Jump to content

Phreak^

Medlemmer
 • Content Count

  261
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Dette er vel litt "cheat", men du kan gi deg selv flere nøkler ved å endre et tall i en tekstfil eller noe sånt i DLC mappa
 2. Til alle dere "få bort nynorsk" folka her. Hva er problemet? Jeg legger nesten ikke merke til at det er nynorsk engang... Det er ikke SÅ forskjellig fra bokmål.
 3. Du kan bruke Power Auras Classic til å lage et ikon du kan plassere hvor du vil, og velge utseende osv. på som du vil Det var det jeg gjorde
 4. Jeg har vært på utkikk etter co-op spill en del selv, og da fant jeg denne geniale siden http://www.co-optimus.com/ Ta en titt der, da finner du nok noe som passer for deg.
 5. En formatering funker alltid på slikt. Bare kopier alt som skal spares på og legg in OS på nytt =) Det pleier jeg å gjøre hvis det blir for tregt. Det finnes vel andre måter å gjøre det på, men med en formatering vet jeg at jeg blir kvitt alt.
 6. Har ikke skjedd noe her heller
 7. Hvis du liker den type spill som HoN, så kan jeg anbefale League of Legends. Når du starter der blir du plassert i kamper sammen med andre på samme nivå som deg. Det hender noen som har spillt mye lager seg nye kontoer for å slakte noobs, men du møter forhåpentligvis ikke på så mange av de Jeg spiller LoL en del selv og anbefaler det på det sterkeste, er et veldig godt laget spill som får oppdateringer hele tiden. Oh! Og det er gratis! =)
 8. Dette er vel ikke valve sin feil, høres ut som om det er noe som skjer med PC'en din. Og du kan ikke skylde på steam for at spillene slettes når du avinstallerer det. Det sier seg i grunn selv. Jeg har brukt steam så lenge det har eksistert og har en haug av spill der. Det funker som bare det!
 9. Jeg er som flere andre storfornøyd med spillet! Jeg forhåndskjøpte på Steam, og alt har fungert som det skal siden release. Har spillt ca. 20 timer trur jeg og har ikke vært borti noen "gamebreaking" bugs =)
 10. Det var jo synd, men da blir det ikke noe BF3 og SW:TOR på meg :/ Detta gidder jeg ikke være med på... Håper det blir så lavt salg, så de fikser på det.
 11. Som du sikkert vet er salg av battle.net konto ulovlig.
 12. Gratulerer! Dette fortjener dere, dere gjør en kjempejobb her på Gamer!
×
×
 • Create New...