensom "aldri få seg noen andre igjen" kontra en som har hatt mer erfaring vet godt at verden går videre, selv om det gjør litt vondt der og da, og det er bedre å ta et "clean cut" og komme seg videre..

 

Hvilke av de to "typene" som innser at de gjorde noe dumt i ettertid er helt uavhengig om hvor mye erfaring man har under beltet tror jeg men :p

Lenke til kommentar

Etter å ha lest gjennom de siste sidene så er det et par ting jeg funderer litt på...

 

Først - disse undersøkelsene som tilsynelatende beviser at vi tar feil og at man ikke blir mer lykkelig av å ha mange partnere, hvor mange gode og profilerte PUAs har de hatt med i bildet? Jeg leste et sted at David DeAngelo, en av de mer kjente guruene i miljøet, hadde i overkant av en million abonnenter på nyhetsbrevet sitt, og ut ifra den enorme selvransakelsen og innsatsen som vanligvis kreves for å bli "god" på området så vil jeg tippe at 80-90% vil forbli glade amatører som nøyer seg med å kunne ha sex to ganger pr måned istedenfor en.

 

Hvis man så antar at tallene er omtrent de samme for de største og mest kjente guruene, David DeAngelo, Mystery, Neil Strauss (Style), Wayne Elise (Juggler) og Lance Mason for min del, og kaster inn noen fra en del mindre kjente så vil jeg gjette på at de med noen grad av ferdighet tipper millionen på verdensbasis.

 

Dette er da de som kan regnes som såpass gode at de har en holdbar, konsekvent suksess med (dating)livet sitt, og hvor mange av disse tror du blir tatt med på undersøkelser som gjerne blir satt sammen for å representere et gjennomsnitt av befolkningen? For ikke å snakke om hvor mye de kan påvirke en sånn undersøkelse, når kanskje en eller to av tusen personer påstår at man kan utvikle seg selv og modnes til et nivå der man har valgmuligheter når det kommer til damer og sex?

 

Min noe ubeskjedne gjetning er at de blir borte i den grå massen der menn puler alt på to bein fordi de har en ide om at det vil reparere det tomme hullet de har inni seg, mens en PUA som har gått gradene gjerne har blitt flasket opp på det faste mantraet om at du må fikse deg selv før du kan fikse dame.

 

Dette vil kanskje komme som en overraskelse for noen, men alle de "seriøse" metodene jeg har vært borti sier det samme - har du mental ballast som holder deg tilbake, problemer med kvinnfolk, dårlig selvtillit, usikkerhet, komplekser fordi du tror pikken din er for liten, føler deg som sistesort fordi du har et par kilo sideflesk eller hva som helst så start med det først.

 

Det blir gjentatt nærmest til det kjedsommelige - jobb med deg selv først, kast ut mentalt ugress og søppel i form av begrensende overbevisninger, negative tankemønstere og det hjerteskjærende minnet om drømmedama som slo opp for fem år siden og har holdt deg tilbake siden. Lær å like deg selv, trives i eget selskap og nære positive følelser. Gro noen sosiale antenner og lær hvordan det hele funker når en mann og en kvinne kommuniserer. Når du har fått orden mellom øra, -da- kan vi begynne å snakke om alskens triks og teknikker.

 

For det evige fokuset på alle "triksene" og teknikker disse guruene lærer oss er nettopp det - triks og teknikker. Snarveier, krykker, støttehjul, hva du enn vil kalle det, og hvis du ikke har rygg til å bære dem i form av et solid selvbilde, god selvtillit og et følelsesmessig indre som er sterkt nok til å ikke slå sprekker når du snørrer vilt og uhemmet og får drinken til dama i trynet så -vil- du bli skutt ned. Garantert.

 

Pickup-kunsten, iallfall slik jeg lærte den, er i bunn og grunn en akselerert modningsprosess som skal lære deg å bli en selvsikker, interessant, uavhengig og ansvarlig Mann, og selv om enkelte ser ut til å oppfatte det annerledes så er damer nærmest en bivirkning av dette.

 

Det var ei jente her på forumet som skrev at selvtillit er verdens mest sexy ting, og siden dårlig selvtillit på ett område har det med å smitte over på andre deler av livet så må man nødvendigvis ta for seg alle sider av det livet man har, finne ut hva som er ens sterke og svake sider og jobbe ut ifra det.

 

Eller som Neil Strauss så elegant sa det: Ikke vær deg selv - vær ditt beste selv.

