Jump to content

Drogin

Medlemmer
 • Content Count

  1941
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Drogin last won the day on September 30 2010

Drogin had the most liked content!

Community Reputation

1483 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ble nysgjerrig... har du rukket å teste det? Hva synes du om resultatet sammenliknet med annet du har prøvd?
 2. Skjønner det. Mye stygg kjøring, så håper skurken blir tatt, om det viser seg at det var en årsak. Mer angående hvordan biler skal se ut etter kollisjon: https://www.sintef.no/siste-nytt/hvordan-fa-til-en-perfekt-kollisjon/ Jo mer sammenkrølla rekkverket og fronten på bilen er, jo bedre. Da har disse tatt imot støyten fra kollisjonen og forskånet menneskekroppene inni kupeen. Delen av bilen der folkene sitter skal være like hel. I så måte kan det som sagt hende(utifra bildene) at Volvoens design og materialer var bedre enn Leafen og indirekte hjalp deg 🙂
 3. Ser ut som om volvoen kom over i motsatt kjørefelt? Hvordan i huleste greide den det? Angående sikkerhet, så vet jeg ikke hvilke funksjoner Leaf, i3 og de andre bilene nevnt har, men utover vanlig score på tester kan man også se på individuelle sikkerhetstiltak biler har. Audi Etron har: Varmesøkende kamera for elg(og fotgjengere) i mørket (Kan beregne om den er på kollisjonskurs og skal kunne bremse selv). Bremser selv opp automatisk om den tror det er fare for kollisjon Når den tror det er fare for kollisjon strammer den setebeltene så du dras godt inn i setet Varmesøkende kamera får man kanskje ikke til en bil mellom 300.000 og 400.000, men noe av de andre tingene er det kanskje håp for? PS: Forresten, husk også at det visstnok ikke sier så mye om hvordan bilen ser ut etterpå for sikkerheten. Biler lages visst for å disintegreres i front, for å ta av for kreftene før de når føreren. I så måte kan en helt uskadd bil i 80km/t kunne være verre enn en "smadret" en ved kræsj. Utifra bildene ser det nesten ut som om Volvoen har fått større synlige skader enn Leafen. Hvis det er tilfellet kan du muligens ha sluppet lettere fra det fordi volvoen tok unna en større del av kollisjonskreftene
 4. Til trådstarter: Av nysgjerrighet, var det enstemmig i tingretten? Hvis det ikke var det, var fagdommer på din side?
 5. En av disse enkelt-hendelse hadde kanskje gått på en tabbekvote. Jeg kan ikke se noe sted i artikelen som sier at dama er så full at hun ikke kan gå selv. Hun sier han kysset henne(uten at hun sa nei), før en stund senere at han prøvde seg med å kneppe opp tøyet, hvor hun sa nei, og han respekterte det. Antakeligvis var hun veldig full, og hun husker ikke hendelsene ordentlig. Dette går på tabbekvote som enkelthandling. Men det er jo mange som klager her - det er et mønster med alkoholsjenking(på jobbens regning), og forsøk. Det er å ta hånda på rumpa uten å spørre, på kvinner med kjæreste/mann... Da er det ikke tabbekvote etter min mening, da er det problematisk oppførsel
 6. Jeg har ikke begynt pappaperm enda, men ungen vår sover ikke mye på dagtid - kanskje 1-2 timer maks. Og som regel bare 10-20 minutters puljer, så innen du har starta spillet og loadet saven din, så er det 5 minutter igjen til ungen våkner. Jeg har derimot forhandlet med kona om datatid der hun passer ungen. Da får jeg spillt 2 timer om dagen i uka.
 7. Ville ikke sett på det som "forhåndsdømming" eller "litt uskyldig rasisme". Jeg bodde 4 år med 2 familier fra Etiopia i studentboliger i Oslo(vi delte kjøkken), og jeg viste en del interesse for språket, slik at jeg kan telle til 10 og noen basale ord og fraser på Amharisk. Når jeg var på ferie i Jerusalem, spiste på en lokal etiopisk resturant, og snakket uttalemessig flytende amharisk(i ca 10 sekunder) før jeg må avsløre at jeg slett ikke kan særlig mye av språket, så ble de veldig glade og overrasket over at jeg snakket språket deres. Jeg ser ikke på det som rasisme eller forhåndsdømming(i negativ forstand). Det er særdeles få hvite menn som snakker amharisk, og enda færre som vanker i en bortgjemt kombinert etiopisk resturant+bolig i jerusalem. Statistisk sett har de helt lov til å være overrasket. Man kan gjerne kalle det for forhåndsdømming, for de gjorde seg jo opp en mening om meg basert på statistikk, om at det var tilnærmet 0 sansynlighet for at jeg kunne språket deres - men folk som snakker om ubevisst "forhåndsdømming og rasisme" snakker om det som et problem en må få bukt med. Det er det ikke - helt greit og lovlig å bli overrasket over dette.
