Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hvordan spørre ei du ikke kjenner?


Gjest Gjest_Arne_*

Anbefalte innlegg

Sprøyt, er bare snakk om prioriteringer gutt! Hva har liksom vært viktigere den siste tiden enn å være på elkjøp? :)

 

Men står hun _bestandig_ i kassen? Skulle jo fått dratt henne vekk derfra for å hjelpe deg med å finne en spennende sak i butikken. I det minste dra innom og finn en dag det er lite folk der, da setter kassefolket pris på litt prat. Skal ikke så mye til for å få i gang noe heller da.

7898669[/snapback]

Hmm... priotering ja... jeg skulle gjærne vært på elkjøp døgne rundt jeg, men vill ikke miste jobben for det da :p

Jobber en del overtid for tiden... og kommer liksom ikke inn i butikken etter stengetid :p

(vertfall ikke på lovlig vis)

 

Hu står så og si bestandig i kassa.. hu er hjelpsom da, hu kommer alltid og spør om jeg skal ha hjelp når jeg driver å surrer ved kasse området :p men det ender alltid med at jeg sier nei, for jeg aner rett og slett ikke hva jeg skal si videre :dontgetit:

 

Er det noen ting jeg kan se etter som viser at hu er litt intrisert også?

7898864[/snapback]

 

Nå føler jeg med litt dum for å ha oversett denne posten og skrevet så mye annet.

 

Så nå tar jeg en helomvending og sier heller: Se og skyt opp motet ditt! Du får jo servert sjansene på sølvfat! Er helt enig med toth! Du har sløst vekk mange gode muligheter. Men frykt ikke, hvis ho har kommet til deg og spurt hver gang, er det bare godt tegn! Så nå vil jeg inngå en avtale med deg: Du tar motet og drar dit i dag og utnytter denne situasjon helt ut og jeg gjør det samme med jenta i konditoriet i morgen, OK? Nå har jo du en veldig stor fordel overfor meg, når du må kun svare på spørsmålet "trenger du hjelp?", mens jeg må bygge opp samtalen av eget initiativ. Så oppdaterer vi tråden om hvordan det gikk etterpå. Greit?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hahaha åh den der ventet jeg ikke ass. :D Må si at jeg var ganske selvsikker da jeg skrev alt det der, men nå som tida begynner å nærme seg, begynner jeg å kjenne det trykker.. :p

Lenke til kommentar

how to charm her..

 

when u meet her again in the store, ask for her help. say that you need to find something very special, say its for this girl who you really like, and that you need another girls point of view on whats girls find romantic. firstly, she will think that you are really sweet that you are doing this for someone (here is where u show her some of yourself, while playing it cool as well). she will hopefully show you around the store, picking out various things which she thinks would be very romantic. once you found something (which she thinks is very romantic/sweet), just simply buy it..

 

then comes the fun part..

 

the next day you wrap this gift up (with a sweet card as well, with your phone number or whatever). then you go back to the store (when she is not there) and ask a co-worker at the store (without her knowing) if he/she can give it to your special "girl" (you should kno her name by this point, and make sure its on the present lol). and thats it!

 

now all the work is done, and either way what answer you get it return (yes or no OR if she already has a bf, which happened to me in a similar situation :/), you would of really charmed her. that is a good impression in itself, making her smile like that :p

 

i think if you do it this way, you will have a really good chance. it shows a lot of confidence, which girls admire. :thumbup:

 

*sry bout the english lol!*

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Arne_*

myst84: den er grei, men kom nettopp fra jobb, og hu jobber ikke før mandag :(

Så må vell finne meg i å vente... men får prøve meg fram da... håper det er lite folk i butikken... mere folk, desto værre :p

Syns også det er lett og skrive det... og tenke det helt fram til de to siste sekunda før jeg ser henne... da raktner alt sammen og jeg tviholder på jumboplassen min :p

Men håper du får det til i morgen :)

Vill gjærne høre hvordan det gikk... om det går bra med deg, så tror jeg kanskje jeg skal få det til også...

Om det går skjeis... så kommer tvilen inn... så da blir det bare å tenke hardt på at jeg kanskje skal slå deg :p Mohaha :tease: (humorsitisk ment)

Lenke til kommentar

Haha you're on it boy! ;)

 

Ja jeg vet, jeg er ganske spent nå, men jeg har elendig uflaks i slike situasjoner, så med 90% sikkerhet antar jeg hun ikke vil være der imorgen, være opptatt mens jeg kommer eller ignorere meg rett og slett.

 

Så jeg gjør dette egentlig bare av to grunner: bevise både for deg og meg selv at man må ta sjanser iblant og prøve ut ting her i livet, og fordi jeg ellers kommer til å angre så sinnsykt hvis jeg ikke gjør det og vil tenke på hva som hadde skjedd i motsatt fall.

 

Jeg har alltid vært passiv og tilbakeholden, så det forklarer litt hvorfor jeg kun bare har hatt en ordentlig kjæreste i.l.a. livet mitt. På tide å bli litt bad boy og ikke være redd for å prøve.