 

Så, i det minste for meg, så handler ikke "pick up" først og fremst om hvor mange damer jeg kan høvle, men hvordan jeg kan gjøre livet mitt så bra at jeg blir mer tiltrekkende for det annet kjønn. Det er en prosess jeg kommer til å ha med meg livet ut, og det er noe jeg aldri kan si meg ferdig med. Men, det er fryktelig gøy, og det føles utrolig godt å kunne være konge i sitt lille hjørne av verden istedenfor en passiv, apatisk tilskure som lar det hele flyte forbi uten å delta.

 

Angående det å finne "drømmedama" så finnes det ingen garantier. Man øker sjansen sin, og det er stort sett det.

Når det er sagt - jeg brukte store deler av livet som "Gjennomsnittlig Frustrert Fyr" på å være hobbypsykolog for venninnene jeg hadde, og jeg har vært klagemur for mang et knust hjerte opp gjennom tidene.

Det var noen grunner som konsekvent gikk igjen når de fortalte hvorfor det gikk skeis, og det var "Han var så kjedelig." eller "Alt ble rutine" eller "Han ga ikke nok motstand." eller "Spenningen/følelsene/whatever forsvant." som stadig dukket opp.

 

Dette er hverdagslige feller som enhver PUA med respekt for seg selv kjenner til og (forhåpentligvis) vet å unngå, og jeg tror det er her påstanden om at PUAs lykkes bedre i forhold stammer fra. I et ideelt forhold er selvsagt ingen dag lik og man unngår dette, men i praksis viser det seg at vi mennesker er vanedyr og lett faller inn i "same ol', same ol'" når man har levd sammen en stund.

 

En annen grunn jeg også har hørt ganske ofte er at han forandret seg, dvs han gikk vekk ifra det som tiltrakk dama, og som erfaringsmessig fungerer nærmest uendelig, og ble denne tjenende, veikryggede tøfffelånden som sto i giv akt døgnet rundt og satte henne på en pidestall hun følte hun ikke fortjente. Dette er også en hverdagslig felle som PUAs bør kjenne til, og som er ganske lett å unngå hvis man bare får dratt litt blod vekk fra pikken og sparker liv i et par hjerneceller istedet :p

 

Og når det gjelder at de som har mange seksualpartnere tilsynelatende er ulykkelige så har jeg min helt egne personlige teori som sier at de begynte i feil ende. Det er noe mange gjør galt - de setter seg et mål, og forventer at når de når det så blir livet fullbyrdet, rosenrødt og bare fryd og gammen.

 

Jeg gikk selv i denne fella før jeg snublet over PU-miljøet, og jeg bombesikker på at en kjæreste var nøkkelen til evig lykke. Så, jeg prøvde alle tenkelige måter jeg kunne komme på, men suksessen uteble og alt det førte med seg var mer frustrasjon.

 

I dag kan jeg si at jeg prøvde for hardt og at jeg forsøkte å reparere et indre problem med et ytre middel, men den gangen var jeg sikker på at ei dame, det var løsningen på alt. Hvis jeg bare fikk ei dame så ville selvtilliten på magisk vis skyte i været, jeg ville bli kvitt depresjoner og sosial angst, og livet ville bli rosenrødt til mine dagers ende.

 

Det er kanskje unødvendig å si at det ikke fungerte særlig bra, men det var likevel den "logiske" løsningen for meg. På samme måte tror jeg at de som ligger rundt uten at de nødvendigvis blir mer lykkelige av det tenker på samme måte - hvis jeg bare får pult X antall damer så vil alt ordne seg.

 

Og det gjør det vanligvis... For en stund. Problemet er bare at når tanken er lekk så hjelper det ikke å fylle den opp og håpe at det skal fikse det hele, og med mindre man er i stand til å se at det er mellom øra problemet ligger så er "Per Playah" ute neste helg også for å finne ei ny dame å lappe selvfølelsen med.

 

Dette er selvsagt bare en teori fra min side, men både egne og andres erfaringer tilsier at det i mange tilfeller er sånn det fungerer.

 

Mine $4.02

Lenke til kommentar

Raven:

Jeg leste ikke mye i denne tråden, men det var fordi mye bar preg av komersiell masseprodusert _såkalt_ "guru" prat som alle har hørt siden de gikk på ungdomskolen.

