Gå til innhold

Dummeste pc spørsmål du har fått?


johna

Anbefalte innlegg

Hadde besøk av farmor her om dagen, og hun og pappa skulle se på leiligheter på nettet. Under innlastningen av XP, sier hun "Åja, den må varmes opp."  :!:

 

Goscinny ;)

7037516[/snapback]

 

 

Broren min hadde faktisk en pc som måtte varmes opp på vinteren. Han hadde det ganske kaldt på rommet sitt og når han skulle starte den opp om morran måtte han først ta bort dekselet og varme den med en hårføner for å få start på den :)

Endret av Panodil
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Sjefen på jobben har de siste ukene liret ut av seg noen snodige spørsmål om data:

 

- Hva, får man regning hele en gang per år når man har en årlig lisensavtale med microsoft? Ikke hver gang det kommer noe nytt altså?

- Hvis jeg bare skal brenne ut noen få MB, hva er da best av CD eller DVD?

- Jeg vet at man kan stille MHz på PCene i oppsettet en plass. Hvorfor setter vi ikke bare det til maks? Eller er det gjort allerede?

- Hvor mange GB trenger vi til de nye kontorPCene våre? Holder det med 400GB eller blit det i minste laget? Jeg ser de selger slike harddisker til under tusenlappen nå (uten moms). (Vi bruker ca 15-20GB på de gamle harddiskene)

- Tastaturet mitt har sluttet å fungere. Det er noe møkk og det er du som har kjøpt inn disse med denne elendige kvaliteten. Vet du hva det kan koste bedriften i uproduktiv arbeidstid hvis vi må kjøre for å kjøpe nytt? (Jeg setter inn USB-pluggen som har fallt ut da han hold på med scaneren og tastaturet fungerer utmerket igjen. Ingen kommentar var nødvendig. Det holdt med et skjevt og latterfullt smil.)

 

Ellers så er han veldig for å ta vare på alle gamle PCer i tilfelle man skulle få bruk for de programmene og dataene som ligger inne på den. (Vi har en felles server der alle data ligger på en nettverkstasjon, og alle programmer er overført til de nye)

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9871234
"hvor dropper claw of chromaggus" :<<<<<<<<<

7017815[/snapback]

 

 

Dere er unnskyldt hvis dere ikke spiller wow :wee:

7021149[/snapback]

Jeg har et liv, så forklar meg, hva betyr det? Ja, er ganske sarkastisk mot wow, men takler ikke sånne greier. Måtte bare få det ut :p Beklager :cry:

7049103[/snapback]

 

Claw of Chromaggus dropper av en stor hund som heter Chromaggus ;)

7059573[/snapback]

 

Merk dere ordet "Hvor", han lurer ikke på "Hvem" dropper claw of chromaggus, men hvor den dropper. Hvilken instance...

7211556[/snapback]

litt lang quote men skitt au

 

den dropper i blackwing lair, en av de vanskeligste plassene i WoW.

Lenke til kommentar
Jeg og pappa satt akkurat med naboen og diskuterte mail og sånt. Så sa naboen at hun hadde problemer med at hotmail-passordet hennes ble lagra på en offentlig maskin. Så sa jeg at man måtte slå av cookies, og da begynte naboen å le. Da skjønte jeg plutselig at hun trodde jeg mante småkaker. :wee:

7254263[/snapback]

Riktig oversettelse av "cookies" er "småkaker". Det brukes faktisk på norsk i data-sammenheng også. ;)

Lenke til kommentar

Husker jeg hørte et sted. Ikke helt sikker på om det var forumet (denne tråden), men jeg hørte det et sted. En fyr hadde fått seg internett-tilkobling til sin Commodore 64. Så satt han der, og i terminalvinduet skrev han:

 

Er det noen der ute?

 

Edit: Noe sånt fikk han i svar:

 

ER DET NOEN DER UTE

ERROR: CULD NOT PERFORM THE OPERATION "ER DET NOEN DER UTE"

 

Tror alt var i caps på C64. Derfor quoter jeg i caps.

Endret av ;P
Lenke til kommentar
Satt å så på en test innen rambrikker mens jeg kjedet meg i timen. Da kommer norsklærern og sier "Du kan se på de datakortene senere".

 

:dontgetit:

 

10 sekunder senere skjønte jeg hva han mente

7271662[/snapback]

 

 

Var dette et forsøk på å drite ut læreren, eller en innrømmelse fra deg om treghet?:p

Lenke til kommentar

En kamerat av meg kalte RAM-brikker for "raskhetskort". Vet ikke om han gjør det fortsatt. Skal jeg fikse noe inni, lar han meg mekke som jeg vil, bare jeg får det til å virke, og han bryr seg ikke om hva som er hovedkort eller prosessor, bare pc'n hans virker.

 

Pappa'n min har msn, men er ikke pålogga særlig ofte. Sist vi hadde middag med en annen hos oss, prata vi om sånt, og pappa visste visst ikke at man vises som avlogget når man logger av. Han sa at han hadde stått som "Ute til lunsj" i 7 uker. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...