Jump to content
 • Content Count

  3557
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

125 :)

About [email protected]

 • Birthday 12/31/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

14058 profile views
 1. Liten update. Nullstille telefonen her om dagen, fremdeles samme problem. Må nok krype til korset og høre med ei mobilsjappe, butikken jeg kjøpte den fra eller prøve samsung direkte.
 2. Kan legge til at dette gjelder alle apper som tar opp lyd tror jeg. Testet video på snapchat, hører kun "vifte sus", og så vidt tale om jeg holder mikrofonen helt inntil munnen.
 3. Hei. Har en S20 FE 4G ,som brått fikk mikrofon problemer. Eller.. Jeg er usikker.. Lurer på om det er software feil. Problemet er at folk omtrent ikke hører meg. Dem hører kun høy susing, akkurat som om telefonen blir holdt mot ei vifte. Trodde først det var mikrofonen, men det hjelper ikke å sette den på høyttaler modus, og det er også like mye støy om jeg har den tilkoblet pioneer spilleren min i bilen, Tenkte å prøve å starte den i recovery mode og ta å rense cache, men jeg får den ikke til å boote til recovery mode. Har prøvd å holde inne power + volume opp eller ned.. eneste jeg oppnådde var det den restartet og restartet helt til jeg slapp av en av knappene. Noen forslag? Annet enn å ta en full factory reset?? Har forøvrig testet safe mode, uten hell også. Og etter siste forsøk på recovery mode, så endte jeg opp med at mobilen gikk i flymodus, og det tok litt tid før jeg fant ut at det var aktivert. Og i tillegg har deler av menyen blitt engelsk, mens alt står på norsk. Innstillinger har blant annet blitt settings (samt hele den menyen), og jeg tok et skjermbilde tidligere idag, her stod det plutselig "screenshot" istedet på varslet, og valgene under var engelsk. Så noe rart er det et sted. Telefonen er forøvrig under året gammel.
 4. Igjen, ikke et direkte funn, men ble reddet fra å havne på dynga. Fikk en nesten komplett stasjonær pc. Han som har hatt den hadde klart å sparke til den mens den stod på, og fikk den ikke til å fungere som den skulle etterpå. Fikk den mot at jeg tok ut diskene som han selv ville beholde. Han trodde selv det var PSU som var problemet, men han sa også at den skrudde seg på, men gikk ikke videre. Så jeg tok den med hjem uten diskene, og bootet den via nettverket med Live Windows 10 image som jeg har liggende på lokal server. Og fant egentlig ikke noe galt med den Specs: Fractal Focus G (hvis jeg ikke tar feil), beskyttelsesplast på plexi satt fremdeles på! Hvitt lys i vifter. Hovedkort fra Lenovo Ideacentre Y710 Cube Intel i7-6700 (3.4GHz) (oppgradert kjøler tror jeg, ser ut som ei Noctua vifte på den) 2x 8GB DDR-4 RAM (ikke sjekket modell, men er med hvitt "puste lys") Nvidia RTX 2060 6GB, også med hvitt lys Endte opp med å flytte over mine egne disker og ta i bruk denne istedet, da det var en real oppgradering Eneste "problemet" jeg har funnet med den, er at jeg ikke finner noe USB 2.0 header på hovedkort, så den ene front usb porten er ikke tilkoblet. Maskinen har kjørt dønn stabilt etter at jeg satte den opp. Men opplevde at den hang seg et par ganger før jeg satte inn min egen SSD, så jeg mistenker muligens en dårlig s-ata kabel som jeg byttet ut for å være sikker.
 5. Hei. Huseier spurte meg om tips til bedre dekning når dem er på camping. Plassen har trådløst nett, men dem får ikke god nok dekning inne i vogna. Utendørs hørtes det ut til å fungere. Så jeg ser for meg en form for repeater eller router med noe mer avansert fw som openwrt eller lignende, og en utendørs antenne for mottak. Men usikker, da dette ikke er helt mitt felt. Så, noen gode tips? 😊
 6. Hei. Har en Samsung Galaxy S9+ med et litt merkelig problem. Den gir meg alt av varsler jeg vil ha, men med en gang jeg plugger inn headset så slutter den med lydvarsel fra snapchat. Den varsler med vibrasjon og pop-up.. men lyden er helt fraværende så lenge headset er tilkoblet. Noen som kjenner til problemet??
 7. Ikke helt riktig. Iphone viser "snapchat 2 varsler' men i det den låses opp med face-id så endrer den til "snapchat fra den og den", mens den fremdeles holder seg på lock screen. Syns dette er en fancy funksjon. Og på messenger viser den meldingen når den låses opp, men før det, viser den kun varsel fra messenger.
 8. Hei. Noen som vet om Android 10 (samsung galaxy s9) har mulighet til å vise varsler på samme måte som iphone? At den viser hvor mange varsler det er på hver app, men ikke fra hvem, før man bruker face unlock?
 9. En ting du kan gjøre er å laste ned nyeste windows iso, og kjøre setup fra den og kjøre update offline. Noe jeg ofte gjør for å spare tid ved store oppdateringer. Dette kan muligens forbi gå sperren, men kan vel samtidig gi problemer i ettertid med tanke på svaret du fikk fra MS ang driver.
×
×
 • Create New...