 

Det du kommer med her er derimot mer down to earth og bærer preg av livserfaring og ikke famling og hva en såkalt komersiell vinkling måtte si om temaet.

 

Jeg er helt på linje med deg. I grunn vil ikke alskens teknikker gjøre deg noe spesielt godt og å være mester på sosiale dynamikker er ikke et must for å være god på mellommenneskelige relasjoner.

 

Svaret på dette hele dette temaet er veldig enkelt. Er du trygg på deg selv, liker deg selv, fornøyd med deg og ditt og oppfører deg naturlig og uten et tankemønster på alt du gjør så utstråler du også en selvtillitt og noe som gjør deg interessant.

 

Be happy, dont worry. Ikke tenk for mye, lev.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_neo_*

Om pua livsstilen er bra eller ikke vet jeg ikke,men

kan noen fortelle meg hvordan man kan komme i kontakt med dette miljøet i oslo?

Er det f.eks noen som holder workshops her i landet?

Lenke til kommentar
Man behøver i utgangspunktet ikke å behandle de med silkehansker, men behandle de som du ville behandlet lillesøstera di. Det skaper en utrolig playfull og artig stemning.

 

Jeg hører deg her. Men tror ikke det skal tas for bokstavlig. I visse sosiale relasjoner kan man fort bli en gjøk om man behandler folk som lillesøstre. Nøkkelordet er nok STEMNING, enten man bruker lillesøsterteknikken eller ei.405894

Lenke til kommentar
Orket ikke lese alle postene før eg postet selv, men de som babler om at dette ikkje hjelper for å få den endelige dama tar jo helt feil.

 

Meget mulig at ikke noen av de du sjekker selv ikke blir en av de, men ved å ha dametekke og ha flere damer som er interisert i deg høyner din sosiale verdi, så flere vil være interisert i deg. En av de kan bli den du ender opp å dele livet ditt med.

Om du ikkje hadde hatt den sosiale statusen, og selvtilliten du fikk av sjekkingen er det ikkje sikkert hun hadde funnet deg interesann overhodet.

 

Tingen med dette er at ved å ha denne kunnskapen om sosial omgang kan hjelpe deg i mye mer en bare akkurat det å få noen til sengs. Du får bedre selvtillit, klarer bedre å snakke for deg, virker bare bedre på stort sett alle måter rett og slett. Det hjelper sannsynligvis både med damer, venner og jobb.

 

 

Minuset er hvis man legger ned 10.000 damer, damer man vanligvis aldri ville klart å få til noe med, blir man blind å man ser det motsatte kjønn og det meste av sosiale kretser som en lek og kvinner som gjenstander. Det opplevde Iallefalll "Style" aka Neil Straus.

 

Å det virker logisk.

Lenke til kommentar
Folk med flere partnere har vel såvidt jeg har sett av diverse undersøkelser mindre sannsynlighet for å holde i et langt parforhold
Folk med flere partnere behøver ikke naturligvis være PUAer? Det blir litt som å sammenlikne "ting som smaker søtt" med "jordbærdrops".

 

og ingen av folkene her inne har visst til noe som helst som tyder på at PUAs som gruppe er i flere langvarige forhold.
Lest post nr 820 for eksempel?

 

Selvsagt er ikke det entydig, men du vet godt at bevisbyrden i en sånn situasjon ligger på de som påstår at dette har en effekt, ikke motsatt, og når de ikke klarer å komme med annet enn synseri, og det er flere seriøse undersøkelser som gir indikasjoner på at det de ikke sier er riktig, så har de en jobb foran seg. PU-artister er definitivt endel av gruppen det e rsnakk om, selv om de ikke er hele gruppen.

 

Yoohoo, to stk er kanskje i et forhold, for en imponerende track-record. Det kan vel knapt kalles overbevisende argumentasjon for at de er bedre en snittet til å holde seg sammen med "drømmedama"? Blant folk i min livssituasjon som jeg kjenner, så er normen å ha vært, og fortsatt være, i et langvarig forhold.

 

AtW

Lenke til kommentar

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor
Etter å ha lest gjennom de siste sidene så er det et par ting jeg funderer litt på...

 

Først - disse undersøkelsene som tilsynelatende beviser at vi tar feil og at man ikke blir mer lykkelig av å ha mange partnere, hvor mange gode og profilerte PUAs har de hatt med i bildet? Jeg leste et sted at David DeAngelo, en av de mer kjente guruene i miljøet, hadde i overkant av en million abonnenter på nyhetsbrevet sitt, og ut ifra den enorme selvransakelsen og innsatsen som vanligvis kreves for å bli "god" på området så vil jeg tippe at 80-90% vil forbli glade amatører som nøyer seg med å kunne ha sex to ganger pr måned istedenfor en.

