Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Sjekketråden - En guide og fortellinger fra siste dagers horeri


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Vel det kan jo ha vært meg som sa det? Jeg fulgte med på tråden først fordi jeg syntes det var fasinerende å se hvordan gutta tenkte og hvor kyniske de var. Og syntes ofte synd på de jentene som ikke var så pene. Feks som var feite, kvisete osv og aldri ble plukka opp. Men jeg er jo likedan sjøl i forhold til gutter. Så jeg burde bare holde kjeft. Nå bruker jeg tråden for å utvikle meg sosialt prøver å gjøre som BINC og snakke løst og fast med randoms om alt og ingenting uten nødvendigvis å plukke opp noen.

Lenke til kommentar

Siden vi har så mange jenter her inne nå. Hva synes dere om å snakke om sjekking med gutter?

Det er gøy!

 

Men får litt inntrykk av at de fleste kompisene mine modifiserer seg litt dersom det er mange jenter i rommet.

 

Synes også det er interessant å legge merke til forskjellene på gutter og jenter (i min omgangskrets anyhow): guttene er ganske opptatt av kroppsspråk (hvis hun har armene slik og sånn og gjør det og det mens hun smiler så er hun interessert og vice versa) mens jentene nærmest transkriberer hver samtale for å finne den underliggende meningen bak det som blir sagt.

Lenke til kommentar

 

Husker du når jeg fortalte den historien om de kleine meldingene jeg sendte osv, også svarte du med typisk teen problem!

 

Møtte hun ene jeg sendte melding til på mandag da vi har skole sammen. Også sånn litt uti første time så bare: Ser hun på meg og smiler lurt, mens hun sier: Du hva var det greiene du skrev til meg? Ble nysgjerrig også fortalte jeg at jeg kunne forklare etterpå. Så når vi hadde fri så går vi opp i kantine og hun bare: Ja, få høre da :)

 

Sikkert det kleineste øyeblikket jeg har hatt i mitt liv der og da, var som å sitte i avhør for noe man har gjort.

 

Men det endte faktisk ganske bra, hun tok litt mitt parti selvom det er bestevenninna hennes også fortalte hun at det er slik hun pleier og oppføre seg, å at hun elsker å playe folk.

 

En fin liten historie :)

 

 

Anywho, tror jeg skal prøve og bli mer hard to get. Ikke sånn i starten av interaksjonen med jenter, men mer sånn etter jeg har møtt dem så skal jeg ikke adde dem på face osv men heller se om de tar iniativ.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+3165

Om du faktisk vil oppnå noe nytter det ikke med hard to get, med mindre du ser ut som Ryan Gosling.

Er bevist hard to get for tiden (pga. personlige grunner), og det holder iallefall jentene på god avstand :tease:

Lenke til kommentar

Jepp, det er en gyllen middelvei. Hvis du setter å venter på at jenta skal ta initiativ, må du nok forberede deg på å vente lenge. Man skal ikke være påtrengende, eller virke desperat, men ikke vær hard to get. Ta kontroll, og ta initiativ, men gi gjerne jenta litt tid til å undre seg på hvor hun har deg. Ikke snakk med henne hver dag, men ta kontakt jevnlig så hun ikke mister interessen helt.

 

En som ikke tar initiativ virker kun som en uten selvtillit nok til å ta det han vil ha.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...