Gå til innhold

Hendelser med dine dyr!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har ikke noe bildet, men hunden vår fikk sitt første bad da han og far i huset gikk gjennom isen på dammen. Tenkte han skulle være smart og hugge vekk isen med et spett på våren når isen var svak og rotten. Ble en badetur for begge to.

 

Ene katten vår ble kost og rullet rundt på ryggen, så klarte han og rulle uti dammen.

Lenke til kommentar

Hunden min fikk en gang et tulltak, og begynte å løpe tulling på myra vi var på. Det var bare det at han overså et lite vann-hull, og plumpa delvis nedi. Jeg måtte hale ham opp, og halve hunden (bakparten) var søkkvåt og veldig liten i forhold til resten. Jeg holdt på å le meg ihjel, noe han sannsynligvis syntes var ekstra lite kos.

Lenke til kommentar

Vi hadde hund _før_ og den gangen vi hadde den så var den med opp på hytta våres, på Lifjell. Så står inngangs-døra oppe da, og da ser Cæsar (som hunden het) sitt snitt til å rømme :( Så ser vi at den løper som faen opp bakken også løper modern ut for å rope den tilbake, men da så den bare dumt på ho og løpte inn i skogen... :dontgetit:

Den kom aldri tilbake, hvis noen lurte...Cæsar var en kåt liten jævel og så sikkert et tiltrekkende ekorn eller noe, som han kutte putte snabben i... :ph34r:

Lenke til kommentar

Bestefar sin katt per. Han er så fryktelig lat.leker aldri bare sove og kose.

Ofte er det umulig å finne han, hvis jeg har lyst til å kose litt. Så engang sjekket jeg sokk skoffen til min bestefar (veit ikke hvorfor) men der lå han ned grand i sokker og "smilte".

 

Nå er det blitt vanlig å finna han der.

 

Per er søøøøt :love:

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Dette skjedde da en av mine to hunder var valp. Vi var på hyttetur, med 1 voksen hund og en valp. Da vi kommer et stykke viser det seg at valpen er "borte"? Vi leter til det blir natt, og blir fryktelig bekymret og tenker oss det verste. Det går stier både forbi hytten og inn til hytten. Vi trodde den hadde gått forbi og langt uti skogen pga den ikke var kjent med omgivelsene.

 

Fattern sier at han går en siste gang ned til båten (stort vann) og ser. Der hører han noe som lyder som klynkelyder og jammen finner han ikke valpen kald og våt ligge under båten. Dvs hvis båten haller litt mot den ene veien så blir den et slags skjul.

 

Det var nok den lykkeligste dagen i mitt liv ever :D

Endret av Samegerilja
Lenke til kommentar

Hadde en bikkje som stakk av, men kom tilbake etter et par timer. Da hadde den løpt på en kvist og blitt spidda fra brystet og gjennom hele kroppen. Kvisten kom ut like ved halen. Dro til dyrlegen, og utrolig nok så hadde ikke kvisten stukket hull på noen viktige organer. Bikkja ble 14 år.

 

Samme bikkja fikk også noe tull med øret. Så ut som en sokk som man har dratt ut tråder av, var helt innskrumpet og rar. Lurer veldig på hva det egentlig var. :hmm:

 

To av de andre hundene våre stakk også av. 4 mil unna så var det en dame som ringte oss. Hundene stod i hagen hennes. De hadde seg og spiste fuglemat.

 

Katten min ble påkjørt, brakk bekkenbeinet, og slepte seg hjem, over 10 km. Dette er over 9 år siden og han lever fortsatt. Bakdelen hans funker perfekt, men halen er knekt da.

Endret av DemonFudge
Lenke til kommentar

Kaninen vår, som vi bare hadde hatt i noen få dager, skulle gjøre seg kjent med huset vårt. Selvfølgelig var han nysjerrig og slikt, så han så for seg å løpe opp trappen til andre etasje. Jeg sitter i sofaen i stuen, og derfra har jeg god utsikt til trappen. Kaninen er på vei opp, og akkurat når han kommer ut av syne, hører jeg masse støy derfra. Han ble kanskje for ivrig, hadde for mye fart. kaninen detter kast i kast nedover trappa, og mora mi sverger fortsatt på at hun kunne se de redselsfulle øynene hans. Han landa hardt å golvet, og alle styrta til for å hjelpe, men neida, han var i fin form han :D

 

Så, han har deretter lært seg å respektere trappa, har bare hatt et til slikt uhell med den trappa, og så har han fallt ned kjellertrappa. Samme story som med den første. Morsom kar, har fått navnet "Stuntman" av en kamerat. :p

Lenke til kommentar
Katten min som ikkje er så gammal enda prøvar å ta musepeikaren på skjermen, og når eg tek musepeikaren heilt ut i sida på skjermen, går katten min rundt skjermen, ganske artig å sjå på. :)

9063154[/snapback]

 

Haha, hunden min har et anelse likens "problem". Når hun ser og hører noe på tv-en, står hun og ser på litt før hun løper bak tv-en for å finne enn hva hun vil ha tak i... Stakkaren er forvirret til de grader :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...