 

Hvis man så antar at tallene er omtrent de samme for de største og mest kjente guruene, David DeAngelo, Mystery, Neil Strauss (Style), Wayne Elise (Juggler) og Lance Mason for min del, og kaster inn noen fra en del mindre kjente så vil jeg gjette på at de med noen grad av ferdighet tipper millionen på verdensbasis.

 

Dette er da de som kan regnes som såpass gode at de har en holdbar, konsekvent suksess med (dating)livet sitt, og hvor mange av disse tror du blir tatt med på undersøkelser som gjerne blir satt sammen for å representere et gjennomsnitt av befolkningen? For ikke å snakke om hvor mye de kan påvirke en sånn undersøkelse, når kanskje en eller to av tusen personer påstår at man kan utvikle seg selv og modnes til et nivå der man har valgmuligheter når det kommer til damer og sex?

 

Min noe ubeskjedne gjetning er at de blir borte i den grå massen der menn puler alt på to bein fordi de har en ide om at det vil reparere det tomme hullet de har inni seg, mens en PUA som har gått gradene gjerne har blitt flasket opp på det faste mantraet om at du må fikse deg selv før du kan fikse dame.

 

Dette vil kanskje komme som en overraskelse for noen, men alle de "seriøse" metodene jeg har vært borti sier det samme - har du mental ballast som holder deg tilbake, problemer med kvinnfolk, dårlig selvtillit, usikkerhet, komplekser fordi du tror pikken din er for liten, føler deg som sistesort fordi du har et par kilo sideflesk eller hva som helst så start med det først.

 

Det blir gjentatt nærmest til det kjedsommelige - jobb med deg selv først, kast ut mentalt ugress og søppel i form av begrensende overbevisninger, negative tankemønstere og det hjerteskjærende minnet om drømmedama som slo opp for fem år siden og har holdt deg tilbake siden. Lær å like deg selv, trives i eget selskap og nære positive følelser. Gro noen sosiale antenner og lær hvordan det hele funker når en mann og en kvinne kommuniserer. Når du har fått orden mellom øra, -da- kan vi begynne å snakke om alskens triks og teknikker.

 

For det evige fokuset på alle "triksene" og teknikker disse guruene lærer oss er nettopp det - triks og teknikker. Snarveier, krykker, støttehjul, hva du enn vil kalle det, og hvis du ikke har rygg til å bære dem i form av et solid selvbilde, god selvtillit og et følelsesmessig indre som er sterkt nok til å ikke slå sprekker når du snørrer vilt og uhemmet og får drinken til dama i trynet så -vil- du bli skutt ned. Garantert.

 

Pickup-kunsten, iallfall slik jeg lærte den, er i bunn og grunn en akselerert modningsprosess som skal lære deg å bli en selvsikker, interessant, uavhengig og ansvarlig Mann, og selv om enkelte ser ut til å oppfatte det annerledes så er damer nærmest en bivirkning av dette.

 

Det var ei jente her på forumet som skrev at selvtillit er verdens mest sexy ting, og siden dårlig selvtillit på ett område har det med å smitte over på andre deler av livet så må man nødvendigvis ta for seg alle sider av det livet man har, finne ut hva som er ens sterke og svake sider og jobbe ut ifra det.

 

Eller som Neil Strauss så elegant sa det: Ikke vær deg selv - vær ditt beste selv.

 

Så, i det minste for meg, så handler ikke "pick up" først og fremst om hvor mange damer jeg kan høvle, men hvordan jeg kan gjøre livet mitt så bra at jeg blir mer tiltrekkende for det annet kjønn. Det er en prosess jeg kommer til å ha med meg livet ut, og det er noe jeg aldri kan si meg ferdig med. Men, det er fryktelig gøy, og det føles utrolig godt å kunne være konge i sitt lille hjørne av verden istedenfor en passiv, apatisk tilskure som lar det hele flyte forbi uten å delta.

 

Angående det å finne "drømmedama" så finnes det ingen garantier. Man øker sjansen sin, og det er stort sett det.

