Gå til innhold

Bør vi legalisere cannabis?


Bør Canabis legaliseres?  

2 882 stemmer

  1. 1. Bør Canabis legaliseres?

    • Ja, total legalisering
      1657
    • Ja, til bruk som medisin
      483
    • Nei
      658
    • vet ikke
      143


Anbefalte innlegg

Gjest Bruker-95147

Onanering :)

 

Stemmer - det går kun ut over deg selv, og det er vel kun hvis du er så fokusert på den typen lyster og bedriver håndjaging i ett slikt omfang at tissen detter av deg, at det vil gå ut over noen andre. Men, for all del - hold nå bare på med leken så lenge den er god for deg ... ;)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Bruker-95147

Onanering kan jo potensielt gå ut over samlivet til partner så selv det er et dårlig eksempel.

 

Jeg mener å ha hørt om noen kjærringer som villig vekk lar mannen holde på med sånne sysler, bare for at de er dritlei av krafsing og knøling ...

 

Og ett gammelt jungelordtak, eller var det jugord ... går som; en røyk, en ronk, og en hasjklomp ...

 

Der jeg trådte ned mine barnekalosjer hadde vi verken nok kjærringer til alle trengende, og i hvert fall ikke hasjis ... så da var jungelordet/jugordet følgende: kom her gutter, så tar vi oss en røyk, og lar fetta tørke litt ...

 

:p

Lenke til kommentar

Nei, ikke bare "fordi"... De aller fleste vil oppleve disse effektene hvis du røyker regelmessig. Det er blant annet probematikk i Nederland og helt sikkert andre nasjoner/stater hvor cannabis er legalisert. Jeg vet ikke hvor mye du tenker at en normal borger skulle røykt, men 4-5 ganger i uken for et legalisert produkt synes ikke jeg er overdrevent, og det er mer enn nok for å oppleve de negative innvirkningene.

Har du noen kilder på erfaringene fra Nederland knyttet til det du skriver her? Slik jeg har forstått det har nemlig de negative erfaringene først og fremt vært knyttet til narko-turisme og manglende regulering av hva som selges, samt ikke minst at distribusjonen fortsatt skjer igjennom illegale kanaler.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

http://tv.nrk.no/serie/dopeffekten/koid20009111/sesong-1/episode-1

 

Britisk helseserie. (1:3) Hvordan blir kroppen påvirket av cannabis? Vitenskapelig forskning og uttalelser fra brukere av cannabis konfronterer myter og uenigheter rundt bruken av stoffet. Avansert datagrafikk viser hvordan cannabis påvirker viktige hjerne- og hjertefunksjoner. Denne tredelte serien advarer mot bruken av cannabis, ecstasy og kokain.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Hasj skaper ro og orden i danske fengsler

 

 

Danske fengselsbetjenter mener det blir urolig i fengselet hvis hasjen forsvinner.

 

http://www.forskning.no/artikler/2012/november/340541

 

Dum av hasj – eller?

 

 

Hasj gjør deg ikke nødvendigvis dummere, mener norsk økonom. Han sier tidligere forskning ikke tar nok hensyn til hvor folk er oppvokst. Forskerne bak den originale studien står på sitt.

 

http://www.forskning.no/artikler/2013/januar/345338

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Ekstremt dårlig poeng, danichi. Om man skulle ført statistikk over folk som drikker, tar legemidler og de som røyker cannabis og hvem av de som lever lengst tror jeg du hadde fått et ganske annet resultat.

Kom med noe bevis for all bevis tyder på alt annet en hva du antyder, postet 100 forsking rapporter i denne tråden som backer meg opp der..

Endret av DaniNichi
  • Liker 6
Lenke til kommentar

Ekstremt dårlig poeng, danichi. Om man skulle ført statistikk over folk som drikker, tar legemidler og de som røyker cannabis og hvem av de som lever lengst tror jeg du hadde fått et ganske annet resultat.

... og hvor mye misbruker disse personene stoffene? Dersom du tror det er mindre farlig å misbruke ymse legemidler og alkohol enn cannabis på sikt, så kan du ta deg en bolle.

 

Cannabis er LANGT mindre skadelig enn alkohol.

  • Liker 6
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...