Gå til innhold

Synes dere virkelig Wii er så billig?


[c]hassum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må ikke glemme at det er gratis online da, slipper å betale 499kr der i året.

 

Og det med grafikk.. har prøvd flere av xbox 360 spillene.. jeg er ikke imponert over de.. eneste spillet med bra grafikk er Gears of war, de fleste andre var jo verre enn PS2 til og med synes jeg. Og har du ikke sett zelda? dritkonge grafikk synes jeg=)

Endret av RockyIII
Lenke til kommentar

Alt er på måten man ser det.

Nytter lite å sammenligne en maskin som baserer seg på gammel spillmekanikk og som er et år gammel, og en nyskapende maskin med ny motion teknologi istedet for fokus på grafikken. Fokuset går fra å ha kraften i maskinen, til i "kontrollerne".

liker man ikke prisen, så kjøper man den ikke.

Gamecube kosta vel 2500 når den kom ut....nå koster den 700?

Lenke til kommentar
Og det med grafikk.. har prøvd flere av xbox 360 spillene.. jeg er ikke imponert over de.. eneste spillet med bra grafikk er Gears of war, de fleste andre var jo verre enn PS2 til og med synes jeg. Og har du ikke sett zelda? dritkonge grafikk synes jeg=)

7403119[/snapback]

Der er jeg ikke enig med deg, det er mange flere spill til Xbox 360 som har veldig bra grafikk, langt bedre enn hva Wii kan prestere.

 

Men Zelda har fantastisk grafikk, ja. Ble veldig imponert over demoene, og demo-passe-på-kisen hadde spilt fullversjonen, og den hadde visst enda bedre grafikk.

Lenke til kommentar
Når en da tenker på at Nintedo tjener på hver eneste maskin imotsetning til sine konkurrenter, så vil jeg også si meg enig i at den er KRAFTIG overpriset. Ihvertfall om en også tenker på hva en har inni. Og igjen alt ekstra en trenger..

7403035[/snapback]

 

Ja, faen ta alle som selger med fortjeneste. Fuk ze wørld! :thumbdown:

Lenke til kommentar

Det at ps3 og 360 har bedre grafikk og multimedia har ingen ting å se for meg. Bruker Pc til sånnt som fungere mye bedre :)

 

Har ikke hatt en konsoll siden Ps1 når den kom ut. Etter det gikk jeg over til PC som for meg har masse større murligheter. Så grunnen til at jeg kjøper meg Wii er at det er noe nytt, noe jeg ikke kan skaffe til PC. Så 1990 kr for noe som ser så morsomt ut er ikke dyrt. Og for meg er ikke alltid best grafikk, den som krever en Super maskin. Den skal og brukes til å lage en stemning.

Lenke til kommentar

Synes Wii'en er billig nok til at jeg kjøper den. Solgte wow accen for et par måneder siden, fikk en 4k å bruke på Wii bare der så jeg er fornøyd.

 

Uansett om Wii og Xbox 360 er aldri så bedre vil ikke det endre min oppfatning at PlayStation 3 er den perfekte konsoll for meg (og alle andre?)

 

Edit: Jeg gir konsollen 100%, Terningskast 6 og 10/10 Poeng

7396679[/snapback]

 

Som han her personen sa i en tidligere tråd, så mener jeg det samme bare med Wii i fokus. Den er tilpasset mine behov i konsollverdenen. Jeg hadde ikke kjøpt PS3 om det ikke hadde kommet noen Wii, jeg hadde heller brukt pengene på å oppgradere dataen pga det bare er et spill som er verdt å kjøpe til PS3 og det er MGS. På Wii har jeg lyst til å game noe nytt, sammens med de gode gamle spillene på en helt ny måte. Red Steel, Metroid Prime, Zelda, Super Smash Bros og Hammer om det kommer til EU.

Jeg kan ikke kalle meg en fanboy, men det er ingen andre gode konsoller for MEG der ute, så valget er klart.

 

Edit: Jesus Ch**** glemte jo Star Fox til Wii også :p

Endret av Bruktbilen11
Lenke til kommentar
Veil. pris for Wii er 2500 kr, veil. pris for 360 Premium er ca. 2800 kr. Har sett 360 Core til 1400 kr ...

 

Både 360 og PS3 selges med tap – det gjør ikke Wii.

7402909[/snapback]

 

Veiledende pris for Premium er 3395,- og veiledende for Core er 2595,-. Dette fant jeg ut ved hjelp av et veldig raskt internettsøk. Anbefaler deg å prøve dette neste gang istedenfor å bare dikte opp ting.

Lenke til kommentar

Nintendo Wii til de myke men også gode deilige artige oldschool spillene man aldri blir lei

 

Xbox 360 til action, lan og flere timer med intens gaming som man aldri blir lei.

 

Playstation 3 til å snike seg rundt i Metal Gear Solid for så å få orgamse fra å faktisk eie en PS3 der man sitter i sofakroken godt lent tilbake :)

Lenke til kommentar
Er forskjeller i lønninger ja, men synes en tusen kroners prisdifferanse mellom her retailprisen i USA er mer enn den unnskyldningen kan rettferdiggjøre.

 

Europa og Australia har vel alltid vært de beste melkekuene for priser på sånne ting.

7405131[/snapback]

 

Den norske retailprisen er vel helt standard i forhold til amerikanske. Er en kjent regel at prisen i Norge pleier å være omtrent dollarprisen * 10. Men hvis du sammenligner med 360 som har en ganske lav pris i Norge i forhold til USA så er kanskje Wii litt dyr i Norge.

 

Uansett tror jeg ikke fortjenesten til Nintendo er noe større i Norge enn USA f.eks.

Lenke til kommentar
Og det med grafikk.. har prøvd flere av xbox 360 spillene.. jeg er ikke imponert over de.. eneste spillet med bra grafikk er Gears of war, de fleste andre var jo verre enn PS2 til og med synes jeg.

 

Hvis du synes grafikken til de fleste X360 spill er verre enn PS2 så trenger du a) briller, og b) du vil synes Wii-grafikken er helt forjævlig ræva. c) vennligst slå av fanboy mode. Det er bare totalt latterlig og hevde at X360-spill har dårligere grafikk enn PS2-spill.

 

Heretter er det bare å overse alt denne personen sier, han har tydeligvis huet i ræva.

7405234[/snapback]

 

Hvilke PS2-titler har like god grafikk som Forza 2, eller GoW? Xbox 360 og PS3 har ikke en gang begynt å vise muskler.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...