Når det er sagt - jeg brukte store deler av livet som "Gjennomsnittlig Frustrert Fyr" på å være hobbypsykolog for venninnene jeg hadde, og jeg har vært klagemur for mang et knust hjerte opp gjennom tidene.

Det var noen grunner som konsekvent gikk igjen når de fortalte hvorfor det gikk skeis, og det var "Han var så kjedelig." eller "Alt ble rutine" eller "Han ga ikke nok motstand." eller "Spenningen/følelsene/whatever forsvant." som stadig dukket opp.

 

Dette er hverdagslige feller som enhver PUA med respekt for seg selv kjenner til og (forhåpentligvis) vet å unngå, og jeg tror det er her påstanden om at PUAs lykkes bedre i forhold stammer fra. I et ideelt forhold er selvsagt ingen dag lik og man unngår dette, men i praksis viser det seg at vi mennesker er vanedyr og lett faller inn i "same ol', same ol'" når man har levd sammen en stund.

 

La oss si det du sier rett, men det gjør ikke de fagre påstandene mer virklighetsnære, hvis bare en lite fåtall kommer til å få disse evnene til å få drømmedama, av de som prøver, så betyr det fortsatt at å gå for "PU-stilen" for gjennomsnittspersonen, antaklig ikke fører til noen særlig økt sannsynlighet, kun om man er en av de heldige/dyktige få. Når det gjelder selvtilit, så er dette også en balansegang, folk med veldig høy selvtillit (og relativt ubegrunnet) har problemer med å ta seg sammen, og lære av sine feil, de eksternaliserer alle problemer, istedet for å innse at det er en selv det står på. Ellers så er det jo slik at mestring fostrer selvtillit, om det så er å sjekke damer, eller andre ting man vil mestre, det er ikke noe unikt for akkurat det å være PUA. Du virker dog mer relfektert enn mange av PU-advokatene i denne tråden, som er fyllt med innlegg som indikerer at man automatisk blir kongen, og lever lyklig av å snuse på PU-stilen.

 

AtW

Endret av Zeph
La til skjult-tag.
Lenke til kommentar
La oss si det du sier rett, men det gjør ikke de fagre påstandene mer virklighetsnære, hvis bare en lite fåtall kommer til å få disse evnene til å få drømmedama, av de som prøver, så betyr det fortsatt at å gå for "PU-stilen" for gjennomsnittspersonen, antaklig ikke fører til noen særlig økt sannsynlighet, kun om man er en av de heldige/dyktige få. Når det gjelder selvtilit, så er dette også en balansegang, folk med veldig høy selvtillit (og relativt ubegrunnet) har problemer med å ta seg sammen, og lære av sine feil, de eksternaliserer alle problemer, istedet for å innse at det er en selv det står på. Ellers så er det jo slik at mestring fostrer selvtillit, om det så er å sjekke damer, eller andre ting man vil mestre, det er ikke noe unikt for akkurat det å være PUA. Du virker dog mer relfektert enn mange av PU-advokatene i denne tråden, som er fyllt med innlegg som indikerer at man automatisk blir kongen, og lever lyklig av å snuse på PU-stilen.

 

AtW

 

Takk, jeg gjør mitt beste :)

 

Når det gjelder at man automatisk blir kongen av å snuse på PU-stilen så kan jeg si med en gang at det er bare tull. PU er ingen magisk medisin som gir dame på fem minutter, det er en langsiktig investering som koster blod, svette og tårer.

Man kan riktignok lære seg grunnleggende prinsipper på relativt kort tid som har ganske stor sjanse for å gi positiv respons og dermed få en som har hatt null damedrag til å føle seg som kongen, men for å bli kongen kreves det mye mer.

 

Erik von Markovik, bedre kjent som Mystery, sa i ett av seminarene han var med i at hvis du terper på materialet hver dag og går ut minst fire kvelder i uka for å praktisere så bruker du i gjennomsnitt to år på å mestre materialet.

Ifølge egne erfaringer så vil jeg si han har rett i det, og inntrykket mitt er at det ikke er så plagsomt mange som er villig til å ofre så mye "bare for fitte".

Jeg prøver stadig å forklare at man utvikler seg og gjør varige forandringer som har rekkevidde langt ut over det å forbedre hellet med damene, men det ser ikke ut til at jeg når helt fram... :p

 

Når det gjelder selvtillit så får jeg si som bestemoren min - for mye og for lite skjemmer alt.