Lenke til kommentar

kjøp deg noe som du trenger på kjøkkenet som en mikser:P. gå til kassen og du kan vel si " hallo , du tror denne er bra eller?" hun må jo svare som dette kansje " ja hvordan det? " og der seter du toppen på kaka og svarer tilbake med " jeg skal lage en middag til en jeg liker veldig godt" ... da venter du litt noen sek.. og sier til henne " det er deg det, vil du bli med ut på en middag?" ... no problem :thumbup:

 

prøv det

Endret av Wooteman
Lenke til kommentar

Da er "agnet" levert! :D Gikk helt som jeg hadde tenkt meg: Gikk inn og hun var selvsagt ikke der,så jeg leverte "beskjeden" min og ba dem gi den til henne. Skrev en ganske koslig melding i går, så nå er det bare å vente og håpe.

 

Jepp, da er det din tur Arne-mann! Jeg tok motet og gjorde noe som jeg ellers aldri hadde gjort, så nå er det din tur! Det neste jeg vil høre fra deg, er: "Fy søren så enkelt det var. Jeg har en date folks! :D "

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Hadde du turt å fortelle henne at du har x antall pakker med ubrukte cd'er hjemme bare for at du har ventet på en mulighet til å tørre å invitere henne ut på kaffe, skal jeg garantere at du får napp. Det at du har vært litt blyg og sjenert og gått rundt grøten så lenge vil hun bare syntes er sjarmerende. Skulle du tørre å fortelle dette, kan du jo også avslutte med at du kunne tenke deg å invitere henne hjem for å se på cd-samlingen din. :!:

 

Og som mange flere har sagt, så har du ingen ting å tape på dette. Det verste som kan skje er at hun er opptatt. Uansett må du vite at siden du har gått gjennom både ild og helvete for å legge fram budskapet ditt garantert har gjort det til en av de beste dagene hennes dette året. Uansett om du får ett ja eller nei. Det er alltid godt å merke at man har beundrere.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Arne_*

myst84: Fint å høre... men det er sykt mye lettere å levere en lapp en å virkelig snakke med henne... var bare slasker på elkjøp i dag... så jeg skal ta det på mandag tenkte jeg...

Hva skrev du på lappen? Bare litt nyskjerig...

Har hu ringt?

 

Det hjelper litt på... du har vært heldig å hatt en skikelig kjæreste... det har jeg aldri hatt....

Men du er noe eldre enn meg tenker jeg meg når du har skrevet 84 (tenker du er født da)

Jeg har hatt lyst til å sakt det de siste dagene... Men har hatt en hard arbeidsuke... med langt over 12timers arbeidsdag... er hardt å være lærling og ha egen bedrift samtidig :ph34r:

Lenke til kommentar
(...) så om hun er 5 divisjoner over deg utseendemessig, så er svaret du får negativt. Noe flåsete av meg, men jeg mener det er sant.

7855471[/snapback]

 

 

Og hvordan vet man dette ?

7912790[/snapback]

 

 

Problemet er vel i mange tilfeller at den ene parten undervurderer seg selv. Dette sender tegn om dårlig selvtillit, og for mange er vel det veldig... usexy.

Lenke til kommentar

Hey folks!

 

Trodde ikke det skulle bli noe liv her før du hadde prøvd deg, Arne, men det ble det visst. Nei var ikke noe særlig, bare "takk for en fantastisk kake, til å være så flink, er du også veldig vakker. noen måte å bli mer kjent med deg på? mvh bla bla". Nei ho har ikke ringt, og på ettertanke begynner jeg å forstå hvorfor.

 

Ja jeg er 22 og tror jeg leste tidligere at du er ganske yngre enn meg, men alder har ikke noe å si. Og selv om du syns jeg har vært heldig å ha hatt en kjæreste, vil det nok kanskje knuse deg å høre at jeg har bare meg selv å skylde uten overdrivelser og si at jeg har mistet den beste jenta jeg hadde for alltid. Men slik er livet.

 

Jeg tror på deg kompis og vil sitere vår kjære Bob Kelso da jeg så gjennom sesong 4 idag:

 

"Nothing worth having comes easy".

 

Tipper du vil skjønne budskapet.

 

Peace out man.

Lenke til kommentar
Gjest Gjest_Arne_*

myst84: Trist å høre... det er ikke å spørre man er redd for, det er svaret... Men tenkte å hoppe i det og spørre i dag.. det værste som kan skje er at jeg skifter butikk å gå i og må gå ennda 10min tur ekstra for å handle :p nei da... tror nok jeg overlever...

 

Jeg er så nervøs at jeg vet ikke hvor jeg skal hjemme meg....

 

Jeg skal gi info om hvordan det går...

Må vell takke for all støtten :thumbup:

Det har hjulpet på :)

*håper bare hun er på jobb i dag og at det ikke er for mange der, det er jævli :blush: *

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...