Jump to content

J@9

Medlemmer
 • Content Count

  3549
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

121 :)

About J@9

 • Birthday 12/31/1986

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

13638 profile views
 1. En ting du kan gjøre er å laste ned nyeste windows iso, og kjøre setup fra den og kjøre update offline. Noe jeg ofte gjør for å spare tid ved store oppdateringer. Dette kan muligens forbi gå sperren, men kan vel samtidig gi problemer i ettertid med tanke på svaret du fikk fra MS ang driver.
 2. Hei. Akkurat kjøpt et V70 2003 modell, hvor det er problemer med nærlys. Tidligere eier prøvde å bytte både pære og tenner uten hell. Så det må være ballasten.. men det jeg da lurer på, er det mulig å sette inn en uoriginal ballast?? Etter hva jeg har skjønt så har den originale 4-pins tilkobling, mens universal kun har 2-pins. Vil dette fungerer på denne?? Har tidligere gjort det på en Avensis med hell.. men den hadde 2 pins på original.
 3. Er ute etter skjerm til en hp probook 650 g4, 15.6" full-hd skjerm. Noen som selger? For modell nr sjekk bilder. Bottom right connector.
 4. Var et lokalt firma som ryddet opp, så han som skulle kjøre det på dynga ringte meg 😊 Men ja.. merker nedgangen i tilgang til el-retur.. og det som kastes idag er jo mye bedre enn det som ble kastet for 10 år siden.. var stort sett mye eldre utstyr den gangen, og ofte ting faktisk var defekt. Nå kastes nyere utstyr, med små eller ingen feil. Men "synd" det er så mye fokus på sikker sletting. Mangler stort sett disker og caddys, mens data som regel lagres på en server, så det er minimalt med sensitiv informasjon på diskene som tas ut egentlig.
 5. Ble tipset om et lass med utstyr igjen og gjorde en real fangst før det endte på dynga. 1x elite 8200 ultra slim i5 2x elite desk 800 g2 i7 11x probook 650 g2 i5 1x probook 650 g4 i5 8th gen (knust skjerm) 8x probook 650 g1 i5 2x elitebook 840 g1 i5 2x elitebook 840 g2 i5 1x elitebook 2560p i5 1x elitebook 2570p i5 1x elitebook 8570p i5 3x elitebook 8540p i5 1x compaq 6910p + div docking stasjoner, ladere, nettverksutstyr, og en industri pc fra 2008. Dessverre var det ingen hp ladere med den tynne pluggen som 12 av maskinene bruker. Mesteparten mangler disk og caddy, ellers komplette og i grei stand 😊
 6. Kjøpte den av kjentfolk, så var klar over at det var et problem med den, men visste ikke helt hva det var. Så jeg vil nok ikke be om å få noe tilbake.
 7. Lest noe på nett om at det er e-fuse, så det logges hos samsung eller noe i den duren. Men tenkte mer på om det fantes en app eller lignende som kunne skjule statusen så disse andre appene ville virke igjen. Telefonen er ikke rootet, men usikker på om den har vært det før. Evt om en hard reset kan ha forårsaket problemet ?
 8. Hei. Kjøpte en brukt S9 Plus som viser seg å ha tripped knox. Status 0x1, så S Health, sikker mappe og lignende ikke funker. Er det noe utvei eller bypass på dette? Fikk beskjed om at enheten ikke var støttet når jeg skulle installere Disney+, men dette fikk jeg heldigvis instalert via apk mirror appen.
 9. Etter hva jeg skjønte så fungerer disse som en sikring, og sender forsterkeren i protect. Den blinker rødt på standby led, trykker man på noen av knappene så klikker releet, og led blir mørk i noen sekunder før releet klikker igjen og den begynner å blinke igjen.
 10. 18650 celler er god erstatning for mye det Søk opp myplayhouse på youtube, en danske, han har vel bygd om et par driller samt en gressklipper til 18650 celler. Ellers er li-po en mulighet, men disse er ikke anbefalt å ha fulladet over lengre tid (kan ta skade etter et par døgn), men kan til gjengjeld lades relativt hurtig.. Jentungen har en elektrisk bil, som kom med 12V 7ah blybatteri.. kjører den nå på 2x 4s lipo batterier i serie (rundt 16V fulladet og ca 2.7ah), og den drar bedre enn den noen gang har gjort, og med min lader så lader jeg opp 4 sånne batterier på under 30 min.
