Gå til innhold

"Orresnei og følget hans" Kapittel 4 (22. Januar 2008)


TSP

Anbefalte innlegg

- Fire! Første salve av personangrep suser gjennom luften mot motstanderne, kampens time er kommet. Den ukjente og fryktede lederen for troppene ser mange av fiendens soldater falle, til hans store fornøyelse.

 

- Orresnei, kjapp deg!

Storspammerne lurte rundt dem på alle kanter, Orresnei, Fredrik, SteffyPants og el-asso løp i all hast mot håpet, den feilpostede tråden som snart ville ta dem til OT-Baren. Alle kom seg kjapt inn, like før Orresnei så seg nødt til å flytte den, spammerne måtte ta en lang omvei, men det ville helt sikkert ikke bli siste gang følget møtte på dem.

 

Tom waits for alice hadde bedt dem om å møte han i Siste Ordet 6, i kategorien OT-baren, et sted det ikke ville være trygt for dem å bli lenge, men det var det eneste stedet de kunne befinne seg i øyeblikket. Tåken lå tett og lukten av tobakk og brennevin smøg seg forbi nesene deres. Rundt dem yret det av liv, og brukere som var mindre heldige i livet, kalt spammere. Dette var ikke stedet for brukere små av vekst, SteffyPants var riktignok ikke liten. Men det var hans ”lille Steffy” på stakkarslige 6 cm i erigert tilstand, på den måten sikret han seg plassen i følget, størrelsen kunne komme til nytte når de senere ubemerket ville måtte se seg nødt til å snike seg gjennom våtmarken i ”Sex og Samliv” – kategorien.

 

I Siste Ordet var det ikke akkurat lite med folk, personer som bundy, LasH, Sirslask, DJ_Dark og MrLeftfield oppholdt seg her, det er med liten sannsynlighet at de vil få noen særlig stor rolle senere i denne historien, men nå er de i alle fall nevnt. Orresnei kikket seg rundt, det ville sannelig ikke være trygt å oppholde seg her for lenge. Og hvor var tom waits for alice? Fredrikrb og SteffyPants som hadde vært i baren mang en gang før satte i gang med å drikke, spise og kose seg (med hverandre), el-asso bestemte seg for å bare sette seg ned gjøre oppsyn og ellers sørge for at ingen glemte at han fortsatt var med i historien som Orresnei sin mest trofaste følgesvenn, hvorfor han hadde fått den rollen, hadde han dog ikke den fjerneste anelse om. Han hadde bare tyvlyttet på en samtale mellom tom waits for alice og Orresnei, hvor han egentlig ikke kunne huske at det var blitt nevnt noe spessielt.

 

Det ble sent, tom waits for alice hadde ennå ikke vist seg. Men Orresnei undret seg på andre ting, i et hjørne satt det en anonym bruker og betraktet ham, dette hadde personen gjort siden han og de andre hadde kommet.

- Orresnei?! Så klart vi kjenner Orresnei, en av de fremste innleggskriverne på forumet.

- Han er rett over der, fortsatte SteffyPants.

Orresnei spratt opp, de hadde røpet han, de fordømrade slynglene, tåpene! Her var det ingen tid å miste, han løp bort og ba dem slutte.

- Jeg sa til dere at jeg skulle gå under navnet Snorre, så ingen skulle finne ut hvem jeg er!

SteffyPants svarte frekt tilbake;

- Du avsluttet jo hvert fordømrade innlegg med ”Snorre ” uantsett, hva er forskjellen?!

- Forskjellen er at, hmm, forskjellen er at dette er en historie, vi skal bli helter, alle jenters drøm, kanskje blir du til og med moderator SteffyPants! For at alt dette skal bli oppfylt må vi stå sammen og følge ordre!

- Fair enough, om det er slik at jeg kan ende opp som moderator skal jeg følge deg i tykt og tynt.

 

Hva i helvette er dette? Er vi vitne til nok et plagiat av Dottens forumhistorier, er vi inne i en tid hvor folk kommer til å bli lei av hele konseptet, kommer folk til å boikotte alle historiene? Vil Dotten miste lesere? Og hva er egentlig dette for en helsprø historie, vi er her vitne til et plagiat av et av Tolkiens mest berømte verker. Hva vil skje videre? Vil Orresnei, unnskyld Snorre, fortsette på reisen, og er SteffyPants tro mot saken? Og hvorfor er det nå SteffyPants sin som er 6 cm og ikke Fredrik sin? Og hvorfor er det i dette avsnittet flere spørsmålstegn enn replikksetninger i hele historien?

 

Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor

 

Kapittel 2 finner du her

Endret av TSP
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

I det siste har det blitt en hel storm av folk her inne som skal skrive historier som Dotten. Så Dotten må da føle seg særdeles beæret nå. :cool:

Virker som det er behov for et eget forum for posting av selvskrevne historier. (Finnes det allerede kanskje? :hmm: )

 

Jeg stemte forøvrig for at Dotten gjør entré i neste kapittel.

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Jeg regner med at Dotten kommer flyvende inn med en gigantisk Banhammer of Destruction som brutalt knuses mot patetiske SO-brukeres hoder idet de desperat prøver å løpe unna den fryktelige hærene av moderatorer som strømmer ned fra himmelens åpningen. I flerfoldige tusentalls blir nyregistrerte slaktet i en så ekstremt brutal grad at det hadde vært mer medmenneskelig å kutte av dem hodet og sodomere liket med deres eget avkappede hode etterpå før man korsfester liket opp-ned og bruker gammel, rusten piggtråd fra andre verdenskrig som tauverk for å holde kroppen oppe.

 

Johannes Åpenbaring utfolder seg og profetien utfylles, dog på mindre skala men med høyere brutalitetsnivå. Man må virkelig elske kristendommen.

Lenke til kommentar
Det var rotete, mildt sagt.

8245802[/snapback]

Sikter du til noe spesielt? Tar gjerne imot konstruktiv kritikk.

 

 

Men vil minne om at dette gjøres kun for å ha det litt artig, selv om jo historien blir på langt nær så artig som jeg vil ha den. Det er visst bare å forstå en gang for alle at Dotten er kongen av forumhistorier, men det trenger vel ikke hindre oss andre i å utfolde oss?

Likevel forstår jeg at historien min kan virke litt teit...

Lenke til kommentar
Sikter du til noe spesielt? Tar gjerne imot konstruktiv kritikk.

8246630[/snapback]

Du haster så fort videre i historien og introduserer leseren med nye karaktere at det blir vanskelig å holde fokus på den faktiske historien. Ja, det var den historien, ja, den bør du kanskje gå gjennom en gang til, for det ser ut til å ha druknet litt.

Endret av Skarstad
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-95147

Min stemme gikk til: "TWFA kommer til otbaren".

For at den spådommen skal kunne oppfylles, må nødvendigvis mannen være ravende, frådende og sanseløst full. Kan bli moro det. Valla kan det ikke bli, fordi Dottemann har headhuntet beistet som vaktpost i "teksttråden" til den som jeg ikke skal lures til å røpe navnet på. :whistle:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...