Gå til innhold

For oss som venter på Armed Assault


Anbefalte innlegg

Nå er Armed Assault sluppet i Tsjekkia, og det virker som at spillet har fått ganske ok mottagelse, til tross for noen små bugs i spillet. Kritikerne mener at Armed Assault bare er en grafisk oppdatering av Operation Flashpoint med ny story og nytt map, men det var egentlig ikke ventet så mye mer heller.

 

Jeg gleder meg vilt til det kommer ut her i Norge. Singelplayer var ganske greit i OFP, men det var egentlig editoren og multiplayer/coop jeg drev mest med.

 

Hiver med noen linker til videoer, kanskje det gjør ventetiden litt mindre.

 

http://www.armedassault.eu/downloads.php?cat_id=2

 

http://youtube.com/profile_videos?user=Chipper99

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
håper de har gjort noe med Ai'n da den ødela kampanjen for meg, folka mine satt seg fast i ingen ting og gjorde at jeg aldri kom meg forbi 4 brett.

7298340[/snapback]

 

AI'en skal være forbedret, men den er fortsatt ikke superbra. når man spiller med squad skal de være forbedret. De dekker hver sin retning og beveger seg som en squad skal bevege seg. Etter det jeg har lest skal de ha problemer med å bevege seg inne i bygninger, men det kan fikses etter hvert.

Lenke til kommentar

!

Helt klart :dribble:

 

Det er tull at Armed Assault bare er en grafisk oppdatering. Både lyden, AIen, fysikken er også forbedret.

 

Det er mulig jeg tar helt feil, men Armed Assault er det første spillet som har en supersonisk lydeffekt på kuler (visst vi ser bort i fra den ene modden som var til BF2). Byggninger og det geografiske landskapet har en effekt på lyden (se filmen).

 

AIen er grunnleggende de samme som du så i Operation Flashpoint, men heldigvis har de lært en god del siden den gang. De kan dekker hverandre, de gjemmer seg bak objekter, gi hverandre dekknings ild, osv.. osv...

 

AI oppførsel #2

Endret av Colossus
Lenke til kommentar
Kritikerne mener at Armed Assault bare er en grafisk oppdatering av Operation Flashpoint med ny story og nytt map,

 

hehe, der beskrev du drømmespillet mitt iallefall... :green:

7298266[/snapback]

 

 

Ditto! =) Jeg er mer enn fornøyd om det er tilfelle.

 

Edit: Videoen er bra. Gidder ikke å sjekke akkurat nå (må opp om noen timer.. trøtt), men musikken er vel fremdeles laget av samme gruppa (Seventh, var det vel?), høres ihvertfall slik ut.

 

De nye bildene er såå bra..! :dribble:

Endret av Sundiver
Lenke til kommentar

Ja, mesteparten av spillet kan gjøres om til engelsk, men tror ikke briefinga kan gjøres om. Noe som er litt kjipt i grunn, siden det er en vesentlig del av singleplayern. Kan heller ikke se for meg så altfor mye aktivitet på multipllayer. Er sikkert en del servere oppe, men de aller fleste er vel tjekkiske og tyske. Tror jeg venter på den orginale engelske versonen jeg.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...