Gå til innhold

4chan bilete- og diskusjonstråd


Zeph

Anbefalte innlegg

Det er helt greit at dere poster Capcha-art, det er 4chan relatert, jeg bare sier at jeg ser ikke poenget i tegneseriene i det heletatt.

 

Men det blir jo ikke noe bedre en om jeg f.eks skulle gått på VG og funnet første artikkel som er denne:http://www.vg.no/spo...?artid=10025960

Og deretter laget

 

Noe meningsløst å kritisere et meme da. Det er jo derfor det blir et meme. Finner du mer intellekt eller logisk mening bak andre memer da? Som Troll Physics? Eller yo dawg? Memet er jo strengt født nettopp av sin egen meningsløshet og den totale mangelen på profesjonell hånd. Et meme som forurenses av mening, dør temmelig fort ut, tror jeg. Og Ved siden av meningsløshet tror jeg at underfundighet og treffsikkerhet er viktigere enn rein humor.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er helt greit at dere poster Capcha-art, det er 4chan relatert, jeg bare sier at jeg ser ikke poenget i tegneseriene i det heletatt.

 

Men det blir jo ikke noe bedre en om jeg f.eks skulle gått på VG og funnet første artikkel som er denne:http://www.vg.no/sport/fotball/artikkel.php?artid=10025960

Og deretter laget

utennavnt.png

 

Det var vel en heller håpløs sammenligning. Overskriftene på VG har jo faktisk mening (vel, de fleste av dem), captchas er jo en helt random greie som bare slenger sammen to tilfeldige ord.

 

Jeg synes captchart er hysterisk, lo så mye at jeg måtte tørke tårene og snyte meg. Ja, mange synes sikkert det er veldig sær humor, men det får dere bare tåle når det er snakk om en tråd ang. 4chan.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Captcha-stripene er bare morsomme dersom de to ordene faktisk skaper en helt random greie som likevel passer perfekt sammen. Det er liten sannsynlighet for at det skal skje, derfor blir det morsomt når det faktisk oppstår et knallbra treff. Men 90% av alle sammen suger hardt. Noen få er litt gode, men de fleste er piss.

Endret av Kenny Bones
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...