Gå til innhold

Regjeringen får ny hjemmeside


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Et annet problem er at det er regjeringen og ikke stortinget som har siden. Den blir jo reineste propagandasiden for den sittende regjeringen da.

 

Hva slags problem? Den utøvende makt har da i mange år hatt odin.dep.no som hjemmeside, det var vel ikke noe problem? Og hvorfor i all verden skulle regjeringens og departementenes nettsider være underlagt Stortinget? Her blander du kortene!

Endret av lysbryter
Lenke til kommentar

Nå har jo ikke odin.dep.no hatt noe stor suksess grunnet en helt elendig url. Og denne siden vil virke veldig AS Norge side, og om kun er styrt av den sittende regjeringen kan dette bli et problem. Men for all del, norge er et såpass demokratisk land med såpass oppegående velgere at de fleste klarer å skille mellom propaganda og fakta.

Lenke til kommentar
Skummelt med så mykje personhylling på framsida. Minner meg litt om herlige land der det er bilete av statsleiaren på kvart hushjørne. Burde vert unødvendig å ha bilete av offentlege ansatte på framsida.

7928423[/snapback]

 

Dette er rimelig høyt oppe på "listen over meningløse innlegg" listen. Innlegget er selvforklarende tåpelig.

Lenke til kommentar
Skummelt med så mykje personhylling på framsida. Minner meg litt om herlige land der det er bilete av statsleiaren på kvart hushjørne. Burde vert unødvendig å ha bilete av offentlege ansatte på framsida.

7928423[/snapback]

 

Slik jeg tolker det ønsker de bare å få lederne til å fremstå som så "folkelig" som mulig og skape bedre kontakt mellom dem og folket. Men jeg ser at det kan lett mistolkes som "personhylling" :hmm:

Lenke til kommentar
Hvorfor ikke litt mere teknisk innhold i artikkelen? Hvilket system kjører den på, hvordan funker nyvinningene på tilgjengelighet osv...vi er da litt nerder er vi ikke?  :ermm:

7931090[/snapback]

Vis du har lest litt nyheter på Hardware før har du sikkert forstått at HW satser på små sjappe nyheter uten veldig mye "ekstra" info. Er du på jakt etter mer informative artikler med god kvalitet bør du heller gå for Digi.no.

 

Men siden du ville ha litt info om websiden kan jeg fortelle deg at

The new site is based on the EPiServer web CMS and the TMCore Topic Maps engine. EPiServer handles the actual content, while TMCore takes care of the metadata and relations. They also wanted a good search engine, and chose to continue their use of FAST.

 

En av de store nyhetene med regjeringen.no er at dokumenter nå blir gruppert etter tema og ikke etter hvilket departement som har behandlet saken. For å gruppere de 85 000 dokumentene som allerede finnes på odin.no er det blitt brukt en clustering-teknologi fra FAST som fungerer på samme måte som Google News grupperer innhold basert på tema. (mer info).

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-45jaQkrH

Løsningen er iallefall teknisk mye bedre å forholde seg til enn mogul/odin.

Mer forståelig struktur på innlegging av artikler, forholdsvis god kontroll over filarkiv, gode søkemuligheter, etc.

EPiServer 4 er forholdsvis godt tilpasset i forhold til behovet for oss som legger ut artikler, bilder og dokumenter, med en lett og oversiktlig struktur over eget område.

Er kort og godt fornøyd :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...