Gå til innhold

Beste LAN spillet noensinne?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 måneder senere...

Spill jeg kan anbefale er mye av det som er sakt, slikt som WarCraft, StarCraft, WoW er sikre vinnere mest sansynlig. Et jeg finner ganske fasinerende å spiller flere sammen med som jeg ikke så er Aliens vs Predator, gammelt men får et lite kick hver gang det spilles mot super boter som er aliens :p

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
Husker jeg hadde et spill før, der man kunne kjøre motorsykkel, tanks, fly  og masse rart. Var et fps spill, men har glemt navnet på det (ikke BF1942). Noen som husker navnet på det? Noe i indre hjernebarken sier meg at det var noe med "pilot"

7189311[/snapback]

Codename_Eagle.jpg

Så det slik ut?

7190902[/snapback]

 

JA! takker mye :)

7196445[/snapback]

Sørg for å laste ned patchen om du skal spille! Den finner du her

Da får du helikopter også, kjempemorro!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...
  • 3 uker senere...
  • 2 uker senere...

Vi er noen bekjente som spiller fast Armed Assault, dette spillet er ganske krevende både for maskinen og for personene som spiller det. Lange coop's og mye venting, men utrolig morsomt.

 

Men som LAN spill, kl 04.00 om natta, så trenger man ikke store strategier og mye å tenke på. Så da fyrer man opp Unreal Tournament og setter på Instagibb.

 

Da blir det fart i sakene gitt. Når man har våknet igjen. Så kan man gå tilbake til Armed Assault og kose seg med krigsstrategi og FPS...

Lenke til kommentar

Jeg husker SWAT 4 var jævla morro på LAN, spesielt hostage rescue. Du hadde et terrorist lag som forsvarte et punkt hvor hostaget var, og swat som skulle buste inn i huset og ta det ut. Det som var så genialt var at en spiller var hostage, og man fikk MERE poeng hvis man fanget en terrorist istedenfor og drepe han.

 

Dette gjorde man ved og sette han ut av spill med pepperspray, tazere, paintball markør med plastkuler som inneholdt tåregass, hagle som skjøt rissekker mm. Når man ble truffet av disse tingene ble man selvsagt satt ut av spill avhengig av åssen våpen som ble brukt. Da gjaldt det og løpe fram og sette strips på håndledda hans før han fikk tilbake kontrollen.

Endret av Fhtagn
Lenke til kommentar
  • 4 måneder senere...
  • 1 år senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...