Gå til innhold

Jenter med FOR mye sminke.


Jenter med FOR mye sminke, bra og sexy?  

376 stemmer

  1. 1. Jenter med FOR mye sminke, bra og sexy?

    • Helt topp, de gir meg kick.
      16
    • Tja, passe mye er greit.
      79
    • Nei, for mye turn me off.
      250
    • Bryr meg ikke om jenter med sminke.
      12
    • Liker gutter med sminke.
      10
    • Sminke? hva er det for noe?
      9


Anbefalte innlegg

Jeg syntes jenter har blitt for opptatt av sminke! Jeg bruker sminke selv, men ikke så utrolig mye.

Jeg har sett og noen venner bruker for mye sminke. Tenk på hvordan de må se ut uten sminke da. Plutselig er de en annen person. De tørr aldri gå uten. Jeg går gjerne uten sminke til butikken, når vi har forskjellige tentamener og når jeg bare er ute i gata.

 

Jeg ser også utrolig mange jenter som har ett tonn brunkrem på seg og mascara. Det ser og høres kanskje lite, men jeg tror de fleste jeg ser med det bruker enda mer. Som: concealer, brunkrem, solpudder, mascara, øyenskygge og lipgloss.

 

Hva mener dere? Er jenter vakrere uten eller med sminke? Det er jo hver sin smak? Hvor mye sminke bruker dere?

 

PS: Jefree star er et fint bevis på bruk mye sminke.

post-119718-1180888722_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjenner jenter som sover med sminke på jeg. Det blir alt for mye når det ser utsom de har på seg en maske...

Trikset er vel å sminke seg så naturlig som mulig, og framheve trekkene i ansiktet! Jeg går gjerne uten sminke en dag, men legger også litt ekstra på viss jeg skal pynte meg!

Lenke til kommentar

Jenter med gjennomført sminke > Jenter uten sminke

 

Jenter uten sminke > Jenter som dynker seg selv i ett tonn sminke

 

Da jeg var på klassetur i Polen gikk brann alarmen kl 2 på natten og alle måtte ned i resepsjonen. Gjett om jeg fikk sjokk da jeg så mange jenter som vanlighvis bruker et tonn sminke uten noen ting

Endret av Jokkulf
Lenke til kommentar
Jenter med gjennomført sminke > Jenter uten sminke

 

Jenter uten sminke > Jenter som dynker seg selv i ett tonn sminke

 

Da jeg var på klassetur i Polen gikk brann alarmen kl 2 på natten og alle måtte ned i resepsjonen. Gjett om jeg fikk sjokk da jeg så mange jenter som vanlighvis bruker et tonn sminke uten noen ting

8774184[/snapback]

 

Jeg vil bare quote meg selv her og si at jenter som dynker seg selv i sminke ofte bryr seg mye om utseende og ser finere ut enn jenter som driter i hva de går i, hvordan de ser ut. Det finnes jo slaskete jenter som bare slasker rundt i treningsgensere og joggebukser og

Lenke til kommentar

Ok, å sminke seg. Men jeg syns de har blitt litt for opptatt av sminke. Jeg syns det er dumt å bli avhengig av sminke. Jeg har bestemt meg for at jeg skal kunne gå uten sminke. Og de gangene jeg gjør det, er det mangen av guttene som ikke legger merke til det en gang!

 

Ja, det er jo ofte slik at det som sminker seg bryr seg mer om utseende og. Men en av grunne til at det er mye finere er at det trykker så mye drit i fjeset at det kunne blitt forvekslet med en barbie. :no:

 

Så jeg sier bare

"Less is more!"

Lenke til kommentar

Det som er turnoffen for meg, er "satansminka" som jeg kaller det. Kølsvart rundt øynene. Jeg har aldri skjønt poenget med det. Ser så utrolig stygt ut. Bortsett fra det, så bryr jeg meg ikke så mye om sminke. Vet ikke om jeg hadde reagert så veldig om jeg hadde sett synlig rouge på kinnet f.eks.

 

Det sies at det første gutten ser på en jente, er øynene. Og det skal dere gjemme bort så godt dere kan? :no:

Lenke til kommentar

Jeg tilhører vel gruppen av jenter som sminker seg mye. Bruker pudder, rouge, øyenskygge, øyenbrynsblyant, mascara, eyeliner og lipgloss... Med andre ord det meste av kosmetikk en kan klistre i trynet sitt... Tidligere brukte jeg foundation i stedet for pudder, hvilket gjorde huden blank i løpet av dagen. I tillegg hadde jeg lenge problemer med å finne en nyanse som matcha min naturlige hudfarge... Nå har jeg funnet et pudder som ser naturlig ut, dekker bra og sitter lenge. I tillegg har jeg funnet en teknikk for hvordan en skal ta på øyenskyggen, slik at det gir et best mulig resultat... Jeg bruker for det meste bruntoner, som står i stil til øynene mine. At folk velger å være sminkefri er noe jeg synes er helt greit. Noen kler det bedre enn andre. Selv har jeg lyse vipper og bryn og føler øynene kommer bedre til uttrykk med litt sminke...

Lenke til kommentar

Svarte som de fleste her, men så var det det da. Hvor mye er "for mye"? akkurat det er litt vanskelig å gradere..

 

Samtidig som at det kan være jenta bruker mye sminke, men at det ikke SER mye ut? Natural look skal visst være vanskelig det og? Eller snakker vi bare om oppfattelsen av mye sminke vs oppfattelsen av lite?

 

Natural look FTW.

Endret av MrLee
Lenke til kommentar

Jeg sminker meg naturlig. Og legger litt mer på om det er fest.

Pleier somregel bare dekke ugjevnheter i huden, ta på litt mascara og eventuelt friske opp med litt lipgloss (helst en uten så mye farge). Dette gjør jeg rett og slett fordi jeg ser fargeløs og stusselig ut uten sminke. Eller for å kunne fremheve trekkene :) . Jeg er altså ikke en av de som kliner på eyeliner,solpudder,pudder,brunkrem (osv) i tykke lag. Trenger ingen maske for skjule mine naturlige trekk. Jeg velger heller å fremheve dem riktig.

Lenke til kommentar

Jeg synes jenter generelt sett bruker alt for mye sminke. Jeg tror ikke at man kan måle hva som er for mye eller for lite. Jeg vil heller si at hvis du ikke kan gå utenfor døren uten å dynge trynet ditt ned i maling, så bruker du for mye sminke.

 

Samboeren min er av den natrulige typen, til hverdags så bruker hun stort sett bare mascara og litt brunkrem(eller hva det nå enn er) for å skjule en kvise eller to. (hun har selvsagt ikke kviser!) Enkelte dager bruker hun ikke sminke i det hele tatt. Hun er alikevel flott å se på og ser mye bedre ut enn de som har trynet neddynket i forskjellige typer sminke.

 

Skal hun på fest så spjåker hun seg ofte litt mer til, men fortsatt kun for å fremheve de flotte trekkene hun allerede har.

 

Jeg tenker sånn - hvis det vises at du har på deg sminke, så har du for mye.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...