Gå til innhold

Hvilket GTA spill er den beste hittil?


Hvilket GTA spill er den beste hittil?  

225 stemmer

  1. 1. Hvilket GTA spill er den beste hittil?

    • Gta
      12
    • Gta - London
      1
    • Gta2
      13
    • Gta3
      26
    • Gta - Vice city
      83
    • Gta - San Andreas
      90


Anbefalte innlegg

Hvilket GTA spill er den beste hittil?

 

 

Valg:

 

Gta

Gta - London :innocent:

Gta2

Gta3

Gta - Vice city

Gta - San Andreas

 

 

Jeg går for GTA san andreas fordi den er ganske inneholdsrik, hadde gode missions og en bra historie. Rettere sagt spillet var helt KONGE!! :w00t:

 

Kom med begrunnelse for valget deres! :thumbup:

Endret av Savage-Garden
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Når GTA kom var det revolusjonerende. Så på den tiden var det en av de beste spillen som var på grunn av det. Toern ble litt mye det samme. Var artig nok men ikke noe mer. Når 3ern kom begynte ting å skje igjen. Vise city og SA er jo egentlig bare utvidelser. Men alt i alt koste jeg meg mer med GTA en GTA 3. Så vinneren blir vell GTA.

Lenke til kommentar

Vanskelig å si. GTA ga meg utrolig mye, siden det var så revolusjonerende. Men GTA3 revolusjonerte på gameplay-fronten, og Vice City var sinnssykt kult, mens San Andreas trolig er det som holdt meg gående i flest timer, på grunn av mulighetene.

 

Vanskelig å si hvem jeg liker best. Akkurat nå er det nok San Andreas, men det er bare på grunn av mulighetene man fikk med nye funksjoner etc.

Lenke til kommentar

San Andreas er helt klart det beste i tekniske termer, men favoritten er GTA 3; om bare av nostalgiske grunner. Første gangen jeg prøvde det var helt fantastisk, ingenting innen spillverdenen har kunnet måle seg med det enda. Sitter og håper på at GTA IV vil forandre på det. :)

Lenke til kommentar
Hm jeg likte GTA: Vice City veldig my også men, GTA: San Andreas er det beste grunnet at det var mye større. Enig i at GTA: Vicy City hadde mye bedre musikk, men når man kan lage sin egen radistasjon i GTA: San Andreas har ikke det så mye å si ;)

8322773[/snapback]

 

Har mye og si for min del. da Musikken passer så godt inn i resten av spillet. Musikken er jo fra det aktuelle tidsrommet og du får en skikkelig tilstedeværelses følelse.

 

Min favoritt er uten tvil GTA: Vice City, med GTA 3 på andreplass.

Lenke til kommentar
Grand Theft Auto Vice City

 

Ikke mye som slår følelsen av å kjøre en rosa scooter nedover Starfish Island med "Video Killed The Radio Star" på radioen  ;)

8329892[/snapback]

 

 

 

Ahhhh det savner jeg:D Likte nok best GTA Vice City. Det spillet var spesielt:D + Det var det første spillet jeg hadde på min gode gammle ps2:D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...