Selvtillit gir utvilsomt damedrag, men for mye får deg bare til å framstå som arrogant og dermed usikker, og da er man tilbake på startstreken igjen.

Trikset er å ha nok til å kunne løsrive seg fra saueflokken, gi litt eff i andres meninger og oppfatninger når de påstår at du ikke kan gjøre det (skuddpremie på janteloven anyone?) og følge sin egen, indre stemme. Dette forutsetter såklart at man også har utviklet og modnet resten av seg selv og dermed kan ta sunne(re) avgjørelser som er til fordel for både seg selv og omgivelsene.

 

Jeg får litt lyst til å fiske fram en smule gurulærdom igjen, i form av en ide om at en virkelig Mann er en som tar ansvar for valgene sine og konsekvensene av dem, han søker å ivareta sin personlige integritet (dog ikke på bekostning av andre), han oppsøker i størst mulig grad situasjoner som alle involverte parter kan vinne på, han er i stand til å innrømme feil når han gjør dem og han er heller ingen "glory hog" som brøyter seg fram og tar all æren hele tiden når ting går som de skal.

Dette er prinsipper som iallfall jeg følger etter beste evne, og for å dra fram et sitat jeg likte - "Perfection is impossible, but I do expect excellence."

 

Med andre ord - PU-"stilen" er, iallfall slik jeg ser den, en helhetlig utvikling der mer pels på knaggen bare er en liten del av bildet. Det er en kontinuerlig utvikling av meg selv som menneske, og snodig nok er en av opptil flere frynsegoder at flere damer finner meg tiltrekkende. Det er rart med det ;)

 

Mine vanlige $0.02

Lenke til kommentar
Yo, bare et aldri så lite spørsmål her.

 

Driver å ser på filmene til Mystery, der nevner han stadig vekk ting som A2 og A3. Jeg antar at han ikke snakker om ark-størrelser.

Jeg antar at A står for attraction, og tallet er delen av den delen (Om dere skjønner)?

Og hva står de andre for? Har ikke hørt han nevne T for transition eller C for comfort e.l.

 

A1 - Opener

A2 - Du viser høy verdi

A3 - Du får hun til å kvalifisere seg for deg

C1 - Comfort stage 1

C2-3 - Comfort, men på andre venues og isolasjon

S1 - Seduction

S2 - Last minute resistance

S3 - Glory times...

 

Litt OT, men PUA tråden vår er blitt nevnt i forsiden på hw.no :w00t:

http://www.hardware.no/artikler/annet/snad...a_forumet/42847

 

Haha! Awesome! :D

 

Takk til Mr.Andre! ;)

 

Når det gjelder at man automatisk blir kongen av å snuse på PU-stilen så kan jeg si med en gang at det er bare tull. PU er ingen magisk medisin som gir dame på fem minutter, det er en langsiktig investering som koster blod, svette og tårer.

 

I second that...

Lenke til kommentar

PUA et spørsmål leste du ikke setter pris på "the game", bare lurer på hvorfor. Har sett både mystery, David Deangelo, style og noen andre workshop DVD-er og synes fortsatt at style sin er mest oversiktlig. Mystery har en veldig spesiell stil, samme med DDA. Jeg vet at dette er bare guidelines, og at det er inside game som teller mest men må ha noe å gå ut ifra. Jeg var aldri en spesielt sosial person i store grupper, ikke flink til å løpe rundt å snakke med hvem som helst. Derfor har jeg tenkt å sarge litt fremover, prøve å få opp selvtilliten og bli en bedre sosial person samt sosial komfortabel. Ikke bare for å dra damer, men å bli kjent med meg selv. Noen tips? :)

Lenke til kommentar

Jeg kjenner ikke all verdens mennesker og kan derfor ikke utale meg på deres vegne.Kan bare utale meg fra erfaring og mine observasjoner i mine kretser.Samt fra servicenæring.

 

Man øker sjansen sin betraktlig ved å kaste snøret i vannet.Godt humør, livlyst, livsglede og ro i sitt indre.

Denne blandinga gjør susen.Roen får du når du slutter å kontrollere/manupulere andre.Slutter å overbevise og dandere andre medmennesker.Du legger frem din sak og respekterer deres sak.Deres ja eller nei.

Sanferdighet,ærlighet og rettskaffenhet er det som binder oss alle sammen i lek og alvor.Å feile med det skaper avstand til deg selv som igjen føles som tomhet.

Det er ikke opp til deg hva andre vil,det er opp til dem.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...