Shruggie Skrevet 25. juli 2012 Skrevet 25. juli 2012 Kjøttet kjøpes fra Gilde og kalles MUK. Det er ikke akkurat 5-stjerners, men det er ikke farlig. Nå er det vel stort sett kun på de mest shabby kebabshappene du får muk-farse servert som kebab. De aller fleste kebabshappene serverer ordentlig kjøtt, av litt forskjellig kvalitet. Nei, en døner-kebab har per definisjon MUK.
koots Skrevet 21. august 2012 Skrevet 21. august 2012 Noe sted i nærheten av Ullevaal Stadion man kan få tak i kebab? Ikke sett noe den drøye uken jeg har bodd her.
styx Skrevet 22. august 2012 Skrevet 22. august 2012 Har spist et par ganger på Kebabbiten på Bislett i det siste, og jeg er ikke veldig imponert. Ganske standard billig-kebab, egentlig. De største ankepunktene for min del er at både kjøttet og brødet som regel er for lite stekt. Litmustesten for min del er om jeg spiser opp hele kebaben (inkludert brødet til slutt), og det har jeg enda ikke gjort med kebab fra Kebabbiten. Så jeg kan ikke anbefale den. Balkan rett oppi veien har derimot veldig god kebab med ordentlig kjøtt og "hjemmelaget" pitabrød, men maten der er i en litt annen prisklasse igjen. Nærmere et billig restaurant-måltid enn en gatekjøkkenkebab.
Aiven Skrevet 20. september 2013 Skrevet 20. september 2013 (endret) Jeg smakte muligens Norges beste kebab forleden dag og tenkte derfor jeg skulle gjenopplive denne tråden og dele med dere godtfolk. Merk at dette er kebab som stiller i kategorien restaurantmat. På Saray Restaurant på Grünerløkka (Trondheimsveien 10) var vi 3 sultne karer og bestilte en grillmeny for 3-4 personer. Vi fikk sauekjøtt og kylling, grillet (ikke stekt, grillet!), med hjemmebakt pitabrød, noe slags pizzalefse, masse ferske grønnsaker, retter av kokte grønnsaker og 3 ulike dressinger. 150 kroner per person for dette kongemåltidet er rett og slett et røverkjøp. Endret 20. september 2013 av Aiven
dysfunctional Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Artig å se denne tråden gjenopplivet. Nylig flyttet til Trondheim og har ikke funnet noen gode steder enda. Har prøvd OSKA (?) rett over Bakklandet og den var ikke noe god i det hele tatt. Salaten var grå og blaut, grønnsakene var det ikke noe smak i og pitabrødet var tørt. Kjøttet var godkjent, sammen med servicen. Veldig hyggelige folk. Utenom det var det en kjip middag...
BirgerCaC Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Når jeg var i tønsberg i sommer så stakk jeg innom en Mix kjappe og der hadde de kebab til 30 kroner. Billig tenkte jeg, men jeg prøvde den og den var himmelsk dog! Til å anbefale!
Skurupu Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 (endret) Jeg smakte muligens Norges beste kebab forleden dag og tenkte derfor jeg skulle gjenopplive denne tråden og dele med dere godtfolk. Merk at dette er kebab som stiller i kategorien restaurantmat. På Saray Restaurant på Grünerløkka (Trondheimsveien 10) var vi 3 sultne karer og bestilte en grillmeny for 3-4 personer. Vi fikk sauekjøtt og kylling, grillet (ikke stekt, grillet!), med hjemmebakt pitabrød, noe slags pizzalefse, masse ferske grønnsaker, retter av kokte grønnsaker og 3 ulike dressinger. 150 kroner per person for dette kongemåltidet er rett og slett et røverkjøp. Det minner meg om en god kebab på grønland, Kebabish Original i Breigata 12. Her får du kebaben i deler. Grillet kjøtt i en aluminiums take-away-boks (jeg bestiller ofte Lam Tikka). Grønnsaker i en lukket pose, to skåler med forskjellig dressing (blandt annet en veldig god yoghurtsaus), og sist men ikke minst en gigantisk hjemmelaget pita. Koster ikke allverdens heller, rundt hundrelappen. Endret 21. september 2013 av Skurupu 1
BirgerCaC Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Den aller beste kebaben finnes vell på bislet kebab
Skurupu Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 (endret) Bislett er kebabens McDonalds. Så kjedelig som det får blitt. Endret 21. september 2013 av Skurupu 2
Hotel Papa Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Etter ett år i Ålesund, så kan jeg konstatere at kebab er ikke eksisterende her. Makan til døllt opplegg skal man leite lenge etter. Kebabtørke 13/14 ftl
BirgerCaC Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Man får håper at de kommer flere innvandrere til Ålesund
Gjest Slettet-CkrM7QVpfE Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 (endret) Nei, en døner-kebab har per definisjon MUK. Ikke riktig i det hele tatt. http://www.dagbladet.no/2013/09/12/tema/reise/istanbul/tyrkia/mat/28601556/ Endret 21. september 2013 av Kron
FrihetensRegn Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 (endret) Laksevåg, Bergen. Daniel kebab. Ingen bedre. (rullet, slik den skal være) Endret 21. september 2013 av FrihetensRegn
The Doctor Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Hørt mye skryt om kebaben på Bislett men aldri prøvd den. Eneste i Oslo jeg har prøvd er Carmel i sentrum, som var helt greit, både rull og pita. Noen anbefalinger i Ullevål/Bislett området?
Muggkaare Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Flytta tilbake til Hamar for noen få uker siden. Tenkte meg noe mat etter en bytur og kjøpte en rullekebab på Siesta. Fy faen så rævvondt. Rett og slett vondt. Når jeg synes noe smaker vondt når jeg er dritfull så er det jaggu meg drit. Kasta babben i søpla og stakk hjem og mekket meg et par brødskiver istedenfor. Så, Siesta på Hamar, rævdårlig babb.
Shruggie Skrevet 21. september 2013 Skrevet 21. september 2013 Ikke riktig i det hele tatt. http://www.dagbladet.no/2013/09/12/tema/reise/istanbul/tyrkia/mat/28601556/ Dude, 16 måneder er ikke akseptabel quote-ventetid.
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå