Jump to content

Bigzz

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

51 :)

About Bigzz

 • Birthday December 24

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

8442 profile views
 1. Ikke noe mer spesielt en utsjånad. Elfun har dessverre ikke i sortimentent sitt.
 2. Noen som vet hvor jeg kan finne Marble PLA filament med vanlig 1.75mm diamenter, i europa. Sett noen sider bort i USA, osv. men alt er via Amazon. Frakten er som regel sinnssyk... pris for produkt er $21 med frakt på rundt $40.
 3. Ser ikke engang til venstre før han legger ut... ?
 4. Anbefaler å bytte til Merlin Firmware ettersom de fungerer så mye bedre en det Asus leverer dessverre. Merket i starten at 5Ghz var veldig ustabilt og mistet kontakt med enheter etter 1 ukes tid. Har brukt Merlin nå i 2 mnd å aldri hatt behov for å koble til enheter på nytt eller restarte routeren. Firmware finner du her. https://www.asuswrt-merlin.net/features Støtter de fleste routeren som Asus leverer.
 5. Ja, kan senke armlene enda mer om man ønsker det. De står ca på 40% av høyde du kan sette dem på bildet.
 6. Har flyttet inn i ny leilighet i årsskiftet . Så "kontoret" er in progress. Men jeg overlever enn så lenge med det jeg har ?
 7. Salg er salg. Så lenge en kan spare opp til 30 til 40% på en vare er jeg ikke misfornøyd med konseptet. Så lenge butikkene er ærlige og ikke justerer opp prisen før evt. black weekend/friday. Akkurat i disse tider er dette utrolig lett å se takket være prisjakten/prisguiden ?
×
×
 • Create New...