Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Episode 2 synes jeg var litt kjip av Banshee. For mye flashbacks, og lite av sjarmen fra piloten synes jeg. Men klippet på slutten av preview-dvden jeg fikk for de kommende episodene så bra ut. Flere folk fra The Wire, og mer Proctor.

 

Dotten anbefalte meg forresten å se den danske filmen Adams Epler. Her har både Ulrich Thomsen (Proctor i Banshee) og Mads Mikkelsen som en gang i år har hovedrollen i nye serien Hannibal. Gleder meg til sistnevnte stort, håper bare NBC får gitt den en bra plass og serien får mer enn 1 sesong hvis den blir bra. NBC kansellerer så mye bra.

Lenke til kommentar

Dotten anbefalte meg forresten å se den danske filmen Adams Epler.

Adams Epler er definitivt en must-see. En av de bedre danske filmene der ute.

 

Nå vil jeg ikke gjøre dette om til en filmtråd, men jeg må bare støtte denne. Adams Æbler er helt fantastisk kul! Enkelte scener der har fått meg til å le mer enn noen annen film.

 

 

Som når hovedperson (husker ikke navnet på han) akkurat har blitt banka til blods, og kommer rusende inn døra og sier han stikker på legevakta. Han tar det med knusende ro! Eller når katta blir skutt, hahahaha!

 

Lenke til kommentar

Gleder meg til å få sett House of Cards. Jeg tror og håper det Netflix gjør nå med å slippe hele sesong 1 samtidig vil være med på å påvirke andre tjenester og resten av tv-bransjen til å begynne med det samme. Slik burde det absolutt vært med alle serier, sånn at man kunne sett alt fra dag 1 om man vil, eller brukt så lang tid man bare ønsket.

 

Det eneste jeg ikke skjønner i det hele tatt er hvordan dette er økonomisk bærekraftig? Folk kan betale abb. i 1 mnd for å se én serie, til 79 kr. Hvordan kan de produsere så dyre serier da?

Lenke til kommentar

Velger å gjøre et lite push for en serie som fortjener mer oppmerksomhet på forumet ;)

 

'Person of Interest' blir bare bedre og bedre og bedre og er nå halveis inn i sesong to intet mindre enn dritspennende! Den øker faktisk i seeroppslutning i statene ifra episode til episode, noe som er ganske uhørt for en serie som sendes i samme timeslot som bla. Grey's Anatomy.

 

Serien handler om en eksentrisk milliardær som bygger en maskin ala. de påståtte Carnivore / Echelon programmene, som overvåker absolutt all elektronisk trafikk og gir myndighetene forhåndsvarsel om bla. terrorangrep. Problemet er at maskinen viser tegn til AI og spytter også ut info om drap som er iferd med å begås. Disse drapene ignoreres av myndighetene som kun fokuserer på terror. Milliardæren ansetter en hjemløs tidligere CIA agent til å forsøke å intervenere i drapene før de kan skje. Samtidig går myndighetene rundt og dreper folk som vet om maskinen, og hackere forsøker å skaffe seg tilgang til den... samtidig som milliardæren og den tidligere CIA agenten jages av både politiet i New York, av CIA, og av diverse kriminelle.

 

Anbefales for alle som ikke har fått den med seg. Serien blir stadig sterkere, både utover første og andre sesong. Omtrent hver nye episode er bedre enn den forrige.

Endret av omnomnomnivore
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...