 8. Jeg er enig i at mange av dagens AAA-spill er kjedelige. Og delevis skyldes det nok at budsjettene er så store at de ikke tør å ta sjanser. Men jeg er ikke enig i at det da følger at budsjettene må bli mindre. Innimellom får vi noen gullkorn av AAA-spill. Witcher 3 er et eksempel. Det er kanskje ikke banebrytende, men det er like fullt et av mine favorittspill of all times. Interessant story, vakker verden, vakker musikk, gode characters, ++. Det ticker av det meste for meg. Og jeg vil gjerne fortsette å ha slike spill. Cyberpunk 2077 er på vei, og jeg gleder meg! Og håper de holder like stort eller større budjsett, med stor og vakkker verden, masse stemmeskuespill, stort antall animasjoner, musikk osv. Det koster, men det gjør underverker for innlevelse. Problemet synes jeg egentlig er enkelte store spillselskapers grådighet og "melking" av gamere. Og delevis også problemet at gamere faktisk kjøper disse dårlige spillene og lar seg melke.
 9. 80-150 millioner dollar sier han det koster for AAA spill, og klager. Disneys masseproduserte star-wars filmer i det siste, ligger på 250-300 millioner dollar. At spill kan bli nesten like dyre som filmer synes jeg er uproblematisk. Tvert imot, jeg ville nesten forventet at spill er dyrere, da de er mer komplekse.
 10. Litt negativitet er på sin plass! Kanskje i overkant i enkelte innlegg men. DAO var overlegent best. Jeg kjøpte DA2 og spillte jo igjennom hele spillet. Det er mer enn hva jeg kan si om mange spill. Så sånn sett er det jo ikke et dårlig spill. Men jeg husket jo hvor godt jeg likte DAO1. Jeg følte meg skuffet, spesielt da jeg holdt det gående med håp om at historien vil ta seg opp. Det gjorde den aldri. At de la inn mye krefter på karakterbygging av hovedpersonen hjelper ikke når selve storyen er dårlig, dessverre. DA:I er noe bedre igjen, og nok en gang et spill jeg fullførte. Historien har tatt seg opp en god del. Spesielt Solas fanget min interesse lenge før hemmelighetene om han ble avslørt. Men det ble veldig repetativt, og mot slutten av spillet var det eneste som holdt meg gående storyen. Men det rundt hadde en del mangler. Repetativ og "shallow" combat, lite givende MMO-quests. Så synes jeg også de gikk glipp av store muligheter med slottet vårt: Mer customization, bortgjemte deler som kan utforkes i det, og ikke minst en "defend your castle" scenario, enten en du spiller selv, eller ihvertfall en cutscene, der alle oppgraderingene og ting du har gjort for slottet hjelper deg å overleve angrepet. Igjen, sammenliknet med DAO, ble jeg skuffet. Jeg vil nok kjøpe Dragon Age 4 også. Og bildene som er vist ser lekre og spennende ut! Men jeg vil ikke forvente noe superbra spill, slik DAO var. Bioware har sluppet for mange middelmådige spill i det siste til det.
 11. Jeg vet ikke. Antakeligvis mange andre årsaker. Vet du? Forøvrig gjelder poenget uansett: Det går an å være for solidaritet og bekjempe rasisme uten å snakke nedstettende om hvite menn, og heletiden dele opp folk i hvite og svarte.
 12. Det går an å være for solidaritet og bekjempe rasisme uten å snakke nedstettende om hvite menn, og heletiden dele opp folk i hvite og svarte.
 13. Når disse nynazistene stormer en moske og dreper 100 mennesker så blir det et problem. Når gjenger setter fyr på biler eller angriper politi,brannvesen og helsepersonell blir det et problem. Man kan også snu på flisa. "Mørkhudede menn må ta ansvar for å stoppe overfallsvoldtekter". Er det så enkelt som at om mørkhudede menn blir såret over å bli "konfrontert" i denne setningen, så er det ikke noe tap av verdi?
 14. Nå er jo ikke alle hvite menn ekstremister. Og i ordskifte her, så snakkes det om hvite menn som om de som gruppe er noe negativt. Det kan dytte flere enn bare ekstremister i retning av høyre ytterpunktene. Man liker som regel ikke å bli stigmatisert. Det kan også føre til at ekstremistiske grupper får verifisert holdningene sine(politiet og hvite menn er årsaken til at jeg ikke har suksess i livet).Med påfølgende vold og opprør mot disse
 15. Slik er det ikke i mine kretser, men nå er selskapet jeg jobber i og bransen min bestående av høyt utdannede folk, og neppe representativ for hele landet. Men uansett, jeg synes det bare skaper ytterligere splittelse og avstand, når man slenger rundt seg med "hvite ditt" og "hvite menn som pusher alle aldre datt". Jeg tror effekten av dette er at flere trekkes til ytterpunktene. (Og ytterpunktene er her delevis FrP,delevis SV. Delevis kriminelle gjenger ,vold og terrorisme, og delevis Mansahus og Breiviker)
×
×
 • Create New...