Gå til innhold

Tråden for tedrikkere


Anbefalte innlegg

Har kjøpt ein del med Ginkgo te fra kina. Består av peppermynte, papaya og ginkgo, er veldig bra for helsa og hukommelse. Den har ein liten smak av peppermynte som går over i papaya og ginkgo smak som er veldig avslappende. Send meg ein PM vist nokon har lyst på. Kjøpte litt for mykje.

 

Har ein stor kjærlighet for blåbær og yogurt te, har ein deilig og naturlig smak.

Endret av BigJaffa
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 4 uker senere...

Hørte Stephen Twining fortelle om te på et foredrag i dag.

 

Ganske så interessant, mye historie i Twinings huset.

 

Han sa blant annet at legenden om keiseren som "oppfant" teen ved at blader fra tetreet falt ned i vannet hans mest sannsynlig ikke var sann, fordi keiseren bodde i en del av Kina hvor tetreet ikke vokser.

 

Han fortalte også at skikken med å bruke melk i teen stammer fra England fordi man var redd for at det varme vannet ville lage sprekker i porselenet. Han var av den mening at te skal nytes naturlig uten noe annet oppi og at å bruke sukker var barbarisk.

 

"Stephen Twining snakker om te og demonstrerer teens historie, dens kvaliteter og hvordan du brygger en god te. Te smaking er inkludert!" : http://www.hive.no/program-2010/category4815.html

 

Fikk med meg to bokser med hvit te og grønn te hjem :)

 

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/vestfold/1.7310278

Endret av excel2007
Lenke til kommentar

Noen som har erfaring med ingefærte? Har hørt at dette skal hjelpe mot vondt i magen, tenkte jeg skulle kjøpe meg en rot i morgen slik at jeg får testet det.

 

Ingefær-te skal være godt for mye i flg. google bl.a ved leddsmerter.

Enten river jeg litt av roten på et rivhjern eller skjærer av noen skiver som jeg trekker.

 

Kanske lurt å prøve med en svak blanding første gangen.

Treffer man med mengden blir teen god både kald og varm.

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Eg og samboeren min skal starte med ein liten te butikk på nett og trenger litt hjelp fra te drikkere. Har laget ein liten og enkel markedsanalyse som det hadde vert fint om nokon hadde tatt seg tid til å svare på.

 

 

LINk

 

EDIT:

Har prøvd ingefær-te mot magesmerter og det virket ganske bra og. Vist man fyller ei te klypa med ingefær og lar det trekke i 3 min vil den vere perfekt.

Endret av BigJaffa
Lenke til kommentar

Helt enig. Det blir lønnsomt både for butikk og kunde. Portoen for én 50-grams pose vil komme på 17 kroner da, pakken vil som regel bruke mellom én og tre dager på å komme fram, og man slipper å stresse med hentelapper og pakker på postkontor (dessuten er de små pakkene de som oftest gjemmer seg bort i hyllene og krever ekstra lang lete-tid). :-)

 

 

Lenke til kommentar

Ranger dem på en skala der en (1) er laveste karakter og seks (6) er høyest karakter. Ranger dem etter hvor godt du kjenner til dem eller har hørt om dem.

 

Er det ikke sånn at enten så kjenner man dem, eller så gjør man det ikke? Eller er det hvor godt man liker dem dere mener?

Lenke til kommentar
  • 6 måneder senere...
Gjest medlem-1432

Dette med pukka og yogi og de her, er at dem består av krydder og ikke teblader. Jeg er glad i pukka og yoga, men kan ikke drikke så veldig store mengder av dem, i forhold til f.eks grønn eller svart te.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...