Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lyset på eller av?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kommer an på. Noen ganger kan det være fint med lyset av og heller plassere stearinlys rundt i rommet, andre ganger kan det være best å ha det helt mørkt, og noen ganger gjør man det på kjøkkenbenken med lyset på.

 

Som oftest blir det til at lyset blir slått av, men det blir jo sjeldent så mørkt at man ikke ser noe. Jeg vil se fjeset på jenten!

Lenke til kommentar

Dus belysning, stearinlys, en enkel liten lampe midt i rommet. Samme det. Ikke helt mørkt, jeg hater å ikke se ting. Samt som at det er veldig deilig det og. Men det er ille når du bare ser skygger og sånt. Nei, skal synssansen fjernes, gi meg blindfold!

 

Leif var her.

Endret av Eplefe
Lenke til kommentar

Det kan godt være lyst, bare lyset ikke er rettet slik at man får mye lys i øynene. Taklyset pleier å ha litt av denne effekten når vi ligger i senga, så da er det bedre med ganske dempet lys i form av dimming eller en liten lampe. Stearinlys høres koselig ut, og jeg har lyst til å prøve, men jeg kan ikke komme på noe passende sted å plassere det. Kanskje det er på tide å rydde pulten. :ermm:

Lenke til kommentar
Noen stearinlys er digg, bør ha litt avstand fra sengen, ellers kan brannmann Sam komma på besøk... ;)

(kanskje han gjør det likevel når du er på jobb?)  :ermm:

7250802[/snapback]

Skremmende tanke kanskje? :p

 

Liker ikke helt mørkt, da kan jeg like gjerne gjøre jobben på egenhånd. Er litt lett lyssky til vanlig, så det blir dempet lys. Vanskelig å holde øyekontakt i mørket!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...