 11. Hei. Fikk spørsmål om å titte litt på denne for en kamerat. Funnet noe info om kjente feil på denne modellen, blant annet 2 resistorer som har en tendens til å ta kvelden. Målte disse i kretsen, ja, jeg vet det er feil å måle dem i kretsen, men får kun kortslutting på multimeter, så jeg regner med at det er disse. Så da lurer jeg på hvor man enklest får tak i disse? Vil helst slippe eBay pga fortolling osv.. samt at denne nå ha ligget her siden før jul. Det jeg trenger er 2 resistorer av typen 0.47ohm +-5% (farge kode: gul, lilla, sølv, gull og dem har grå farge). Litt usikker på watt, om dette i det hele tatt har noe å si?? Er ikke så dreven på akkurat dette. Om noen vil sjekke opp mer, så gjelder det R903 og R904, og dette gjelder visst Marantz SR7002 også.
 12. Hei. Noen her som har peiling på tørketrommeler? Var å hentet en LG RC7055AH9M for et par dager siden, ble gitt bort siden den ikke alltid ville tørke klærne. Tenkte den var verdt å prøve å fikse, er produsert i 2015, så den er ikke veldig gammel. Er vel noe form for kondens tørketrommel med varmepumpe teknologi. Tok av litt deksler, renset for støv, lo og oppbygd belegg der jeg kom til. Fyrte den opp og den ble varm, alt så ut til å funke. Men etter 15-20 min, klaget den på full vanntank. Men jeg hadde koblet den rett i avløpet, så tanken var tom. Kunne fint starte den igjen, gikk i 10 min, stoppet med samme feil.. sånn fortsettet det. Idag fjernet jeg en gummitapp bak, og fikk ut mye vann der.. startet den opp og den gikk fint i 30 min før den stoppet med samme feil. Deretter tilbake til å stoppe hvert 10'ende minutt igjen. Har prøvd å koble inn tanken igjen, også uten hell. Prøvde også å legge slangen ned til ei bøtte for å se hvor ofte og hvor mye den pumper ut. Den varierer litt, men kommer ihvertfall ut vann. Mistenker at det må være en sensor til vanntanken som ikke er helt med.. evt noe feil på pumpe, at den ikke pumper ut nok f.eks.. men står liksom litt fast nå.. noen gode tips? Evt et annet forum jeg kunne prøvd?
 13. Ute etter hp ladere, 90w med rund plugg og senter pinne. Samt caddys til elitebook 8470p (mange andre som bruker samme) Har vel bortimot 20 maskiner jeg mangler til.. Helst gratis og i hente radius fra jevnaker i Oppland. Vet det er mye å håpe på men. Litt short on cash om dagen dessverre.
 14. Muligens helt feil tråd, men prøver. Har en SuperMicro Server, med X8DT3 hovedkort, dual CPU, 24GB RAM, Dual powersupply på 1100W. Denne har kjørt stabilt med 6 disker hittil, så fant jeg ut at jeg like godt kunne slenge inn 6 WD green disker jeg hadde liggende. Stappet dem inn mens serveren kjørte, alle ble oppdaget. Men kort tid etter feilet en av mine WD RED 3TB disker, og falt ut av array.. Dette har forøvrig skjedd noen ganger før også.. så jeg tok en reboot.. Da ville ikke server starte, klaget på bootdevice. Tenkte at minnepennen måtte være korrupt, den er jo tross alt noen år.. Tok den ut og puttet den i pc'n.. den koblet seg til og fra gang på gang.. og plutselig fungerte den.. Begynte å kopiere ut innholdet, og kom til plugins mappa, da koblet den seg fra og til igjen.. skjedde hver gang jeg trykket på prøv igjen. Men til slutt så den ut til å fungere noenlunde igjen, så jeg fikk ut alt, og sjekket at alt var kopiert. Satta opp en ny minnepenn, puttet den i server.. samme feilmelding. Prøvde 3 minnepenner med samme resultat. Testet dem deretter på en test-pc her, og alle 4 booter på den (til og med den som var så kranglete). Nappet deretter ut dem 6 "nye" diskene, og server bootet fint. Satte inn 2 av dem, alt ok.. 2 til, og alt fremdeles ok. Satte så inn dem 2 siste.. da ville den ikke igjen. Tok ut en og alt var ok. Prøvde å bytte om litt disker og slots.. men ikke f... om den vil med 12 disker.. men 11 er alt fryd og gammen. Prøvde både interne og eksterne usb porter.. Alle 12 blir gjenkjent av controller, og minnepenn vises som eneste boot device i bios. Så alt blir jo gjenkjent.. Noen tips? Håper ikke innlegget ble for rotete. Er forøvrig snakk om 4x WD RED 3TB, 1x Seagate (?) 3TB, 320GB Cache disk (husker ikke merke), og 6x WD Green 500GB.
 15. Trenger en bunke med drive caddys til HP EliteBook 8440, 8460, 8470, 2540, og 2560. Regner nesten med at det er samme på alle, samt også mange probooks.. Noen som har liggende? Evt ladere også.. Kom over et parti fra el-retur.. Og alle mangler disk + caddy, og lader. Mangler vel også litt ram og batterier til disse.. men der har jeg ikke helt oversikt.
×
×
 • Create New...