Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Southland er fremdeles ganske god. Ikke fått sett de to siste episodene (hauger av ting å gjøre). Heilage tror jeg også kan gi en god fot for det også. Savner Lucy Liu, men elsker at Dewey er mer med.

 

 

Jepp, Southland er fremdeles en solid serie. Jeg liker at det hele tar en ganske mørk vending om dagen, for mange av karakterene.

Lenke til kommentar

Heroes hadde jo et par sesongfinaler som kunne fungert som seriefinaler. Akkurat som sesong 3 avslutning til Community kunne lett vært seriefinalen (og burde ha vært det).

Og sesong 5 av Supernatural. Husker jeg ble irritert da jeg skjønte at det kom en ny sesong. Det hadde vært den perfekte avslutningen på historien.

Lenke til kommentar

Sesongavslutningen på Banshee i dag, dæven. Cinemax kan det med å lage skikkelige actionscener, og velge bra intromusikk. Strike Back er fremdeles bedre, men dette var ikke dårlige greier.

Synes de la utrolig godt opp til en sesong to. Har vært veldig fornøyd med Banshee sin første sesong, bare å vente i spenning nå!

Lenke til kommentar

Likte også godt han tilfeldige fyren som nevnte hvordan alt kan kjøpes online. Elsker sånne episoder som ukas episoder hvor vi får se innbyggerne i byen. Husker jeg lo meg ihjel med hu dama i sesong 4 som var livredd for å få en basketball-bane i nabolaget (it attracts black people).

Lenke til kommentar

Jeg synes serien er ganske så kjedelig. Ikke noe mer enn en serialisert utgave av Criminal Minds. Ikke givende, ikke bra tv. Og dessverre en kjip serie som kaster bort talentet både til Kevin Bacon og James Purefoy. En skuffelse.

 

Det er så mye tom spenning. FBI-folkene dauer. Skurkene dauer. Noen blør, andre blør. Eh, care. Temmelig meningsløst. Sjokk og blod uten noe å bry seg om.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...