Gå til innhold

Nettopp sett Saw III


loathsome

Anbefalte innlegg

Tmz, Det er godt å lese, jeg trodde et øyeblikk du var en av disse desensitiverte stakkarene som koser seg og har en skikkelig hyggestund med slik vold. Jeg så en del av Hostel for noen dager siden, jeg ble skremt og fikk ikke sove noe særlig den natten.

DoctorMacabre, Jack Thompson er en advokat, annet enn at han har reagert offentlig mot GTA3 vet jeg ikke.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-dUuoCe48tm
...

DoctorMacabre, Jack Thompson er en advokat, annet enn at han har reagert offentlig mot GTA3 vet jeg ikke.

7434097[/snapback]

Du tar feil Jack thompson er en idiot som kommer med bastante meninger. Han reagerer på alt. les litt rundt på sidene mot ham så forstår du hva jeg mener.

Endret av Slettet-dUuoCe48tm
Lenke til kommentar
Uansett, helt friske mennesker liker ikke slik vold som dette. Dersom du liker dette, er du som urovekkende mange andre innenfor en faresone. TV- og filmindustrien er så kynisk at du nesten ikke kan tro det.

7315724[/snapback]

Så de som liker å se slike voldsfilmer på film er alle sammen syke? Kan ikke du gi meg bruksanvisningen til hvordan man skal leve?...

7376961[/snapback]

 

Dersom du liker slikt, tilhører du enten den 2% delen av befolkningen som er sosiopater, eller du er blitt meget desensitivert overfor vold.

 

Du får leve slik du selv ønsker, men kjører du i 90km/t i femtisonen der hvor jeg bor og mine søsken leker, eller er som en tikkende voldsbombe i mitt nabolag, vil jeg sannsynligvis blande meg.

 

Er du gammel nok til å se filmen forresten? Hvis ikke, er det en grunn til det. Man vet nemlig at barn tar skade av slikt mens voksne i større grad kan distansere seg fra det. Men sunt er det ikke akkurat for voksne heller. Jeg skal se filmen nå til helgen, gleder meg ikke.

7399349[/snapback]

 

Så fordi vi liker voldsfilmer som saw/hostel og får min egen del August Underground ect ect, så er vi sosiopater ?

Lenke til kommentar

Xanth0s, dersom du liker å se mennesker skrike og vri seg i smerte er det ikke umulig. Men mer sannsynlig er det at dere er desensitiverte overfor vold. Dette er ifølge psykologer, spesielt militærpsykologer som har som jobb å få soldater i stand til å drepe i krig.

DoctorMacabre, Jeg er ikke interesert i Jack Thompson, vet ingenting om ham.

Lenke til kommentar

Dette må være noe av det mest grusomme og sadistiske jeg har sett noensinne. Det er helt vilt hvordan disse filmene har begynt å dukke opp nå disse siste tre, fire årene.

 

Jeg mener selv at jeg klarer å distansere meg tålig bra, men jeg frykter for de yngre som ser disse filmene (særlig Hostel og Saw3!)...

Lenke til kommentar

Blant den desensitiverte ungdommen tror jeg majoriteten faktisk liker vold. Vi lærer å blande sammen vold- og skrekkfilmer med yndlingssnopet vårt, med chipsen og den gode herlige brusen, hyggestund med venner, eller til og med den intime kontakten med kjæresten. Militæret gjør omtrent det samme. Å bli desensitivert overfor vold er ikke bra, for hjernen skiller ikke mye mellom ekte vold og fiksjonell vold. Er en desensitivert overfor vold i media gjelder det samme for virkelig vold også.

Lenke til kommentar

Saw 1 ble jo en hit, og jeg ble selv fascinert av konseptet. Nesten et under at ingen har laget noe tilsvarende de siste 20 årene.

 

Men synes det blir litt som med Matrix. De lager 1 bra film, samt 2'er og 3'er for å tjene trippelt med penger. Dette er jo en kjent sak, da alle føler de må se etterfølgerne.

 

(Matrix har jo et fantastisk konsept, på grensen til religiøst, og Saw snuser i samme sti når Jigsaw styrer livene til offerene sine.)

 

Budskapet kommer frem allerede i film 1, og resten er bare svada. Som vi alle burde ha forventet :p

Lenke til kommentar
  • 8 måneder senere...

Jeg velger å bumbe denne, i mangel på noe annet å gjøre en søndags kveld.

 

Så Saw 3 i går kveld. Ærlig talt ble jeg posetivt overrasket over filmen. Jeg hadde regnet med at den var helt elendig, men det var faktisk ikke så dårlig som jeg hadde trodd.

1'eren er nok enda den beste, men 3'eren slår 2'eren ganske bra. Jeg likte måten de gikk tilbake i de to andre filmene på, og at vi fikk vite mer om historien. Det som irriterte meg var at den var åpen for en ny film, selv om jeg vet at det kommer en 4'er. Synes på en måte at konseptet er brukt opp, men jeg gidder ikke å stille meg negativ til den siste filmen for det om. Kan selvsagt bli overrasket!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...