Gå til innhold

Pizza i microen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det spørs helt hvordan micro du har.

 

Den gamle vi hadde kunne du ikke mekke pizza i fordi da blei det blaut som gammal laks.

 

Den vi har nå funker det helt fint med, men på den er det forskjellige ting som er ment for blandt annet pizza, pomfri ( eller andre lignende potet greier ) kjøtt, brødmat osv osv.

 

Edit: L4r5 kom meg vel litt i forkjøpet, og sa det på en enklere måte :p

Endret av Shikaru

Hmm... Ja... Prøvde meg litt frem her.. en micro på 1000W.

 

Satte inn risten og en brødskive på risten, og grill funksjon. Masse røky kommer. Tror dette bare skyldes litt gammalt fet.

 

Etter litt så slutta den å ryke.

 

Setter inn skiva igjenn på 1 minutt grill. Går å åpner døra og noen vinduer for å få vekk all røyken på kjøkkenet.

 

Kommer tilbake inn på kjøkkenet, og microen brenner :\ Klarte heldigvis å blåse det ut.

 

Nå står microen på verandaen med et pulverapparat vedsiden av seg.

 

Tror jeg bare tar pizzaen i ovnen fra nå.

  • Liker 2
  • 2 uker senere...

Grandiosa i micro funker vanligvis fett det. Bare ikke med de minimicroene de hadde på TG. De var så små at pizzaen ikke gikk rundt inni. Derfor ble den ikke varm overalt. Spurte i kafèen om jeg kunne få en plastkniv til å dele opp pizzaen min. Det fikk jeg ikke, for da måtte jeg kjøpe noe der. Derfor måtte jeg brette pizzaen slik at det ble en Grandiosa-calzone. Den smakte anal. :sick:

Nå har jeg aldri prøvd dette med pizza, men når man skal lage sprøstekt bacon i microbølgeovn, så legger man tørkepapir over baconet, slik at fukten trekkes inn i papiret og ikke baconet. Dette fungerer faktisk aldeles utmerket, dog man går glipp av noe av den gode stekte smaken man får i ei stekepanne.

 

Om denne teknikken kan overføres til pizza er jeg usikker på. Man vil naturligvis ikke oppnå den samme gylne sprøheten på pizzaen, men jeg vil tro at man slipper den samme bløtheten.

 

Edit: Dette bør selvsagt gjøres når pizzaen er tint opp, så om det er snakk om å spare tid, så er det nok ikke spesielt lønnsomt.

Endret av Wlffrsether
Du kjører den i 10 minutter på "Crisp"-programmet, og deretter 30 sekunder på grill for å få litt gyllen ost.

 

Microbølgeovner som har Crisp-funksjon har en slik stålpanne som man bruker som underlag.

8800366[/snapback]

 

Må prøve det. Har alltid lurt på hvordan man steker pizza i microbølgeovn.

Big One i stekovnen blir aldri velykket her. Disse tynne Ristorante pizzaene går fint, men Big One får jeg aldri til. Har prøvd å følge anvisningen på pakken, har prøvd lavere temperatur, har prøvd både i midten og bunnen av ovnen. Osten smelter ikke, men blir brent.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...