Gå til innhold

Dummeste pc spørsmål du har fått?


johna

Anbefalte innlegg

Hadde en i morges. Mamma lånte min PC siden jeg brente en CD for hu.

Mamma: Hvor er internett på pcen din a?

Meg: Den oransje knappen!

Mamma: Firefox?

Meg: That's the one.

 

 

Ellers så har jeg hjulpet henne utallige ganger med å flytte bilder fra en mappe til en annen. Vi har vel hatt PC i huset i 4-5 år nå tenker jeg:p

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Mamma er den dummeste jeg kjenner når det kommer til PC.

 

Når jeg bodde hjemme, sitter oppe i stua å ser på tv og mamma roper at jeg må komme ned.

Jeg går ned å der sitter hun sint å sier at nå har internetten (altså da Pcen) endra seg igjen siden forige gang hun var på den. Musa funker ikke sier hun, å da sitter hun med musa sin trådløse sender i handa å veiver.

 

En annen gang roper hun at internetten (ja hun kaller fortsatt Pcen for internetten) har klikka igjen. Jeg kommer ned å hun sier at hun har mistet hele sia, å jammen meg ikke hadde hun ikke lært seg at programmene hun kjører ligger på oppgavelinja.

 

Den siste er fra lærlingeplassen, en lærer trenger hjelp med Pcen, ingenting skjer da hun trykker på musa. Jeg går da igang med å først slå PÅ pcen, for så å si at hun skal slå på skjermen.

Jamme du sku sett hun starter å SLÅ på glasset til skjermen!

Lenke til kommentar

Jeg satt i stua å så på TV, plutselig hører jeg ei jente jeg hadde på besøk si fra det andre rommet ''******, internetten funker ikke!''

 

Jeg: ''Trykk på F5''

 

Det går lang tid, så hører jeg, : ''Jeg finner den ikke''

 

Jeg: ''Øverst på tastaturet''

 

''Takk!''

 

 

^^

 

(Hun åpnet Iexplorer før den trådløse tilkoblingen hadde connecta. Always the same)

Lenke til kommentar

Har mediacenter edition (xp) og der er det en skjermsparer med ganske bra oppløsning. det noen fisker i et akvarium som bare svømmer hit og dit og er helt karpe i kjeftn (åpne-lukke-åpne-lukke-åpne...)

Uansett... mormor skulle låne PC'en da, og så skjønte hun ikke hvor musa var (laptop), så hun ble sittende og se på disse fiskene en god stund, og da jeg kom tilbake sa hun: er det du som har filmet disse fiskene eller? Hvor lenge varer opptaket? ( :D Hun trodde de var ekte! :p )

Lenke til kommentar
"Nå har jeg sletta alle spilla,ikke sant?" Alle snarveiene var borte

8804338[/snapback]

Haha, og Windows sier klart ifra om at du kun sletter snarveien og ikke programmet!

Vel, om det var Windows, da.

8805289[/snapback]

Var Windows, skjønner ikkke hvordan folk tenker iblant(altså han med spørsmålet) :roll:

Lenke til kommentar

Kom på litt mens jeg leste noen gamle poster.

 

Bestemor som er litt oppi åra (men fortsatt sprek til å være i den alderen) får stadigvekk problemer med data. Og den mest datakyndige hu kjenner er pappa. Som kan legge inn bilder, lese e-post og legge kabal. Pluss å sjekke nyhetene på VG. Og uansett hvor mange ganger han sier at hu bør spørre meg eller bror min så skal han hjelpe henne.

 

Så en gang vi var hos henne så sa hu greit til at vi kunne få prøve å fikse noe. Det hadde ikke vært lyd i høytalerne på en god stund og lurte på om vi kunne fikse det. *ser bak høytalern og plugger inn den grønne kabelen* Og bestemor som var på vei ut av døra og tenkte at der blir nok han stående en stund ble brått stoppet av lyd fra dataen :p

 

Har også lærere som er passe korka når det gjelder data. OG JEG GÅR MK. Vi sitter på PC hver dag og lærerne har egne PC'er. Allikevel så bruker de halve timen på å starte en film. Og spør de noen av de datakyndige elevene? Nei, de ringer på IKT som bruker 20 sekunder på å fikse problemet.

 

I startfasen av å ha en PC i huset her så sa mamma og pappa at det var viktig å ta ut CDer før vi skrudde av PC'n. Siden jeg visste like mye som dem så har det blitt en god del ganger hvor jeg har kasta meg over PC'n for å få ut CD'n før strømmen er borte :p Men etter å ha glemt det ett par ganger og det ikke skjedde noe så har jeg skjønt såpassa at det ikke er så viktig :)

Lenke til kommentar
I startfasen av å ha en PC i huset her så sa mamma og pappa at det var viktig å ta ut CDer før vi skrudde av PC'n. Siden jeg visste like mye som dem så har det blitt en god del ganger hvor jeg har kasta meg over PC'n for å få ut CD'n før strømmen er borte :p  Men etter å ha glemt det ett par ganger og det ikke skjedde noe så har jeg skjønt såpassa at det ikke er så viktig :)

8808069[/snapback]

Det kan faktisk være sant. Jeg har CD som førstevalg under boot, og om det står i en bootbar CD vil maskinen starte fra den. Noen ganger blir skjermen bare svart, om det er en CD jeg har brent selv.

Lenke til kommentar
Da tar du jo bare ut cden og start på nytt...

8808637[/snapback]

Nettopp. Det er såvidt jeg vet ikke skadelig å ikke ta ut en CD før du skrur av en PC.

 

BTW: Så er det sjefen min som sier at man på død og liv MÅ bruke Num enter når man jobber i kassa. Selv om jeg fort fant ut at vanlig enter og tab funker like fint. Det er ett helvete å venne seg til en knapp man aldri bruker. Bortsett fra når man... :ermm: Nei, aldri bruker!

Endret av Stinkey
Lenke til kommentar
Har også lærere som er passe korka når det gjelder data. OG JEG GÅR MK. Vi sitter på PC hver dag og lærerne har egne PC'er. Allikevel så bruker de halve timen på å starte en film. Og spør de noen av de datakyndige elevene? Nei, de ringer på IKT som bruker 20 sekunder på å fikse problemet.

8808069[/snapback]

 

Tror vi går på samme skole muligens :p Lærerane er akkurat samme her ^^

 

(tangen)

Lenke til kommentar
Noen som driver mye på msn her..?

Naboen hadde fått nyss om at jeg hadde en film (700mb) som han hadde lyst på, og så ba han meg om å sende den på msn. :ermm:  ehh...

(alle som ha prøvd å sende ei fil veit hvor treigt det går)

8816141[/snapback]

 

Og alle med mer enn middels mye peiling vet at det ikke er så vanskelig å fikse det. Nå har vel kanskje MSN en sperre på antall tillatte MB i overføringer, men den vet jeg ikke hva er på.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...