Gå til innhold

Drogin

Medlemmer
 • Innlegg

  2 374
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Drogin vant dagen sist 30. september 2010

Drogin hadde mest likt innhold!

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

20 156 profilvisninger

Drogin sine prestasjoner

3k

Nettsamfunnsomdømme

2

Hjelpsomme svar

 1. Asiatere, spesielt fra sentralasia er allerede ganske fritt vilt i Russland
 2. Jeg liker faktisk "turbo-folk"-sjangeren fra balkan, selv om tekstene er totalt klisje og videoene mildt sagt cringe og kvinne-nedlatende. Denne er bulgarsk. Denne serbisk(og sigøyner):
 3. Jeg vil anta planen var å tiltreke fiendtlig artilleri, og rekke å avfyre et par skudd for og så trekke seg tilbake. Og ødelegge fiendens artilerri med kontra-beskytning. Jeg synes ikke det ser ut som den forsøker å gå til frontangrep eller bane vei for noe, det virker som den skal gjøre et mindre fremstøt og så trekke seg tilbake. Slik dynamikken er nå med minefelter, ingen air-superiority, enorme mengder artilleri + droner hos både ukraina og russland, så fungerer det ikke å sette inn en større gruppe med combined arms
 4. Offisiell side for donering til militæret, av Ukrainas myndigheter: https://u24.gov.ua/ Norsk organisasjon som virker troverdig. De har vært på nyhetene, legger ut videoer fra Ukraina etc. https://vaukraine.no/ Jeg har donert til begge. Kjempebra at du vil hjelpe Ukraina!
 5. Det har de nok, men jeg tipper det meste av det kom inn det første halvannet året av krigen. De skrev følgende på twitter for noen uker siden: How hard it is to raise money for the ukrainian army after 2 years of war you may ask? Screenshot from our card-payment account. 170$ raised by card-payments. Yes. it is very hard!
 6. Takket være NRK har jo "Hjelp bamsegutt hjem" spleisen fått inn straks 4 millioner fra nordmenn landet over. Jeg kan til en viss grad forstå sympati, men jeg får litt bismak av at millionene sitter så løst for å få hjem en sedlighetsdømt som frivillig har meldt flytting fra Norge til Filipinene, når norske innsamlinger til Ukraina får inn et par tusen bare. Et land i Europa som blir utsatt for invasjon og angrepskrig av Russland... Vi har også folk som oss på forumet som donerer direkte via U24 og andre organiasjoner, men jeg tipper vi er langt unna 4 millioner i en enkelt innsamling.
 7. En bonus om gjerdet bygges også i skogen er at det stopper rabies-infiserte dyr fra Russland. Alt med Russland er dritt.
 8. Israel har store mengder m109 som de bruker mot Gaza, og USA prioriterer å knuse Gaza fremfor å stoppe Russland fra å invadere Europa
 9. Disse døde militærsjefene, topp-sjefene i oljeselskaper osv... Blir de drept av Putin fordi han er paranoid, eller fordi de kanskje reelt sett motarbeider Putin? Eller blir de drept av pro-ukrainske partisaner og SBU?
 10. Men igjen, Norge har jo donert nesten like mange Leo2 som Spania, selv om vi har ~30 tanks og Spania har 200-300
 11. Aropos det... Hva skjer med store land som Frankrike og Spania? Spania har vel knapt nok gitt noen ting av verdi til Ukraina, og det til tross for at de sitter på flere hundre Leopard2?
 12. Mulig den har blitt delt her før men... En gammel video av en ung nyvalgt Putin. Enten lyver han allerede her, eller så er det beviset på at "Power corrupts".
 13. Ikke helt. Han har involvert seg en god del for Ukraina på hans Facebook side
 14. Russland har mye bedre soldatemner og korpsånd enn NATO... (Ironi)
 15. Jeg kan også anbefale å sende epost til forsvarsdepartementet og direkte til forsvarsminister Bjørn Arlid Gram
×
×
 • Opprett ny...