Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du sørger etter Louie så forbanna mye så sjekk ut Legit.

 

Litt lettere, men litt som lillesøstra til Louie. Likt de 4 første episodene godt, det er ikke Louie-country men noe av det nærmeste en serie har kommet Louie med en miks av drama og komedie de siste årene. Også FX, som også sender Louie, The League, Archer o.s.v.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Maury, hvor mye vet du om True Detective? Har lest litt her og der, men så langt har jeg ikke fått med meg noe om premeredato. Blir det premiere i 2013 eller senere?

 

Ellers vet jeg at serien vil blant annet ha med seg Matthew McConaughey, Woody Harrelson og Michelle Monaghan. Ikke dårlig cast i det hele tatt. Samtidig har det også vært snakk om at de vil endre cast, American Horror Story-style, hvis det blir mer enn en sesong.

 

Mens jeg er i gang, så spør jeg like gjerne om L.A. Noir (Lost Angels heter den vel nå). Når kan en forvente premiere på den?

Endret av Suburbian Hero
Lenke til kommentar

Neil Gaiman and Playtone productions have confirmed a new series for HBO.

One of Gaiman’s most popular novels, "American Gods," is slated for a late 2013 or 2014 release as a six-season television series, featuring 10-12 one-hour episodes in each season.

 

Playtone also announced the tentative budget for the series – a whopping $35-40 million per season.

 

"I want to make it faithful, but also would like it to have a few surprises for people who read the book," Gaiman said in an interview with Collider.com. "I hate that thing where people have read the books and they go, ‘Oh, I know everything that’s going to happen.’ I want to be like, ‘Okay, no you don’t.’ - http://www.thedaonline.com/a-e/neil-gaiman-s-american-gods-to-make-television-debut-on-hbo-1.2972616#.URVf26U82So

 

Blir spennende å se hvordan dette blir.

Lenke til kommentar

True Detective driver med castingen nå, så serien går inn i produksjon snart trolig. Men slik det virker nå så er det ikke noe før januar på HBO, kanskje i høst om HBO tillater det. Forkorta siste sesong av Treme og forkorta ny sesong av True Blood åpner ihvertfall for det.

 

Lost Angels er ganske usikkert. Det er ikke annonsert noe dato eller om serien, annet enn at den har en første sesong på 6 episoder (visstnok veldig mye rett fram i serien). Serien siden det er en litt dyr serie enn vanlig for TNT å produsere så vil den bli sendt på en søndag. Virker ikke som noe før minst sent i høst, eller neste år.

Lenke til kommentar

Neil Gaiman and Playtone productions have confirmed a new series for HBO.

One of Gaiman’s most popular novels, "American Gods," is slated for a late 2013 or 2014 release as a six-season television series, featuring 10-12 one-hour episodes in each season.

 

En stor teskje med bullshit.

 

Americans Gods fra Neil Gaiman er ikke plukket opp. HBO, Playtone eller Neil Gaiman har ikke sagt at prosjektet er plukket opp til serie. Neil Gaiman sier selv på twitter at han ikke har levert inn manuset til en pilot en gang. Playtone og HBO gir aldri grønt lys for noe som koster millioner av dollar å produsere uten en pilot eller noe de vet fungerer.

 

 

HBO har trolig lagt ned fokuset på American Gods for øyeblikket siden Gaiman ikke har levert, og fokuserer på en ny miniserie rundt WW2 med Playtone.

Lenke til kommentar

Du har jo Hannibal som aldri ser ut til å komme i år (ser ut som sommeren). Alene verdt å få med seg for castingen, Mads Mikkelsen, Hugh Dancy (ektemannen til Claire Danes!!) og Caroline Dhavernas (Wonderfalls) i hovedrollene.

 

Også har du folk som dukker opp i serien som Gina Torres (Suits/FIrefly), Laurence Fishburne, Eddie Izzard, GIllian Anderson fra The X-Files.

 

Ray Donovan har også en ganske solid cast (i juli)

http://www.youtube.com/watch?v=HeEwqq9EgWs

 

Masters of Sex, også solid casting (i oktober)

http://www.youtube.com/watch?v=XyX9e8MLe4o

 

Jeg likte første episode av Monday Mornings, men jeg var stor fan av Chicago Hope og har savnet noe legedrama med en god cast og alt det (var aldri så stor fan av Akutten i grunn). Ving Rhames, Jamie Bamber (BSG) og Alfred Molina er ganske god cast, og lover godt. Klarte å introdusere en stereotype asiater å snu han til noe positivt ut av første episode, som lover godt.

 

Ellers litt så kanskje:

Orange Is The New Black (sommer, Netflix)

Hemlock Grove (april, Netflix)

 

Men jeg gleder meg kanskje mest til Arrested Development sesong 4 og Game of Thrones sesong 3 akkurat nå. Sitter å flirer av AD akkurat for tida. Det er virkelig få serier som klarer å gjøre voldtekstalarmer, kyllingdanser og overdreven politivold så morsomt i en og samme episode.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hmm.. Kan du være snill å utdype litt hva du mener med dette, og hva dette betyr? Går ikke disse to så bra lengre? Er de i ferd med å avsluttes?

 

 

Takk for svar!

 

Treme har aldri gått bra i seertall, men serien gjort det bra med å føre til at HBO får et godt rykte med at kanalen forsatt lager serier ingen andre lager. Og episodene har vært bra generelt. Men det var en miks av at David Simon tenkte mer og mer på å avslutte, og at HBO begynte å snakke om det så de ble enig om en siste sesong på 5 episoder (eller 4, husker ikke akkurat antallet) for å avslutte serien. Skjønner at David Simon i grunn vil gjøre noe annet. Han er en type produsent som kan lage noe bra ut av enten krig, vanlige mennesker eller drug dealers og samtidig ha et ganske spennende innblikk på alt rundt dem.

 

True Blood gjør det bra den, men sesongen blir korta ned på grunn av at Anna Paquin nettopp fikk tvillinger med Stephen Moyer (som spiller Bill på serien). Og hun har noe filmroller (X-Men: Days of Future Past og en annen som jeg ikke husker). Også godt mulig at serien forsetter med sesonger på 10 episoder, siden den begynner å koste litt å produsere.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...