Gå til innhold

Ny ekstern harddisk og subwoofer


Scatch

Anbefalte innlegg

Hei,

 

Har nettopp gått til innkjøp av en LaCie P3 250 GB USB 2.0. Når jeg spiller musikk på mitt Creative I-Trigue 2.1 L3400 kan man merke små vibrasjoner fra subwooferen i pulten. Nøkler, eller mynter som ligger på pulten rister ikke. Man må virkelig legge hånden på pulten før man føler noe.

 

Vil den eksterne harddisken på noen måte få negative utslag av dette om den står på pulten? Hakk, etc.?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har tenkt litt på det samme, da jeg skrur opp vol på mitt GigaWorks rister det ganske mye i det meste. Så jeg tok en tynn skumgummi bit ( 1cm tjukk, 13cm bred og 20cm lang) og la min eksterne disk på den, bare forsikkerhetssyld, den ble også mer stillegående;)

 

Edit: Mine vibrasjoner fra subben var så store at min MX1000 flyttet på seg da jeg ikke holdt i den + at bilder datt ned fra andre siden av veggen :p

Endret av Madzi
Lenke til kommentar

Tviler på at noe av utstyret ditt tar skade av det. Jeg ser det som lite sannsylig at pengene og nøkklene begynner å danse på pulten når musikken dunker fra Suben din :p. Den eksterne harddisken din (Altså selve disken, ikke kabinettet), sitter jo fast inni der, så den har ikke noe særlig sjans til å gå noen plass anyway.

Har selv en ekstern Maxtor disk på 200 GB, og den har vært med på endel. Jeg trodde at disken var gåen og da dunket jeg litt på dunka den i gulvet og alt mulig, og den tålte det. Den fungerer i dag iallefall :p. Så da kan jeg tenke meg at OM det skulle bli litt dunking av musikk på pulten din så tåler den det.

Lenke til kommentar

Tror nok ikke du skal være redd for noe.. en kamerat av meg hadde pc i bilen, den sto rett ved siden av 2x 12" subbere.

Det rista godt i det kabinettet gitt, men windows boota like greit hver dag :) så lenge det ikek var for kaldt da.. da tok det noe lengre tid gitt.. hehe

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...